Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Cristinan vapaa-aika Sunnuntai: Kun olin saapunut perheen luokse, me menimme Rein-joen toiselle puolelle. Siellä oli Willichin vanha kaupungin osaan. Me.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Cristinan vapaa-aika Sunnuntai: Kun olin saapunut perheen luokse, me menimme Rein-joen toiselle puolelle. Siellä oli Willichin vanha kaupungin osaan. Me."— Esityksen transkriptio:

1 Cristinan vapaa-aika Sunnuntai: Kun olin saapunut perheen luokse, me menimme Rein-joen toiselle puolelle. Siellä oli Willichin vanha kaupungin osaan. Me kierreltiin ja lopulta käytiin syömässä jätskiä Sunnuntai: Kun olin saapunut perheen luokse, me menimme Rein-joen toiselle puolelle. Siellä oli Willichin vanha kaupungin osaan. Me kierreltiin ja lopulta käytiin syömässä jätskiä Illalla me katsottiin elokuva Christinan kanssa kotona. Illalla me katsottiin elokuva Christinan kanssa kotona.

2 Maanantai Maanantai aamuna me seurattiin saksalaisten omaa äidinkielen tuntia. Maanantai aamuna me seurattiin saksalaisten omaa äidinkielen tuntia. Kaksoistunnin jälkeen meidän meidät toivotettiin tervetulleiksi. Kaksoistunnin jälkeen meidän meidät toivotettiin tervetulleiksi. Päivällä käytiin Minä, Suvi, Sabrina, ja Christina käytiin Willichin keskustassa. Päivällä käytiin Minä, Suvi, Sabrina, ja Christina käytiin Willichin keskustassa.

3 Tiistai Päivällä meille tarjottiin luokassa saksalaisia herkkuja. Päivällä meille tarjottiin luokassa saksalaisia herkkuja. Meillä oli kokous illalla jossa meidän piti katsoa elokuva mutta aika ei riittänyt, koska me esiteltiin liian kauan millaista suomen koulussa on. Meillä oli kokous illalla jossa meidän piti katsoa elokuva mutta aika ei riittänyt, koska me esiteltiin liian kauan millaista suomen koulussa on.

4 Keskiviikko Kävimme Kölnissä. Olimme muutama tunti siellä. Kävimme kiertelemässä kaupoissa, Kölnin tuomiokirkossa ja suklaamuseossa. Tulimme takaisin junalla. Kävimme Kölnissä. Olimme muutama tunti siellä. Kävimme kiertelemässä kaupoissa, Kölnin tuomiokirkossa ja suklaamuseossa. Tulimme takaisin junalla. Illalla kävimme keilaamassa Sabrinan, Christina, Minä, Suvin ja Sabrinan äidin kanssa. Sabrinan äiti voitti ylivoimasesti ja minä hävisin Illalla kävimme keilaamassa Sabrinan, Christina, Minä, Suvin ja Sabrinan äidin kanssa. Sabrinan äiti voitti ylivoimasesti ja minä hävisin

5 Torstai Menimme tapaamaan Willichin pormestaria. Sen jälkeen me mentiin katsomaan kartanoa. Menimme tapaamaan Willichin pormestaria. Sen jälkeen me mentiin katsomaan kartanoa. Kun oltiin käyty kartanossa mentiin syömään pizzeriaan Kun oltiin käyty kartanossa mentiin syömään pizzeriaan Me tytöt käytiin myöskin OkiDokissa. Me tytöt käytiin myöskin OkiDokissa.


Lataa ppt "Cristinan vapaa-aika Sunnuntai: Kun olin saapunut perheen luokse, me menimme Rein-joen toiselle puolelle. Siellä oli Willichin vanha kaupungin osaan. Me."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google