25.10.20051 ”Menestystarinoita” Urban II –ohjelmassa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
AVARTTI – NUORET SEN TEKEVÄT THE INTERNATIONAL AWARD FOR YOUNG PEOPLE
Advertisements

KULTTUURI KUNTAORGANISAATION MUUTOKSESSA / Hanna-Mari Kokkonen.
ESR AJANKOHTAISTA ESR –OHJELMASTA YTR:n HANKESEMINAARI ylitarkastaja Leena Uskelin, työministeriö.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON AVOIN YLIOPISTO Aikuiskoulutuksen laatuyliopisto IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTON VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISHANKE, osa II ”Oikeus.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Perkuu Kainuun rakennetyöttömien kuntoutushanke s *Ohjelma:Manner Suomen ESR-ohjelma *Ohjelman osioItä-Suomen suuralueosio *Toimintalinja:2: työllistymisen.
Joensuu EQUAL Aktivoivan ja sosiaalisen työllistymisen malli 1 Joensuu EQUAL Aktivoivan ja sosiaalisen työllistymisen malli.
Monikulttuurinen nuorisotyö Porvoon kaupunki Nuorisopalvelut
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
MAASEUDUN KEHITTÄMINEN Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö Joensuu.
Liikenneturvallisuus kaavoituksessa
Itä-Suomen ESR-päivät Opetusministeriön puheenvuoro Merja Niemi Opetusministeriö.
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Pirkanmaan liikennejärjestelmä- suunnitelma Aiesopimuksen julkistaminen Johtaja Juha Sammallahti.
SH-V Työvoima- ja elinkeinokeskus 1 ESR-RAHOITUKSEN HAKU TE-KESKUKSESSA Tiedotustilaisuus , Kajanus ESR-koordinaattori Sanna Halttunen-Välimaa.
Yritysmuodot Yksityinen toiminimi 2. Avoin yhtiö Kommandiittiyhtiö
Isännöinnin Asiakastyytyväisyystutkimus Isännöinnin Asiakastyytyväisyystutkimus Tutkimuksen taustaa •Isännöintialan valtakunnallinen.
Tavoitteet Aamu- ja iltapäivätoiminnalla on oma erityisluonteensa, jossa painottuu laadukas vapaa-ajan toiminta → olympiakasvatusmateriaalista poimittiin.
Miten alueen erilaisten asukkaiden ja toimijoiden osallistuminen käytännössä toteutetaan? Asukkaiden ideoiden kokoaminen ja erilaisten toimijoiden.
KATHY KANSALAINEN-TIETOYHTEISKUNTA- HYVINVOINTI –KEHITTÄMISPROJEKTI
VAMMAISJÄRJESTÖT TYÖLLISTYMISTÄ TUKEMASSA TYÖ KUULUU KAIKILLE
Älykäs verkostomainen kaupunki Keski-Uudenmaan kaupungin visio.
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.
Nuorisotoimi, Seija Kähkönen1 Ely-keskuksen rooli alueen toimijoiden tukena Onnistuvat Opit -seminaari Rovaniemi.
Lännen Tehtaat Osavuosikatsaus
Työllisyys, osaaminen, osallisuus - Miten kehittämistä jatketaan Välkkeen jälkeen? Rakennerahastoasiantuntija Jaana Niemi
Nuorisoalan kehittäjä Kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelma Mikkelin ammattikorkeakoulu.
EU:n kilpailukyky- ja työllisyystavoite Manner-Suomen ESR- toimenpideohjelma – Itä-Suomen suuralueosio.
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
Unelma I ja II Valmisteluhanke /
Helena Karento HELSINGIN YLIOPISTO KOULUTUS- JA KEHITTÄMISKESKUS PALMENIA VANTAA Suomalais-venäläinen tasa- arvofoorumi Pietari
1 Maahanmuuttajanuorten VaSkooli Nuorten maahanmuuttajien koulutustakuumallin kehittäminen ja käyttöönotto Turun ja Salon seutukunnissa –
Lännen Tehtaat Osavuosikatsaus
Lännen Tehtaat yhteensä + jatkuvat toiminnot Osavuosikatsaus
Järjestöt maakunnan voimavarana Maakuntajohtaja Pentti Hyttinen
EU-Aluepolitiikka Rakenne- toimenpiteet Agenda Euroopan aluekehitysrahasto Tehtävä: “myötävaikuttaa alueellisen epätasapainon poistamiseen.
Georg Henrik Wrede1 Lapsi- ja nuorisopolitiikan uudistuvat tavoitteet.
PALVELUT 1.koulutuspalvelut 2.kehittämispalvelut 3.tilaustuotepalvelut yhteisenä nimittäjänä ”pedagoginen sensitiivisyys”
Ostareistako asukasareenat –seminaari
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammikuussa 2015 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Ajankohtaisiltapäivä Uusi rakennerahastokausi Juha Pulliainen.
Matalan kynnyksen päihdetyötä perusterveydenhuollossa
Asuntorakentaminen Vantaalla vuodesta 1970 valmistuneet asunnot talotyypin mukaan koko kaupungissa ja suuralueilla sekä valmistuneet asunnot kaupunginosissa.
Manner-Suomen ESR-ohjelma-asiakirjaesitys 2007 –
LÄHILIIKUNTA TUTUKSI – HANKE Kohderyhmä: Lapset ja nuoret, perheet Kohdealue: Kuopion kaupunki, lähiliikunta-alueet Taustakuvaus / Lähtökohdat Taustalla.
Tietoja Hakunilan suuralueelta Päivitetty
Espoo haluaa kehittää osallisuutta Osallistuva Espoo -kehitysohjelma
 Johdanto  Alue- ja kuntayhteistyö  Kaupungin tehtävät  Elinkeinotoimi  Peruspalvelut  Yhdyskuntarakenne  Talous  Henkilöstö/tavoitteet.
Ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa Rakennerahastokausi Ammatillisen koulutuksen seminaari Kokkola opetusneuvos Seija Rasku.
Nuorten näköistä toimintaa Espoossa KOPPI Kohti kuntouttavampia työelämäpalveluita –hanke Projektisuunnittelija Hilla-Maaria Sipilä Tampere.
Katri Arnivaara Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala Hankekoordinaattori 1.
Yhteisöllisyydellä elinvoimaa Kolmivuotinen hanke paikallisten yhdistysten, lasten ja nuorten hyväksi Oulun Seudun Leader ry | Pohjois-Pohjanmaan Liikunta.
Strategiaperusta ja ohjelmat
Taide- ja kulttuuriavustukset
Luova ja osallistava Suomi Kreativa och delaktiga Finland
Asiakasosallisuusryhmä Rovaniemen osahankkeessa
Uusi asukasvaikuttamisen toimintamalli Vantaalla
Kansalaistoiminnankeskus Matara
Osallisuuden ja osallistumisen edistämistä Lahdessa ja nuorisopalveluissa Oulun Kanuunaseminaari
EU-rahoitus -info: Hyvää kehittämistä Pohjois-Savossa
EU-rahoitus -info: Ajankohtaista rakennerahastoista
Nuorten työllisyys Esr -hankkeet ja jatkopolut Etelä-Savo MYR
Kestävää kasvua ja työtä ESR
Rakennerahastohaun painopisteet
Sakari Kainulainen, Sokra-hanke
Kestävää kasvua ja työtä – Suomen rakennerahasto-ohjelma
Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-haku
Rovaniemen omaisten työryhmä
Osaan! – avaimia aikuisten perustaitoihin
Esityksen transkriptio:

”Menestystarinoita” Urban II –ohjelmassa

Urban II –ohjelman toimintalinjat 1. Yritystoiminnan ja työllisyyden kehittäminen 1.1. Yritystoiminta ja palvelut 1.2 Työllisyys ja kumppanuus 2. Asukkaiden omatoimisuuden tukeminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen 2.1 Asukkaiden osallistuminen ympäristön laadun ja tietoyhteiskunnan kehittämiseen 2.2 Uusien yhteistyö- ja palvelumallien kehittäminen

Toimintalinjan 2 päätavoite: Lisätä kaikkien asukkaiden osallistumista alueen ympäristön, palvelujärjestelmien ja kulttuurielämän kehittämiseen. Asukkaille tarjotaan mahdollisuuksia osallistua entistä aktiivisemmin elinympäristönsä laadun ja tietoyhteiskuntavalmiuksien kehittämiseen. Lähiöiden toiminnallista monipuolisuutta lisäämällä lisätään myös alueen viihtyisyyttä ja alueen yleistä arvostusta.

Interaktio II Foorumi Hanke toimii muiden Vantaan hankkeiden tukipalveluna. Hankkeen hallinnoima ”puskurirahasto” mahdollistaa alueen toimijoiden pienhankkeet. Hanke järjestää järjestöille suunnattuja koulutuksia, joiden tavoitteena on mm. verkottaa alueen toimijoita yhteistyöhön.

Lähiön tietotupa - Nettineuvokas Nettineuvokkaan tarkoitus on tuoda tietoyhteiskunnan palvelut Hakunilan ja Länsimäen kaikkien asukkaiden ulottuville. Erityisiä kohderyhmiä ovat eläkeläiset, työttömät ja maahanmuuttajanaiset.

Hakunilan Kultsa Hanke kannustaa alueen eri-ikäisiä asukkaita Hakunilan nuorisotilassa monipuolisten taide- ja kulttuuriharrastusten pariin.

It-Cafe (Nutanetti) Hankkeen tavoitteina ovat mm. nuorten osallisuuden lisääminen, maahanmuuttajanuorten integroitumisen tukeminen sekä tasa-arvon lisääminen tietoyhteiskunnan mahdollisuuksien hyödyntämisessä.

Yhteisöhanke Hankkeen avulla kehitetään ohjelma-alueen asukkaiden ja eri toimijoiden yhteistyötä vahvistamalla osallisuutta ja etsimällä uusia toimintamuotoja. Hankkeen toiminta kohdentuu erityisesti lapsiin ja nuoriin sekä asukastoimintaan.

Vantaan kaupunki Urban II –ohjelma Salpakuja Vantaa Ohjelmapäällikkö Jukka-Pekka Sorjonen p Yhteisökoordinaattori Taina Saarenpää p. 09 –