Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Miten alueen erilaisten asukkaiden ja toimijoiden osallistuminen käytännössä toteutetaan? Asukkaiden ideoiden kokoaminen ja erilaisten toimijoiden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Miten alueen erilaisten asukkaiden ja toimijoiden osallistuminen käytännössä toteutetaan? Asukkaiden ideoiden kokoaminen ja erilaisten toimijoiden."— Esityksen transkriptio:

1

2

3

4

5 Miten alueen erilaisten asukkaiden ja toimijoiden osallistuminen käytännössä toteutetaan? Asukkaiden ideoiden kokoaminen ja erilaisten toimijoiden yhteistyö sekä luottamuksen kasvattaminen siihen, että hankkeessa asukkailla todellista vaikutusvaltaa Maunula-talon osallistuvan suunnittelun ryhmä, joka ”oikeasti” vastaa suunnittelun linjauksista. Ryhmässä asukkaiden, hallintokuntien ja suunnittelijoiden edustajat sekä asukasedustajien evästäminen asukkaiden toimesta. Tässä demokratiatavoitteena a) osallistuvan suunnittelun toimintamallin kehittäminen ja b) luoda pohjaa talon tulevan toiminnan suunnittelussa osallistuvalle budjetoinnille. Ehdotuksen valmistelu siitä, miten Asukastalo Saunabaarin toimintaa kehitetään yhteiseksi kohtaamispaikaksi ja demokratiatilaksi. Tässä demokratiatavoitteena a) koota nyt erillään olevia alueen toimijoita ideoimaan ja tekemään yhdessä ja b) synnyttää esitys laajemmasta tilaratkaisusta asukastalolle.


Lataa ppt "Miten alueen erilaisten asukkaiden ja toimijoiden osallistuminen käytännössä toteutetaan? Asukkaiden ideoiden kokoaminen ja erilaisten toimijoiden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google