Ravintolaslangia Basilika = basse Cayenne-pippuri (tai tabasco) = topi, kärki Cristal (samppanja) = Krisse Dom Pérignon = Domppa Drinkki = hörppy Edustuspiikki.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Härän selykset 120g naudan sisäfileepihvejä mustapippuria, suolaa
Advertisements

Monikanavainen Kesko ja K-ryhmä
Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea
JUOMASEKOITUKSEN VALMISTUKSEN PERIAATTEITA
Ohjelmistokehitys Viikko 2 Mika Salo Pekka Valtonen Asmo Voutilainen
Automaattinen poiskytkentä Ryhmäjohdon maksimipituus?
NAO/Maija-Leena Haapa-alho
Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI (model): Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. Kuvassa on kirja.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
© Mela 2011 Vakuutukset Melasta. © Mela 2011 Täysi hyöty Melan vakuutuksista MYEL-vakuutus on jokaisen viljelijän, kalastajan, poronhoitajan ja metsätilallisen.
E-kirjojen lukulaitteet ja sähköiset aineistot
Valman Baari Baarin avaaminen Alkoholitarkastus Päihtynyt asiakas
Aggregaattifunktiot (1)
Harjoitus – Monikon genetiivi
Harjoitus 4, s. 62 MALLI: Kello Tiina nukkuu ja minä nukun myös.
Huonon kannattavuuden syitä Myyntihinta liian pieni verrattuna kustannustasoon? Myyntimäärät liian pieniä? (muuttuvien kulujen jälkeen jäävä raha ei riitä.
Missä menee suomalaisten ruokakulttuuri?
OhLa: Ensimmäinen sykli Matti Seise, Kari Palomäki, Jarno Kyykkä, Esko Piirainen.
Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.
Sekoitellaan.
Turhia töitä... Ylituotanto ja varastointi Odottaminen ja etsiminen
Asiakkaan rauhoittaminen
Ruoka-aineallergiat Nathalia Modig.
TALOUDELLINEN VASTUU.
MAILAAMAAN!. Sähköpostiviestin ominaisuudet Perille nopeasti Vastaaminen helppoa Ei tarvitse olla yhtä aikaa viestimässä Ongelmana lyhyt harkinta-aika.
Betonimestarit Oulainen oy Centria tutkimus ja kehitys |
Yritysesittely. Asiakas- hankinta Kaupasta päättäminen Ratkaisu vastaväitteisiin Vastaväitteet lukkoon Ratkaisuesitys Kartoitus Luottamus yritykseen Luottamus.
Sybase Finland Thomas Lindblad Company Confidential Haasteet Kuljetus & Logistiikka Hyötyjen epämääräisyys  “ Oli kiva järjestelmä kaverilla”
 Useimmissa kahviloissa tuotteet rekisteröidään kassakoneeseen, asiakas maksaa heti ja kuitti tulostuu saman tien  Isoimissa kahviloissa joissa tarjoillaan.
Asiakasvalinta Asiakaskriteerit Asiakaspriorisointi Asiakashyödyt Asiakkaan päätösprosessi.
M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena
Kotiinvietävän tuen malli ASEMA hanke, Rauman Seudun Katulähetys ry. T oiminnanjohtaja Anne Babb ja Projektipäällikkö Minna Wahlman
6. RAVINTOAINEET HALTUUN
PELAAJAN KEHITTYMINEN LTV 1. TEHTÄVÄ: Juttele parisi kanssa miten pelaaja kehittyy? Suomen Jääkiekkoliitto / Kalle Väliaho ja Arto Pyykkö.
Ravintoaineet Proteiinit Hiilihydraatit Rasvat Vitamiinit Kivennäisaineet Suositeltava määrä saadaan syömällä monipuolista ruokaa ! 12. Ravitsemus.
Nepalilainen Ruoka- projekti Aino vitikainen. ruokaProjektin Esittely Projektini aloitin tutkimalla Nepalilaista ruokakulttuuria ja tekemällä siitä lyhyen.
Asiaka s KORTTIMAKSUT Maksamine n KIIRE, kiireiset asiakkaat K PÄÄ ASIAKAS MUKAVUUS, Mukava palvelu asiakkaalle Lisäpalvelu t Veikkaus, Lotto.
Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa.
Elintarvikkeiden hygieeninen käsittely. Säilyvyyden parantaminen Kuivaaminen Suolaaminen Sokeri Pakastaminen Happamuuden säätäminen Pakkaaminen Säilöntäaineet.
Liikeidea Yrityksen toiminnan pohjana on yritysidea. Se kuvaa niitä asioita, joihin yrityksen synty ja olemassaolo perustuu. Liikeidea on jalostettu yritysideasta.
Kenttäkartta Jalkaranta – E10, E11 Lahti Soccer2015 PARKKI – tilaa rajoitetusti Osoite – Kuhilaankatu 4 Ruoka- teltta - ruokailu, arpajaiset, kioski Info.
Sosionomiopiskelijat Pauliina Rekonen, Jenni Valkama, Heidi Winter.
Kai Selander1.  Litania edelleen voimassa kilo-hehto-dega-desi-sentti-milli- gramma gramma gramma gramma gramma gramma gramma Kai Selander2.
Japaniin matkustaminen. Turvallisuustaso Japanissa ei tarvitse olla erityisen varovainen Japanissa ainoat vaarat ovat taifuunit ja maanjäristykset Japanin.
YRITYSTEN DIGITAALISTEN LASKUJEN POTENTIAALI ON HYÖDYNTÄMÄTTÄ MIKSI HUKKAAMME RAHAA?
Kukkakaali Brassica oleracea var. botrytis
Suomen kielen alkeiskurssi -k-p-t-vaihtelu: nominit
Pahimmat kilpailijamme
mahdolliset Kilpailijat
Screen Cleaner T y ö h v i n o t a s A j e l
KILPAILIJAT.
Yrityksemme pahimmat kilpailijat
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Ruokalista vko 47 Maanantai €
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Monsuunimettä.
Lasi 1 Lasi 2 Lasi 3 Lasi 4 Lasi 5 Lasi 6
International Green Week 2019 Suomi messujen partnerimaa
Laatukriteeripuu – asiakastarpeen jäsentely – CTQ
Terveys ja maku samalla lautasella
Uusi apteekki – asiakkaan näkökulma
Spürnasen Riesling Brut
Château de Fabregues Grenache Syrah Rosé
Tuokio possujen elämästä Ilmajoen Kampuksen sikalassa
Kissani Hilma Kilpikonna väritys Naaras Maatiaiskissa.
Spürnasen Riesling Brut
Järjestölähtöiset uudet toimintatavat ja asiakkaiden osallisuus
Uusi apteekki – asiakkaan näkökulma
Vanhan Porvoon ruskistettu voi ja pinjansiemen jäätelö 5,5 L
Esityksen transkriptio:

Ravintolaslangia Basilika = basse Cayenne-pippuri (tai tabasco) = topi, kärki Cristal (samppanja) = Krisse Dom Pérignon = Domppa Drinkki = hörppy Edustuspiikki = edari Entrecôte (aito) = läskiantti Entrecôte (ilman rasvaa) = antti Esivalmistella = misata, naputtaa Etanat = ellit Finlandia-vodka = Finu Hankala asiakas = mähönen Harjoittelija = kölvi Hella = piisi Henkilökunnan ruoka = henksu Huono kokki = vempula Imukuppi = tulisuudelma Jääpalat = legot Kaksi peräkkäistä työvuoroa = kuolemantuomio Karhun III-pullo = snadi, björkka Kastike = mälli, mokko, soiro Kasvislisuke = legyymi Katelautanen = lätty Kattila (leveä ja matala) = makkonen Keittiön tervehdys = amuse, snöbäri Keitto = zuppa Keittäminen = poseeraus Kiire = rysä, juna Kiirehtiä = onnahdella Kokkiveitsi (sahalaitainen) = konepuukko Kuitti = bongi Kylmäkkö = kalla

Laatikkoviini = urea-pussi Lankavatkain (pallonmuotoinen) = Maija keittää -vatkain Lohenmäti = marmorikuulat Lyödä hinta kassakoneeseen = bongata Lämpöhaude = värmäri Majoneesi = maikkari Matalahiilihappoinen kivennäisvesi = blondi Medium = medikka Metalliastia = genari Minttu = mintti Mittari, jolla lasketaan kävijöitä = naksu Muikunmäti = muikkari Mustapippuri = MP Myydä nopeasti = rapata Naapuriravintola = naapuribasaari Olut = rapea Paistinlasta (iso) tai suuri annostelukauha = ruuhkalapio Patatiskihuone = patalaakso Peruskahvi = kura Pieni kuutio vihanneksista = pieni noppa Pienien erikoissalaattien toimittaja = holopaiska Pihvi = läski Piikkikampela = piikkari Pizzakuski = karvaranne Pullon jäähdytysastia = syyläri Päärynäsiiderin ja salmarin samanaikainen tilaus = Matti Nykänen, K-juna Pöytävarauslista = tolppa Raastinrauta = anoppi Ratatouille = ratikka Ruohosipuli = weedi Ruoka = mätinä, mäiske

Ruskistettu sokeri = krapulalääke Ryöppäys (nopea) = possautus Sauvasekoitin (iso) = rambo Sisäfile = sisukka Smirnoff = Smirre Suomenruotsalaisen krapula = svedu koistinen Tarjoilija = tähti, kylppäri, prikkari, piika Tehdä huonosti = rapata Timjami = timppa Tournedot = turre Tyylitön asiakas = demari Työntekijä juovuksissa = ei nollat mittarissa Työvuoron jälkeinen juoma = hiftis Vahtimestari, jolla on kuiva kausi = tepa Vahtimestari käännyttää asiakkaan = näyttää pingismailaa Valkopippuri = VP Valkoviinipohjainen juures-tomaattikastike = konkka Valmisjuoma (esim. breezer) = RTD Vehnäjauho-voiseos = börre Wieninleike = vinkkari Viineri = vinuri