Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI (model): Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. Kuvassa on kirja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI (model): Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. Kuvassa on kirja."— Esityksen transkriptio:

1 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI (model): Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. Kuvassa on kirja.

2 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi kirjaa.

3 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on koira.

4 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi koiraa.

5 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on poika.

6 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi poikaa.

7 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on ikkuna.

8 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi ikkunaa.

9 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on pöytä.

10 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi pöytää.

11 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on pieni tyttö.

12 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi pientä tyttöä.

13 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on vanha postimerkki.

14 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi vanhaa postimerkkiä.

15 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on iso puu.

16 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi isoa puuta.

17 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on nokialainen maantie.

18 Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on 2 nokialaista maantietä.


Lataa ppt "Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI (model): Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. Kuvassa on kirja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google