Opintokohteista Uusien opintokohteiden päivämääristä: Uuden opintojakson ja -kokonaisuuden voimassaolon alkupäiväksi annetaan sen lukuvuoden alkupäivä,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Turvallisuusluvan ja luvan muutosten hakeminen Säteilyturvakeskuksesta Hakemuslomakkeet Säteilyn käyttö teollisuudessa, tutkimuksessa, opetuksessa, tuote-
Advertisements

AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Johdatus tutkimusmetodologiaan
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Moodlen ohje opiskelijoille
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Oodin versiot, havaittujen virheiden korjaus sekä kehitysehdotusten eteneminen Laura Vuorinen Kehittämisosasto / Opiskelijarekisteri.
Jouni Juntunen Oulun seudun ammattikorkeakoulu Liiketalouden yksikkö Netbeans ja XAMPP Projektin luominen.
© 2010 IBM Corporation1 Sisältö  Uusi sisältö luodaan aina sisällönhallinnassa –Uusi -> Sisältö –Tallenna nimellä olemasta olevasta sisällöstä  Tavallinen.
Asio Opetuksen suunnitteluohjelman koulutus Kevät 2011.
Olio-ohjelmointi. Mitä olio-ohjelmointi on ?  Pyritään mallintamaan jotain reaalimaailman kohdetta tietokoneohjelman avulla  Olio on luokan ilmentymä.
EGradu ja Oodi Opintohallinnon palvelut ja Oodi-tuki Katja Pura.
IGOOGLE YRITTÄJILLE Kiravo-projekti 2012 Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentra.
Uudet tutkintorakenteet vs Oodi ?. TS-2013, TS2013 Uudet opintokohteet opinto-oikeuksissa TS-2013 (tekniikan ala), TS2013 (kauppat.ala) TkK-2013, DI-2013,
Tampereen yhdistysrakenne hanke
Laitosneuvojien tapaaminen Opetusohjelmaprosessi, vaihe mennessä –Päivitetyt moduulisisällöt ja moduulien vastuuhenkilöt –Kurssien päivitetyt.
Oodin opintoaikojen rajaus: opinto- oikeuksien päättymispäivien laskenta Määrittelyn ja suunnittelun esittely Tuomas Naakka Kehittämisosasto/opiskelijarekisteri.
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
H2020 avustussopimus Artiklat Sopimuskoulutus Outi Kauppinen DM#
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
Opintoaikojen rajauslaki Vaihe II WinOodin käyttöliittymä muutokset.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Ajankohtaista lakirintamalta Varatuomari Kari Lehto Pellervon Päivä Tapahtumatalo Bio Rex, Helsinki.
Opintoaikojen rajauslaki WebOodissa Inka Paukku, Tietohallintopalvelut, TaiK.
Käsikirjoitus oppimisaihiotuotantoa varten. Perustiedot Tuotantorenkaan nimi: Koordinaattori: Teema: Tämän teeman oppimisaihioilla tuotettavat opintopisteet:
Hiusalan - tutkintotoimikunnan Pikaohjeet OPTIMAn käyttöön
© 2010 IBM Corporation1 Sivustoalue  Internet sivu rakentuu sivustoalueista, jotka yleensä on jaoteltuna toiminnoittain osa-alueisiin.  Sivustoalueella.
Moodle-Oodi Integraatio Itä-Suomen yliopisto ja Savonia- AMK
ROT
Oodin versio 3.1 1Opiskelijarekisteri.
Oodin version 3.1 yhteenveto ja katsaus version 3.2 mukana tuleviin muutoksiin 1Eeva Tuori-Pastila / Opiskelijarekisteri.
Tiedotus- ja keskustelutilaisuus vanhoille opiskelijoille
Oodin version 3.3 yhteenveto 1Opiskelijarekisteri.
Muut WebOodin muutokset Versio 2.9. Oodin hops Submit-napin (esim. poista, lisää, tallenna) klikkaaminen useamman kerran tutkintorakenteen muokkauksen.
Opintokohteiden tunnisteiden ja asteikkojen ylläpito WinOodissa Hilkka Hanhenoja.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Oodin versiot – havaittujen virheiden korjaus ja sekä kehitysehdotusten eteneminen
Tiedon vieminen funktiolle tMyn1 Tiedon vieminen funktiolle, parametrit Argumentin vieminen funktiolle voidaan toteuttaa kahdella menetelmällä: –Pass-by-Value.
HY:n Oodi-päivät 2008 Ajankohtaista asiaa ja keskeisiä huomioita.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: ◦ Puh ◦ WebOodi -asiat:
WebOodiKURSSIPALAUTE Laura Vuorinen Opiskelijarekisteri.
Tulevaisuudennäkymiä: yliopistouudistus, Oodi ja RAKETTI -hanke IH/oprek.
PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla.
Oodin rajauslaki-toiminnallisuus HY:n Oodi-päivä Tuomas Naakka Kehittämisosasto/opiskelijarekisteri.
Oodi ja tutkinnonuudistus Opiskelijarekisteri / Sari Zitting.
TOP ja Näytöt kirjaaminen Wilmassa opas wilma.tampere.fi Tuula Tiainen ja Arja-Leena Pöri päivitetty
Tilavarauksen tekeminen Korpissa Salla Kalermo, IT-palvelut Tervetuloa Korppi- koulutukseen!
Korppi ohjauksen välineenä (Ehops)
Turvallisuusluvan ja luvan muutosten hakeminen Säteilyturvakeskuksesta Hakemuslomakkeet Säteilyn käyttö teollisuudessa, tutkimuksessa, opetuksessa, tuote-
HEI JA TERVETULOA MEILLE!
Sosiaalibarometri 2017.
Yleistä opintokohteista
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Miten hyödynnetään Keravalla?
Opinto-oikeus/ Lukukausimaksut &Oodi
Oodin versio 2.9 Tulleet muutokset
Hero-Henkilöroolirekisteri
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto tietojärjestelmätilanne Opiskelijan polku järjestelmien läpi opiskelemaan Joanna Veinio
Avoin yliopisto projekti
[kehittämisidean nimi]
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Painopisteenä: Oodin hops
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Lukuvuosi-ilmoittautuminen ja lakiperusteiset poissaolot
WinOodi versio 5.1 OPIT/Katri L
WinOodi versio 4.9 OPIT/Katri L
Oodi-version 5.4. yhteenveto
Yleistä opintokohteista
Esityksen transkriptio:

Opintokohteista Uusien opintokohteiden päivämääristä: Uuden opintojakson ja -kokonaisuuden voimassaolon alkupäiväksi annetaan sen lukuvuoden alkupäivä, jolloin tutkintovaatimukset tulevat voimaan, esimerkiksi ja päättymispäiväksi Opintokohteen nimen alkupäiväsi tulee ja päättymispäiväsi Jos opintokohteen nimeen tulee muutos, vanha nimi kirjataan päättyneeksi ja uusi nimi alkaa päättymispäivää seuraavasta päivästä. Esimerkiksi vanha nimi ja uusi nimi.

Organisaation (Vastuut välilehden) alkupäiväsi tulee ja päättymispäiväsi Organisaatiomuutoksia voi olla tällä välillä. Jos organisaatioon tulee muutos, vanha organisaatio kirjataan päättyneeksi ja uusi alkaa päättymispäivää seuraavasta päivästä. Opintokohteella voi olla useita organisaatioita myös eri rooleilla ja vastuuosuuksilla. Arvostelu välilehden alkupäiväsi tulee ja päättymispäiväsi Jos opintokohteen arvosteluasteikko muuttuu, ota yhteyttä Oodi-tukeen.

Uuden opintokohteen luominen

Päättyneiden opintokohteiden päivämääristä: Jos opintokohde on poistumassa käytöstä laitetaan kyseisen opintojakson tai -kokonaisuuden voimassaolon loppupäiväksi sen lukuvuoden viimeinen päivä, jolloin tutkintovaatimukset päättyvät, esimerkiksi Organisaation (vastuut välilehden) päättymispäiväsi annetaan sama kuin opintokohteen päättymispäiväksi annettiin, esimerkiksi Tämä periaate tuli voimaan viime vuonna organisaation muutosten yhteydessä.

Opintokohteen päättäminen

Muuta : Uudet opintokohteet viedään Win-Oodissa. Uuden opintokohteen voi perustaa kopioimalla vanha opintokohde pohjaksi. Jos kopion pohjana olevalla opintokohteella on paljon kuvaus –tietoja, kannattaa luoda uusi opintokohde Lisää esiintymän kautta. Opintokohteen kuvaustietojen lisääminen kannattaa tehdä Web-Oodin kautta.

Uutta opintokohdetta vietäessä, kannattaa miettiä ja valita huolella Opintojakson laji. Tästä on hyötyä silloin kun etsitään johonkin ryhmään kuuluvia opintotokohteita. Oodista saa tulostettua voimassaolevien opintojaksojen ja –kokonaisuuksien listan Jos opintokohteen voimassaolopäivät ovat kohdallaan.