Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

WinOodi versio 5.1 OPIT/Katri L. 12.6.2018.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "WinOodi versio 5.1 OPIT/Katri L. 12.6.2018."— Esityksen transkriptio:

1 WinOodi versio 5.1 OPIT/Katri L.

2 Opinto-oikeuden käsittely
Opinto-oikeuden käsittely-ikkunan alalaitaan uusi siirtymäpainike ”Opiskelija”. Opinto-oikeuden käsittelystä pääsee siirtymään suoraan ko.opiskelijan perustiedot näytölle.

3 Opinto-oikeuden käsittely / siirto-opinto-oikeus
Opinto-oikeuden käsittely- ikkunaan uusi välilehti Siirto-opinto-oikeus. Välilehdelle kirjataan siirto- opiskelijan edellisen yliopiston aikaiset läsnä-/poissaolotiedot mm. valtakunnallista tietovaranto Virtaa varten. Välilehden käytöstä tulee oma ohjeistus elokuussa opit.aalto.fi -sivulle

4 Opiskelijan perustietojen käsittely/ henkilötunnuksen-/nimen vaihtaminen
Henkilötunnusta tai nimeä muutettaessa on ”korjaus” –painike nimetty uudestaan ”Kirjoitusvirheen korjaus” Kirjoitusvirheen korjaus napin kautta tehty muutos ei tallenna aikaisempaa tietoa Ent.tiedot-välilehdelle.

5 Yksityiselämän suoja sukupuolen vaihdoksen yhteydessä
Mikäli täydellisen hetun sukupuoliarvo muuttuu, katsotaan että tämä on yksityiselämän suojaan liittyvä toimenpide. Täten kaikki opiskelijan hetu- ja nimimuutokset siirretään salaisiin tietokantatauluihin. Entisiä tietoja, joissa sukupuoli on vaihtunut aikaisempaan verrattuna, ei näy enää WinOodissa ent.tiedot-välilehdellä, vaikka muutos on tehty käyttäen Vaihto-nappia.

6 WinOodin ulkoasu muuttunut
WinOodi versiossa 5.0 on toteutettu ulkoasumuutos, joka ei vaikuta mitenkään toimintoihin. Valikkojen väriä ja fonttia on muutettu. ns. siirtymänappien muoto on muuttunut

7 WebOodi versio 5.1 OPIT/Katri L.

8 Opiskelijanumero näkyy WebOodin etusivulla

9 Ohjeteksti lisätty opintosuoritusotteen/ opiskelutodistuksen tilaus näytölle

10 Opettajan Oma opetus –toiminnon näkymiä on parannettu
Opettajan oma opetus näkymää on muutettu siten, että kurssit ja tentit näkyvät oletusarvoisesti uusimmasta vanhimpaan. Sarakkeen ”Aika” nuolta klikkaamalla voi vaihtaa järjestystä. Välilehdellä Tentit voi valita tentit näkymään joko tenttipäivittäin tai kursseittain. Välilehdellä ”Tenttipäivittäin” pääsee katsomaan tarkempia tietoja klikkaamalla päivämäärän kohdalla olevaa plus-painiketta (+) ja sulkemaan tiedot miinus-painikkeella (-).

11 Lisäksi muutoksia, jotka eivät vaikuta Oodin käyttöön.
Monia tietosuojaan liittyviä uudistuksia EU-tietosuoja-asetukseen liittyen.


Lataa ppt "WinOodi versio 5.1 OPIT/Katri L. 12.6.2018."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google