Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla."— Esityksen transkriptio:

1 PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla tehdään tämän ohjeen mukaan !

2 Miksi ? Kirjaston ja varmuuskopion hakupolku on oltava kaikilla sama, koska ne tallentuvat konekohtaisesti ja seuraavalla käyttäjällä on sinun tekemäsi asetukset käytössä. Kirjaston ja varmuuskopion hakupolku on oltava kaikilla sama, koska ne tallentuvat konekohtaisesti ja seuraavalla käyttäjällä on sinun tekemäsi asetukset käytössä. Väärä kirjastopolku tuhoaa useimmiten työsi, kun käyt kirjastorutiineissa. Joudut aloittamaan työn uudestaan. Väärä kirjastopolku tuhoaa useimmiten työsi, kun käyt kirjastorutiineissa. Joudut aloittamaan työn uudestaan. Kun kirjastopolku on oikein, löydät tekemäsi komponentit aina, riippumatta siitä, millä koneella työskentelet. Kun kirjastopolku on oikein, löydät tekemäsi komponentit aina, riippumatta siitä, millä koneella työskentelet.

3 Kirjaston hakupolku Luo omalle M-asemallesi kansio nimeltä ’PadsLib’, johon luodaan PADS – ohjelmalla oma komponenttikirjasto nimeltä ’oma’. Luo omalle M-asemallesi kansio nimeltä ’PadsLib’, johon luodaan PADS – ohjelmalla oma komponenttikirjasto nimeltä ’oma’. Kun kirjasto on luotu, sen hakupolku on siis: M:\PadsLib\oma Kun kirjasto on luotu, sen hakupolku on siis: M:\PadsLib\omaM:\PadsLib\oma

4 Kirjaston luonti Kirjasto luodaan PADSlayout tai PADSlogic-ohjelmalla File –alasvetovalikosta valitsemalla Library. Avautuvasta ikkunasta valitse: CreateNewLib ja talleta kirjasto nimellä ’oma’ hakemistoon M:PadsLib. Kirjasto luodaan PADSlayout tai PADSlogic-ohjelmalla File –alasvetovalikosta valitsemalla Library. Avautuvasta ikkunasta valitse: CreateNewLib ja talleta kirjasto nimellä ’oma’ hakemistoon M:PadsLib.

5 Älä tuhoa kirjastoasi ! VAROITUS ! Jos sinulla on jo kirjasto oikeassa hakemistossa, ÄLÄ luo sitä uudelleen, koska silloin kaikki luomasi komponentit tuhoutuvat. VAROITUS ! Jos sinulla on jo kirjasto oikeassa hakemistossa, ÄLÄ luo sitä uudelleen, koska silloin kaikki luomasi komponentit tuhoutuvat. Jos kirjastosi puuttuu listasta, lisää se sinne Manage Lib List –napin takaa, älä luo sitä uudelleen. Jos kirjastosi puuttuu listasta, lisää se sinne Manage Lib List –napin takaa, älä luo sitä uudelleen.

6 Tarkista kirjastolista Tarkista kirjastolistasta, että sinulla on VAIN allaolevat kirjastot käytössä molemmissa ohjelmissa (PADSlayout ja PADSlogic). Lisää puuttuva, poista ylimääräiset ! Tarkista kirjastolistasta, että sinulla on VAIN allaolevat kirjastot käytössä molemmissa ohjelmissa (PADSlayout ja PADSlogic). Lisää puuttuva, poista ylimääräiset !

7 Kirjaston siirtäminen Jos kirjasto on tällä hetkellä eri paikassa, se siirretään seuraavasti: Jos kirjasto on tällä hetkellä eri paikassa, se siirretään seuraavasti: Tee M-aseman juureen hakemisto PadsLib Tee M-aseman juureen hakemisto PadsLib Kopioi kirjaston nimellä olevat neljä tiedostoa tähän uuteen hakemistoon Kopioi kirjaston nimellä olevat neljä tiedostoa tähän uuteen hakemistoon Muuta kaikkien neljän tiedoston nimeksi oma.*, eli tiedostopäätteet pitää säilyä ennallaan mutta nimet muutetaan. Muuta kaikkien neljän tiedoston nimeksi oma.*, eli tiedostopäätteet pitää säilyä ennallaan mutta nimet muutetaan. Poista PADS –ohjelmistojen kirjastolistasta vanhat omat kirjastosi ja lisää sinne vain tuo uusi kirjasto: M:\PadsLib\oma. Poista PADS –ohjelmistojen kirjastolistasta vanhat omat kirjastosi ja lisää sinne vain tuo uusi kirjasto: M:\PadsLib\oma.

8 Varmuuskopiot Molemman PADS – ohjelmat tekevät automaattisesti kopioita työstäsi. Molemman PADS – ohjelmat tekevät automaattisesti kopioita työstäsi. Mihin varmuuskopiot talletetaan ? Se määrätään Tools- Options –ikkunasta. Mihin varmuuskopiot talletetaan ? Se määrätään Tools- Options –ikkunasta.

9 Varmuuskopioiden hakupolku Valitse Backup –painikkeen takaa hakupoluksi oletushakemisto: c:\PADS projects\ Valitse Backup –painikkeen takaa hakupoluksi oletushakemisto: c:\PADS projects\ Kun ohjelma hävittää työsi, voit tästä hakemistosta noutaa viimeisimmät talletukset. Kun ohjelma hävittää työsi, voit tästä hakemistosta noutaa viimeisimmät talletukset.


Lataa ppt "PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google