MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÄHETYS VAI RAHALÄHETYS Kirkon lähetysstrategiaesityksen mukaan Suomen Lähetysneuvoston missiologinen teemapäivä Jaakko Mäkelä.
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Sanan voimaa Intiassa Raamattu tavoittaa kansat. Raamatunkäännöstyön lähtökohta: Raamatun sana kuuluu kaikille, jotka sitä kaipaavat.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa,
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Työ on kesken Maailman evankelioiminen Tilanne vuonna 2004.
Jumalan kanssa.
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Seurakunnan syntyminen ja pioneerityö
Arkki Varustamo Raamattukoulu
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Innovaatiokulttuuri Innovaatio = uudennos
Hepr. 4:1 Arvoisa Sisärengaslainen, Kirjeen neljäs luku kehottaa meitä pitämään huolta siitä, että pääsee kerran perille taivaaseen. Kysymyksiä, esirukousaiheita.
RAKAS RAAMATTU 2007.
Paavalin kirje Filemonille
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Seurakunnan rooli maaseudun kehitystyössä Voimistuvat kylät-seminaari Seinäjoki Markku Ylinen Johtava kappalainen P eräseinäjoen kappeliseurakunta.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Naisen ainoa vika.
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille” Mark 16:15 Kuka käskee ja ketä ? Mikä on minun paikkani ja osuuteni ? Yhdessä.
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
Valittu kansa – Israel vai me?
OLEMISEN TEOLOGIA JA PEDAGOGIIKKA
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
KRISTINUSKON ENSIASKELEET
Esa Fabrin Ihmisen kasvu, muutos ja ahdistus 1/3 Ihmisen elämässä kasvu ja muutos liittyvät jatkuvasti toisiinsa Myös persoonallinen, perusteissaan.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Elämä.
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
Tapahtukoon sinun tahtosi
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
Iltapäiväl passaa rauhottuu! Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan neuvottelupäivät Imatra Tervetuloa !
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
Lentokone on juuri putoamassa. Koneessa on 5 matkustajaa mutta vain 4 laskuvarjoa.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Kirkkohistoria Kirkon syntyhetkestä tähän päivään
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
Uskonnot Japanissa Antti Kiviranta. Jokainen etsii…  Mikä on sun elämäsi tarkoitus?  Mitä varten elät ja olet syntynyt?  Jokainen kaipaa uutta sisältöä.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Mitä Raamattu opettaa oikeasta ja väärästä
A Rocha Suomi, Panu Pihkala
Kristinuskon oppi maailman suurin uskonto (2,1 mrd kannattajaa), perustuu Jeesus Nasaretilaisen toimintaan ja julistukseen Yhteinen historia juutalaisuuden.
PAAVALI Henkilö Paavali ainut apostoli, joka ei henkilökohtaisesti tavannut Jeesus Nasaretilaista alkuperäiseltä nimeltään Saul, lähtöisin Vähästä-Aasiassa.
Luku 23 – Paavali ja hänen kirjeensä
Kirkko Awajille.
vanhan testamentin etiikasta kristinuskon etiikkaan
vanhan testamentin etiikasta kristinuskon etiikkaan
Paavali Henkilö Paavali ainut apostoli, joka ei henkilökohtaisesti tavannut Jeesus Nasaretilaista alkuperäiseltä nimeltään Saul, lähtöisin Vähästä-Aasiassa.
Lähetysopetus rippikoulussa
Kristinuskon oppi.
Kirkkoherra Pekka Tuovinen Rautalammin seurakunta
Lapsuuden Usko.
1 Uskomukset On vaikea tietää varmasti
Leijonahenki  Ne, joille osa leijonan on suotu, on jatkajia aatteen arvokkaan. Nuo sukupolvet, ennen meitä luotu, sen perinnöksi jätti aikanaan. Ja henki,
Sun armosi, on mun kaikkeni.
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz

Japani on yksi maailman johtavista talousmahdeista. Siellä on korkea elintaso. Teknologia on maailman huippua. Kuva: Philippe Gueissaz

Japanilaiset ovat korkeasti koulutettuja. Kuva: Philippe Gueissaz

Japanilaiset elävät maailman pisimpään. Kuva: Philippe Gueissaz

Ihmiset ovat hymyileviä ja näyttävät onnellisilta. Kuva: Philippe Gueissaz

Japanissa saa kaikkea, mitä ihminen elämiseen tarvitsee. Vai saako? Kuva: Philippe Gueissaz

Ihminen ei elä ainoastaan leivästä. Tai riisistä. Kuva: Philippe Gueissaz

Japanilaisella on kaksi minää. Toinen on ulkoinen minä, joka näytetään ulospäin ja toinen on todellinen minä, joka peitetään. Kuva: Philippe Gueissaz

Kulissin takana on hyvin paljon tuskaa, yksinäisyyttä, toivottomuutta ja hätää, mutta sitä ei näytetä toisille. Kuva: Philippe Gueissaz

Japanilaiset elävät monien vaatimusten paineessa. Kuva: Philippe Gueissaz

Vain 0,7 % Japanin 127 miljoonaisesta kansasta on kristittyjä. Kuva: Philippe Gueissaz

Japanissa on siis valtava määrä ihmisiä, jotka eivät vielä ole kohdanneet Jumalan rakkautta ja armoa, eivät koskaan edes kuulleet siitä. Kuva: Philippe Gueissaz

Työssämme saamme nähdä, kuinka Jumalan sana herättää uskon sellaisten ihmisten sydämissä, jotka eivät aiemmin tienneet Jeesuksesta juuri mitään. Kuva: Antti Kiviranta

Jumalan rakkaus muuttaa ihmisten elämää Japanissakin. Ilosanoma vapauttaa. Jeesus antaa levon. Kuva: Philippe Gueissaz

Kansanlähetys on saanut tehdä työtä Japanissa jo 46 vuotta. Olemme saaneet olla synnyttämässä useita seurakuntia. Suuri joukko japanilaisia on saanut kuulla evankeliumin lähettiemme työn tuloksena. Kuva: Philippe Gueissaz

Jatketaan tätä tärkeää työtä ihmisten pelastumiseksi iankaikkiseen elämään. On hienoa olla Suuressa mukana. Kuva: Philippe Gueissaz