Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen 15.11.2007 Tarkennetut Älli-ohjelman hankkeet Turussa YLEISKUVAUS.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Näkökulmia järjestövetoisten kehittämishankkeiden ja kuntien yhteistyölle - Miten saada kehittämistyön tulokset pysyviksi toimintatavoiksi Antti Pelto-Huikko.
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen peruskoulutuksen valtionavustushankkeet Tuija Laukkanen
Uuden ohjelmakauden valmistelu Arviointiseminaari - eväitä uudelle ohjelmakaudelle Tiina Malm.
TEKNISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ SEUTUYHTEISTYÖ JA PARAS-HANKE SEUTUFOORUMI Ilkka Ojala Toimitusjohtaja Tampereen kaupunki, Tilakeskus.
2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
KELPO projekti Tuija Ikäläinen, koordinaattori
’Vieläkö voi hakea’ - Pohjois-Savon liiton rahoitustilanne
Joukkoliikenteen esteettömyys Oulun kaupungin keskustassa OuJEE.
Ehkäisevän päihdetyön kehittämishanke Jari Päkkilä Turun kaupungin terveystoimi.
FinELib 10 vuotta Kuntarakenteen muutoksesta kirjasto- ja tietopalvelujen kannalta Kristiina Kontiainen Etelä-Suomen lääninhallitus.
Ajankohtaiset liikenneasiat Kellokoskella
Markkinoinnin perusteet
Etelä-Kymenlaakson kuntien turvallisuussuunnitelma
Toimintasuunnitelma.
Osaamispäällikkö Finn-Savotta Oy:n kumppanina
PALVELUT PAKETTIIN – ASIAKKAAN HYVÄ
4.4 Yhteismitallista ja yhteentoimivaa tietoa hyödyntävien palveluiden tuottaminen s Toimenpiteet s.15.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Motto eli miksi projekti- hallintaa on kehitettävä Sillakaaren lähtöajatus oli, että 3-vuotinen projekti putoaa 3-4 kertaa polvilleen Silti olen Sillakaaren.
UKJ Työpakettien tilanne TukityöpaketitResurssitSisältöAikatauluHuom (Seuraava sivu) TP 1 Projektin hallinnointi OK, 1) TP 2 Resurssinhallinta.
Suurten ja keskisuurten yhteinen lippu- ja maksujärjestelmä Tausta, tavoitteet ja tulokset Oheisaineisto nro 2 Pela §
OKM: N J ULKAISUTIETOJENKERUUPROSESSI JA SEN KEHITTÄMINEN Ylitarkastaja Jukka Haapamäki.
Varsinais-Suomen koulutusstrategia 2015+
Digitaalisten kirjastopalveluiden arkkitehtuuri Kansallinen digitaalinen kirjasto ASIAKASLIITTYMÄ- Projektin tilanne Ari Rouvari.
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
Tilannekatsaus mediatekniikka 2007 Alustava projektisuunnitelma valmis Ulkoasun muutoksia, käynnistysvaiheen tuntien päivitykset.
VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ 10 tärkeää toimenpidettä.
Tilannekatsaus mediatekniikka 2007 Alustava projektisuunnitelma valmis Ulkoasun muutoksia, käynnistysvaiheen tuntien päivitykset.
Liikennetelematiikan rakenteiden ja palveluiden tutkimus- ja kehittämisohjelma.
Yliopistojen yhteisen YDW tietovaraston määrityshanke - tilannekatsaus Tampere
Vuosi 2003 Projektisuunnitel- man täsmentäminen Tiedottaminen, benchmarking Verkostoituminen Suunnittelu, valmistelu tiedon hankinta Hoiva – ja hoitoyritykset.
Nummelan Palloseura Hockey ry SWOT - Analyysi
Kulttuurin ja luovan alan T&K-projektien sisäisen arvioinnin kehittäminen Metropolia Ammattikorkeakoulussa Robert Arpo
MATKAILIJAKORTTI Pertti Heinonen / /3 OSAPUOLIA: VETOVASTUULLA: - joukkoliikennetoimisto, Turku Touring - Turun kaupunki (kiinteistövirasto sekä.
Tik Tietojenkäsittelyopin ohjelmatyö Palautuspalaveri 1 Projektin esittely lyhyesti Projektin tilanne Vaiheen lopputulokset Seuraavan vaiheen (MÄ)
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Finna-projektisuunnitelma 2015 ja siirtoresursointi 2015–2016 Konsortioryhmän kokous Kristiina Hormia-Poutanen.
Tilannekatsaus mediatekniikka 2007 Alustava projektisuunnitelma valmis Ulkoasun muutoksia, käynnistysvaiheen tuntien päivitykset.
OK-Consultancy 1 Kylien kehittäminen Kuntien rooli.
Projektityö Lähe: Projektityömateriaali BB:n sivulla.
Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.3.
Suomen seutuverkot Kevätseminaari 2016 Silja Symphony Sivu
Projektityöskentely Projekti käsitteenä Projektin vaiheet Projektin asettaminen Projektin suunnittelu Projektin käynnistäminen ja toteuttaminen Projektin.
OSKO –projekti Keski-Suomen työpajojen verkostoitumishanke itsearvioinnin näkökulmasta.
Aurinko Golf Oy STRATEGIA Versio 0.4 /
PIRKANMAAN AVOIN KUITU – YHTEISTYÖ Suunnitelma Marja-Riitta Mattila-Nurmi.
Sosiaalinen markkinointi Monikulttuurinen ehkäisevä päihdekasvatus Ohjausryhmän suunnittelupäivä
Tiina Harjunpää, Keski-Pohjanmaan liitto Alueelliset innovaatiot ja kokeilut Keski-Pohjanmaalla.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
Golf55+ terveysliikuntahanke Toimintasuunnitelma
Juurruttamissuunnitelman valmisteluaikataulu
Sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatio- ja palvelutiedon hallinta
Tavoitteet ja mittarit 2015
1.6. Matkakeskus 1. Keskustan kehittäminen Kustannukset: Aikataulu:
Runkobussien toteuttaminen
Kuntatieto –ohjelman Muutosseminaari
Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.4
FibRobotics Ohjausryhmän 1. kokous Ravintola Newton, TTY
Tietojärjestelmät KEHITTÄMINEN JOHTO KIRJANPITO TILAUSTEN KÄSITTELY
Majoituspalvelun ostopäätökseen vaikuttavat tekijät Turun Osuuskaupan hotelleissa Opinnäytetyö, Hanne-Mari Tuike, Turun ammattikorkeakoulu.
ATOMI-hankkeen karkea tiekartta
Askolan koulun koulureittien ja koululaisten liikenneturvallisuus
Väliaikaisten koulureittien turvallisuus Hanke-esittely
Talous- ja henkilöstöhallinnon ja ICT-palvelukeskusten perustaminen
Näin ostan mainostoimistopalveluja
STRATEGIA Aurinko Golf Oy
UUSI SAIRAALA Y-RAKENNUS tilaajan puheenvuoro
Myyntikoulutus Pitäjä: [Nimi].
Video 4: Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma
Askolan koulun koulureittien ja koululaisten liikenneturvallisuus
Kuitua pohjoiseen –hanke
Esityksen transkriptio:

Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen Tarkennetut Älli-ohjelman hankkeet Turussa YLEISKUVAUS

Sivu 2 Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen TARKENNETUT ÄLLI-OHJELMAN HANKKEET TURUSSA 1 Laatulinjan eli ”pikkujokerin” aikaansaaminen ◦1.1.Kokeilulinjan valinta ja kehittämistarpeiden sekä toteutuksen vaiheistukseen vaikuttavien toimenpiteiden kartoitus linjan valintaan vaikuttavien hyöty-/kustannusseikkojen määrittely ja laajennusmahdollisuuksien arviointi, risteys-, kaista- ja pysäkkijärjestelyt ja liikennevaloetuisuudet ◦1.2.Linjan kehittämistoimenpiteiden toteuttamisjärjestyksen ja vaiheistuksen suunnitelma vaadittavien tukijärjestelmien määrittely ja kustannusten arviointi, väylä-/risteysjärjestelyjen suunnitelma ja työn vaiheistus, terminaali- ja pysäkkivarusteet ja etuisuus- ja informaatiojärjestelmien kustannukset ja hankinnan vaiheistus PIKKUJOKERI

Sivu 3 Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen TARKENNETUT ÄLLI-OHJELMAN HANKKEET TURUSSA 2 Paikallis- ja seutuliikenteen sekä matkailun yhteistyön kehittäminen ◦2.1.Yhteiskäyttöisen maksujärjestelmän kehittäminen kertakäyttöinen etäkortti (Ultra light), mobiilimaksamismahdollisuus, myyntipisteiden myynnin laajennus, verkkotilausmahdollisuuden luominen ja seutuliikenteeseen vaadittavien toimintojen kartoitus ja myöhempi kehittäminen ◦2.2.Yhteisten informaatio- ja markkinointipalveluiden kehittäminen ajantasaiset aikataulut, reitti- ja kohdeopastus, - netti ja - mobiili tapahtuma- ja kohdemarkkinointi ja seutuosion vaatimat toimenpiteet Pertti Heinonen hallintopäällikkö LIITTEET1 Tarkennettu Älli-ohjelmahanke Turussa/”pikkujokeri” 2 Tarkennettu Älli-ohjelmahanke Turussa/matkailuyhteistyö

Sivu 4 Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen TARKENNETTU ÄLLI-OHJELMAHANKE TURUSSA / PIKKUJOKERI 1 Suoritettavat lähiajan toimenpiteet ◦1.1.Sisäisen paikallisliikenteen joutuisuuteen vaikuttavien liikennevaloetuuksien toteuttamissuunnitelma kohteineen ◦1.2.Valoetuisuuksien vaatimien lisähankintojen listaaminen ja maksumahdollisuuksien kartoitus (huomioidaan myös myöhemmät jatkotoimenpiteet) ◦1.3.Suhteellisen nopeasti toteutettavissa olevien väylä- ja risteysjärjestelyjen kartoitus ja kustannukset ◦1.4.Lopulliset lähiajan suunnitelmat toteutusaikatauluineen ja kustannuksineen sisältäen myös alustavan laajennuskartoituksen kustannusarvioineen ◦1.5.Vahvistaminen osaksi Älli-ohjelmaa (sisältäen myöhempien toimenpiteiden suunnitelman)

Sivu 5 Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen TARKENNETTU ÄLLI-OHJELMAHANKE TURUSSA / PIKKUJOKERI 2 Myöhemmät jatkotoimenpiteet ◦2.1.Seudullisen joukkoliikenteen joutuisuuteen vaikuttavien liikennevaloetuuksien toteutusmahdollisuuksien kohdekohtainen määrittely ◦2.2.Aiemmin tehdyn laajennuskartoituksen vahvistaminen toteutussuunnitelmaksi ◦2.3.Seutukuntien sitouttaminen projektiin ja sen vahvistaminen osaksi Älli-ohjelmaa ja/tai Paras- hanketta

Sivu 6 Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen TARKENNETTU ÄLLI-OHJELMAHANKE TURUSSA / MATKAILUYHTEISTYÖ 1 Suoritettavat lähiajan toimenpiteet ◦1.1.Nykytilanteen kartoitus ja yhteistyömahdollisuuksien alustava listaus ◦1.2.Tarkentava hankesuunnitelma Laaditaan alustavan tarve-/mahdollisuuden kartoituksen perusteella jatkosuunnitelma, jonka mukaan tehdään lopullinen hankesuunnitelma ◦1.3.Korvaava matkailulippu-tuote Hankitaan nykyisen paperisen matkailulipun korvaava tuote eli kertakäyttöinen älykortti myynti- ja rekisteröintijärjestelmineen ◦1.4.Toimenpidesuunnitelma siitä, millä tavoin uutta matkailuyhteistyötä markkinoidaan ja miten siitä tiedotetaan

Sivu 7 Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen TARKENNETTU ÄLLI-OHJELMAHANKE TURUSSA / MATKAILUYHTEISTYÖ 2 Tulevat toimenpiteet ◦2.1.Mobiilimaksamismahdollisuuden luominen ◦2.2.Laaditaan pitkän tähtäyksen toimenpide ja yhteistyösuunnitelma kattaen kaikki maksamis- ja informaatiomahdollisuudet sekä niihin mahdollisesti liittyvät lisähankinnat ◦2.3.Seutukuntien sitouttaminen projektiin ja sen vahvistaminen osaksi Älli- ohjelmaa ja/tai Paras- hanketta

Turun Joukkoliikennetoimisto Pertti Heinonen KIITOS!