Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Myyntikoulutus Pitäjä: [Nimi].

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Myyntikoulutus Pitäjä: [Nimi]."— Esityksen transkriptio:

1 Myyntikoulutus Pitäjä: [Nimi]

2 Yrityksen yleiskatsaus
Työntekijöiden vastuualueet Yrityksen sanoma Kilpailijat

3 Työntekijöiden vastuualueet
Tuotteiden ja palveluiden ymmärtäminen. Tuotteiden ja palveluiden myynnin edistäminen. Henkilökohtaisen myyntitavoitteen saavuttaminen ja ylittäminen. Yrityksen edustaminen markkinoilla ammattimaisesti.

4 Yrityksen sanoma Keitä me olemme? Mitkä ovat perusarvojamme?
Profiilimme ja asemamme markkinoilla Mitkä ovat perusarvojamme? Yrityksemme missio Mitä me teemme? Tuotteemme ja palvelumme Mitä lisäarvoa tuomme asiakkaille? Arvolauseemme

5 Kilpailijat Keitä kilpailijamme ovat? Mitä he tekevät? Mitä lisäarvoa he tuovat asiakkaille?

6 Myyntiprosessi Mahdollisuuksien ja liidien luominen Myyntipuheluiden suunnittelu Tapaamiset Puhelujen jälkeiset toimenpiteet Asiakirjat Esittely Kaupan viimeistely

7 Mahdollisuuksien ja liidien luominen
Nykyisen asiakaskunnan määrittely. Asiakashankinnan määrittely ja mahdollisuuksien asettaminen järjestykseen. Myyntipuheluiden ajankohtien sopiminen.

8 Myyntipuheluiden suunnittelu
Tutustu asiakasyritykseen. Tunnista puhelun yleisö. Määrittele myyntiä edeltävä tuki (esimerkiksi tekniset asiantuntijat) Suunnittele tapaamisen esityslista. Soita ja vahvista tapaaminen etukäteen.

9 Tapaamiset Esittele itsesi ja yrityksemme. Määritä ja vahvista asiakasyrityksen tavoitteet. Määritä omat tavoitteemme. Tutustu liiketoimintatarpeisiin. Määritä vaikutustekijät. Esittele mahdolliset ratkaisut. Pyri saavuttamaan yksimielisyys (soveltuu, ei sovellu, lisätutkimukset).

10 Puhelujen jälkeiset toimenpiteet
Lähetä asiakasyritykselle yhteenveto sähköpostitse tai kirjeitse ja soita vielä perään. Kiitä asiakasyritystä tapaamisesta. Käy tapaamisen tulokset läpi. Vahvista sovitut jatkotoimenpiteet. Kerro tulevista toimista. Ilmoita sisäisille resursseille (kuten teknisille asiantuntijoille) avusta jatkotoimissa. Päivitä tilitiedosto tai järjestelmä. Päivitä tilin myyntiputkitiedot.

11 Asiakirjat Valmistele tarvittavat asiakirjat. Käy asiakirjat läpi asiakkaan kanssa.

12 Esittely Lähetä lopulliset tiedostot. Esittele tarjous. Ehdota kauppaa.

13 Kaupan viimeistely Allekirjoita asiakirjat. Viimeistele kauppa.


Lataa ppt "Myyntikoulutus Pitäjä: [Nimi]."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google