IHANAT APPIST ja MONIPUOLISET MOBIILIT Ei takerruta protekniikkaan Syventäjä, ei itsetarkoitus Aina syntyy uutta Jo valokuva tuo mahdollisuuksia; kävelyt,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Kartat Ilkka Kauppinen
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tietokoneen käyttöjärjestelmä
KÄYTTÖOHJE Prospektointi Mobiili Sovellus PROSPEKTINI.
OTA ESILLE MUISTIINPANOVÄLINEET! Esim. iPad:in ja iPod Touch’in muistio
QR-koodit opetuksessa Havainnollisuutta ja konkretiaa.
iPod Touch ja QR-koodit oppimisen tukena
Verkkokaupan asiakaspalvelu kuntoon Kirsi Mikkola
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Kielitivoliristeily Iloa ja hyötyä verkosta Katrina Vartiainen.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Active directory.
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
Miten blogeja voisi hyödyntää yrityksen toiminnassa? Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Nuorten Tietokoneenkäyttö.
Portfolio Valitsin suosikki tehtäväkseni ”omat kirjanmerkit” tehtävän. (Ohessa omia suosikki sivustoja)
HTML-kielen perusteet Osa 1 Vilho Kemppainen
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
Kiravo-projekti 2012 Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentra.
Sari-Katja Niiles, Eeva Hiltunen ja Henna Kalima
Johdannoksi sosiaaliseen mediaan Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Ohjelmistokehittäminen. Luku 1 – Mitä on ohjelmistokehittäminen?
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2013 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
WORDPRESS -KOULUTUS Juha Konttinen – Miksi Wordpress?  on ilmainen  on helppo asentaa ja käyttää  omalle tai vuokratulle palvelimelle 
TVT ja SoMe Jonna ja Johanna.
Java-ohjelmointikieli -Javasta ohjelmointikielenä -ohjelmontivälineistä -opasteista.
Instagram Katariina Toivonen.
Sosiaalinen media opetuksessa Pirita Nurmi Miksi? Yleensä lisämauste – etä- vai monimuoto? Ajasta ja paikasta riippumaton Antaa uusia välineitä.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt.
KUVAKÄSIKIRJOITUS  Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa.  Kirjallisessa muodossa.
K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Eetu Suokas, Toni Nieminen & Topi Ruokanen.
Kesäteattereiden matkapuhelinopas. Mistä on kyse? Mobiilisovellus, joka ladataan helposti ja ilmaiseksi MSL:n sivuilta kännykkään Sovelluksen avulla pystyy.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa. Kirjallisessa muodossa kerrotaan.
SOSIAALINEN MEDIA MYYNTITYÖSSÄ 1. SOMEN JAOTTELU Sosiaalinen media voidaan määritellä ei alueisiin, sen mukaan, millainen rooli käyttäjällä on sovelluksessa.
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
Sosiaalinen media Sinikka Torssonen Sivu
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
Oppimispelit  QR-koodit  Mitä peleistä voi oppia?  Luentotehtävä.
Matkailutiedottaja Elisabeth Heinrichs Asiakkaan kohtaaminen verkossa - Case Visit Helsinki Miten hyödyntää sosiaalista mediaa matkailutoimiston markkinoinnissa,
Ylivieskan lukion sähköiset oppimisympäristöt. Miksi lukiossa siirrytään sähköisiin oppimisympäristöihin?
Ajopäiväkirja plus mobiilisovellus Ajopäiväkirja Plus mobiililaajennus Ilmainen sovellus matkapuhelimiin Vaatimukset : Java puhelimiin (midp-2.0) Gprs.
Jarkko Muhonen TeamProg
WWW-sivuston ja verkkopalveluiden rakentaminen
Tervekoululainen.fi // UKK-instituutti
OPPIMISEN ARVIOINTI TYÖKALUN KÄYTTÄMINEN OPISKELIJA

Appsit ja vimpaimet liikunnanopetuksessa
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Ilmaiset mobiilisovellukset liikunnan ja terveystiedon opetuksen tukena Katariina Autio, LitM, hankepäällikkö, Smart Moves -hanke Raija Oksanen, KM, suunnittelija,
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
NIINIVAARAN URHEILUHALLI
Instagram.
Kaikki säätiedot yli sääasemalta Anton Mikkola
Mobiilimaksaminen.
OPH Tulevaisuuden oppimisympäristö oppimisen tukena Sylvään koululla
Oman alan kirja Käy lainaamassa Myllytullin kirjastosta oman alan kirja. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee uusi artikkeli nimeltään ”Oman alan kirja”) ylös.
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
www-sivuston ja verkkopalveluiden rakentaminen
Facebook JYTY-koulutus
Mikä tai mitä on Youtube?
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Levävahti Maria Kämäri, Juha-Markku Leppänen, SYKE
Mot Mobile Online.
Kanta-Hämeen reitistöjen saavutettavuus ja näkyvyys
Esityksen transkriptio:

IHANAT APPIST ja MONIPUOLISET MOBIILIT Ei takerruta protekniikkaan Syventäjä, ei itsetarkoitus Aina syntyy uutta Jo valokuva tuo mahdollisuuksia; kävelyt, blogit, kuvalla voi kertoa paljon ja kuvien jakaminen on helppoa (pinterest, instagram, Youtube, Facebook, Twitter, Blogit, sivut….

SKY MAP TÄHTIEN TÄLLISTELYÄ Hyvä esimerkki siitä, että kaikkea ei tarvitse tietää Yksinkertainen, vain hieman valmistelutyötä (englanninkieliset tähdistöt) Ilmainen appstoresta

NATURE GATE APP LuontoPortti – luonnonystävän aarreaitta tietoa sadoista luonnonlajeista huippukuvaajien parhailla otoksilla kuvitettuna. Lajeja voit selata ja hakea monin eri tavoin, esimerkiksi nimen, suvun tai heimon mukaan. Uusiin lajeihin tutustumisessa auttavat puolestaan ainutlaatuiset tunnistustyökalumme. Niiden avulla vieraiden lajien tunnistaminen on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Tunnista lajeja – myös maastossa!NatureGate-sovellus on ladattavissa iPhonelle ja Androidille. Lataa ilmainen sovellus ja luo NatureGate-tunnus. Tämän jälkeen voitkin aloittaa oman luontopäiväkirjasi, ladata ilmaisen kukkakasvien tunnistustyökalun ja hankkia muita lajiryhmiä. Sovelluksen tarkempi esittelyvideo YouTubesta.

QR -koodi QR-koodi eli ruutukoodion kaksiulotteinen kuviokoodi. Se eroaa yksiulotteisesta viivakoodista siten, että se sisältää informaatiota sekä vaaka- että pystysuunnassa.[3] QR-koodi on kehitetty japanilaisessa Denso-Wave-nimisessä yhtiössä "QR" on lyhenne sanoista "Quick Response". Niin kuin nimi kertoo, koodin sisältö on purettavissa ja luettavissa nopeasti.Vaikka QR-koodit kehitettiin alun perin liukuhihnateollisuuden nopeaksi tuotannonseurantavälineeksi, ne ovat levinneet mobiilikäyttöön matkapuhelimilla. Matkapuhelimilla QR-koodeja luetaan erillisillä, yleensä ilmaisilla sovelluksilla, jotka voi asentaa matkapuhelimeen joko puhelimen valmistajan (esim. Nokia ja Apple) tai puhelimen käyttöjärjestelmän (esim. Android) sovelluskaupan kautta. Windows Phone -puhelimissa QR- koodilukija on osa käyttöjärjestelmää.

Sovellettavuus luotsauksiin Omat videot Nettisivut, artikkelit, lisätiedot Blogien kuvat, tarinat Erilaiset omatoimireitit, kohteet yms. Ei maksa mittää Tekniikka kehittyy, tulee uusia menetelmiä