Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mobiilimaksaminen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mobiilimaksaminen."— Esityksen transkriptio:

1 Mobiilimaksaminen

2 A: Mobiilisisällön hankkiminen kännykkään
Muista aina katsoa paljonko tuote maksaa ja sisältääkö se yllättäviä lisäkuluja Katso muiden käyttäjien kommentteja ja arvosteluja tuotteesta Voiko kännykäsi pyörittää kyseistä sovellusta. Onko sovellus sovelias sinulle (alle 18v)

3 B: Puhelimen tietoturvallisuus
Suojaa matkapuhelimesi koodilla, jotta puhelimen käyttö vaikeutuu jos joutuu vääriin käsiin. Perehdy puhelimesi suoja-asetuksiin lukemalla käyttöohjeet. Lataa ohjelmia vain luotetuista lähteistä. Ole huolellinen matkapuhelimesi langattomien tekniikoiden kanssa. Sulje Bluetooth-valmius sekä nettiyhteydet aina kun et tarvitse niitä. Keksi omaperäiset salasanat eläkä käytä palveluntarjoajan oletus salasanoja.

4 C: Verkkokaupasta tilaaminen ja tietoturva
Muista katsoa kommentit ja arvostelut kyseisestä kaupasta ja tuotteesta ennen kuin tilaa. Maksa mieluiten nettipankissa ostoksesi. Huijaus sivuston voi helposti huomata puutteliisista tiedoista ja positiivisten arvostelujen puutteesta.

5 QR-koodi, millä laitteilla sitä voi lukea
QR koodi on tarkoitettu tuotteiden nopeaan lukuun tietyllä lukulaitteella. QR koodi on hyödyllinen esimerkiksi kaupan tuotteiden lukemisessa liukuhihnalla ja matkustuslippujen lukemiseen QR koodeja voi lukea esimerkiksi älypuhelimella.


Lataa ppt "Mobiilimaksaminen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google