Kulinaariset työpajat 6op Aistinvarainen arviointi tuotekehityksessä Tutkivan, kokeellisen ja kehittävän työskentelyn menetelmät Tuotteen kehittäminen käytännössä Anja-Riitta Keinänen
Aistinvarainen arviointi tuotekehityksessä arviointisanastot tuoteominaisuuksien kuvaaminen tuoteprofiilit tuotekehityksessä aistinvaraisen arvioinnin menetelmät aistinvarainen arviointi käytännössä arviointiraadit arvioitipanelit makutestit
Tutkivan, kokeellisen ja kehittävän työskentelyn menetelmät Tuotekehityksen lähtökohdat tuoteominaisuuksien muodostuminen molekyyligastronomia Kokeellinen työskentely tuotekehityksessä kokeellisen työskentelyn menetelmät kokeellinen työskentely käytännössä Tutkimus kokeellisessa ja kehittävässä työskentelyssä tutkiva työote tutkiva oppiminen kuluttajatutkimukset
Tuotteen kehittäminen käytännössä Toimeksiannot työelämästä ja T&K&I –toiminnasta (Future Food hanke) Tuotteen kehittämisen vaiheet -lähtökohta-analyysit -tuoteideoiden kehittely ja testaus -konkreettinen tuotekehitys -tuotekuvaus -tuoteohjeiden laatiminen -laatuanalyysit -hinnoittelu -lanseeraus ja markkinointi Työskentely Reston uusissa FutureFood tuotekehitys- ja kuluttajatutkimustiloissa (4.krs)
Opintojakson yhteystiedot Anja-Riitta Keinänen Yliopettaja, ravitsemis- ja elintarvikeala Työhuone S562 Microkadun kampus Vastaanottoajat (työhuone S562): ti klo 9-10, to klo 12-14, ti klo tai sovitaan sähköpostitse