Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia."— Esityksen transkriptio:

1 Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia opintoja (muita kuin Reston opintoja). Harjoittelu 30 op ONT 15 op

2 2 S 2 K 3 S 3 K 30 op Ravitsemispalvelujen workshopit 10 op 30 op 4 S Harjoit- telu 15 op ONT 15 op ONT 15 op 30 op Orientoituminen alaan ja opintoihin 5 op 30 op 1 S 1 K Discover Russia 5 op Discover Russia 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Matkailun maailma 5 op Matkailun maailma 5 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op Welcome! 5 op Welcome! 5 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Välkommen! 5 op Välkommen! 5 op Henkilöstö- johtaminen 10 op Henkilöstö- johtaminen 10 op Taloudellinen analyyysi ja päätöksenteko 5 op Taloudellinen analyyysi ja päätöksenteko 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Intercultural Communication 5 op Intercultural Communication 5 op Ravintolapalvelujen tuotetietous ja tuottaminen 5 op Ravintolapalvelujen tuotetietous ja tuottaminen 5 op Ravitsemispalvelujen tuottaminen 5 op Ravitsemispalvelujen tuottaminen 5 op Ravitsemusprosessin laadunhallinta 5 op Ravitsemusprosessin laadunhallinta 5 op Syventävä ruokatuotanto ja gastronomia 5 op Syventävä ruokatuotanto ja gastronomia 5 op Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen 5 op Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen 5 op Harjoit- telu 15 op Ravitsemisala kansantaloudessa 5 op Ravitsemisala kansantaloudessa 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 25 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op Ravitsemispalvelujen kehittäminen ja johtaminen

3 2 S 2 K 3 S 3 K 30 op Matkailupalvelujen workshopit 10 op 30 op 4 S Harjoit- telu 15 op ONT 15 op ONT 15 op 30 op Orientoituminen alaan ja opintoihin 5 op 30 op 1 S 1 K Discover Russia 5 op Discover Russia 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Matkailun maailma 5 op Matkailun maailma 5 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op Welcome! 5 op Welcome! 5 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Välkommen! 5 op Välkommen! 5 op Henkilöstö- johtaminen 10 op Henkilöstö- johtaminen 10 op Taloudellinen analyyysi ja päätöksenteko 5 op Taloudellinen analyyysi ja päätöksenteko 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Intercultural Communication 5 op Intercultural Communication 5 op Matkailun sähköinen markkinointi 5 op Matkailun sähköinen markkinointi 5 op Matkailu- ja majoituspalvelujen johtaminen 5 op Matkailu- ja majoituspalvelujen johtaminen 5 op Tapahtumat ja kokoukset matkailutuotteena 5 op Tapahtumat ja kokoukset matkailutuotteena 5 op Ohjelmapalvelut matkailutuotteena 5 op Ohjelmapalvelut matkailutuotteena 5 op Venäläinen matkailijana 5 op Venäläinen matkailijana 5 op Harjoit- telu 15 op Matkailuala kansantaloudessa 5 op Matkailuala kansantaloudessa 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 25 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op Matkailupalvelujen kehittäminen ja johtaminen

4 2 S 2 K 3 S 3 K 30 op 4 S Harjoit- telu 15 op ONT 15 op ONT 15 op 30 op 1 S 1 K Harjoit- telu 15 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Kieliopinnot ja vieraskielinen opetus Kaikille pakollisia (*) Opiskelija voi halutessaan valita valinnaisissa opinnoissa ”kielipolun”, jossa tarjolla 3x 5 op. Etenevät perusteista syventäviin. Ranskaa on integroitu 1,5 op pääaineopintoihin. 2015 myös Bachelor of Hospitality Management- polku. Hyödynnetään BBA-ops:a, myös osa ammatillisista aineista tulee silloin opettaa englanniksi. Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Welcome! 5 op Welcome! 5 op Intercultural Communication 5 op Intercultural Communication 5 op Discover Russia 5 op Discover Russia 5 op Välkommen! 5 op Välkommen! 5 op (*) Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op


Lataa ppt "Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google