Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Kartat Ilkka Kauppinen
SOME Eli sosiaalinen media ja lähinnä sitä Facebook Roast.
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Perhevalmennus Hoiretahan mukulaa; vauvan hoito
SMOOTHISTI TYÖELÄMÄÄN OPPISOPIMUKSELLA
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Sosiaalisen median palveluita - facebook Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Tapahtumien markkinointi ja viestintä kirjastossa
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
OTA ESILLE MUISTIINPANOVÄLINEET! Esim. iPad:in ja iPod Touch’in muistio
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
Sosiaalinen media muuttaa järjestötoimintaa Vapaaehtoistoiminnan laatu ja tukirakenne -seminaari Perttu Iso-Markku maailma.net.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Kokoelmien markkinointi käyttäjille Kokoelmakartta-työpaja
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra RSS -syötteet.
Puhelinkäyttäytyminen
Sosiaalisen median hyödyntäminen nuorten parissa tehtävässä työssä
Peli Team Highflyers Lotta Haukkovaara Pinja Karppinen
Pelin suunnittelu Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 /
e-kirjat Ota haltuun Web- kirjasto lukuohjelmat lainaaminen lukeminen
Romanien koulutuksen ja työllisyyden edistäminen Esittelyssä Vaaksa-hanke/Mikkelin kaupunki Projektitoteuttajat Pekka Patama ja Tenho Palm ROMANIASIAIN.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
TWITTER YRITYSTOIMINNAN TUKEMISESSA Kiravo-projekti 2012.
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2013 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
iWowWe Global team Finland
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
TTL Sosiaalisessa mediassa
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Internetistä haku: USB portti – tiedonhaun vertailua Jouni Ojanperä TP09S
Testaus Tiptopissa draft Mats Lindstedt, Mika Rintala.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
RSS-syötteet ja Fronter Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
Jorma Ronkainen / IT-laitos
Mika Väyrynen tuottaja
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Aitoja tekoja joka päivä Energiansäästöviikko 2012.
Otsikko Kevät 2013 PAOK paokhanke.ning.com #paokhanke (Twitter) facebook.com/PAOK-verkosto.
UMF I Luento 7. Viime kerralta Lue II.5 ja II.6. Lause II.5.1 tapauksessa f(x,y) = (x, sin(y)) ja g(x, y) = (cos(x), y). Voit lähettää epäselvistä kohdista.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Atk-työni 8.lk Tervetuloa katselemaan esitystä, jossa näkyy tekemiäni töitä lukuvuona postimerkki työ Omat kotisivut Kansi Istumajärjestys Nimikyltti.
Sosiaalipalvelujen neuvonta X.X.2012Matti Meikäläinen.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
TUTL-sparrausprosessi syksy 2014
Kymenlaakson digitaalinen pääkirjasto Kymenlaakson kirjastojen yhteinen sosiaalista mediaa hyödyntävä verkkosivusto Verkkotyöryhmä: Mika Hatakka, Sinikka.
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
Niko Saarinen.
Twitter Teppo Räisänen, Liiketalouden yksikkö Oulun seudun ammattikorkeakoulu.
Tiedonhaku OUTI-verkkokirjastosta Yläkoulu Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto.
Paikkatieto. Paikkatietoa esitetään kartalla Paikkatieto on johonkin tarkkaan sijaintiin sidottua tietoa. Sijainti esitetään kartalla koordinaattien.
Nuorisovaltuusto - Kokoaa äänet yhteen.  Nuorisovaltuusto eli NUVA on kaupungin nuorten äänenkannattaja päätöksenteossa. Se toimii nuorisotoimen alaisuudessa.
Kävelet kadulla ja kuulet ääntä kulman takaa
Vinkkejä sähköiseen viestintään
Polkuja työhön.
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Kysy kirjastonhoitajalta
Esityksen transkriptio:

Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa

Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista tutkia kaupunkia ja löytää uusia kiinnostavia kohteita. Fousquarissa voit tsekata itsesi sisään (Check-in) älypuhelimella tai tekstiviestillä ollessasi kiinnostavassa paikassa ja näin voit kertoa ystävillesi, missä olet ja suositella paikkaa. Voit tsekata itsesi sisään mm. puistoissa, ravintoloissa, kuntosaleilla, museoissa ja kirjastoissa.

Foursquare Tsekkauksista keräät samalla merkkejä ja pisteitä ja se tekee palvelusta myös pelin. Paikkoihin ei siis kannata tsekata itseään sisään vain kerran vaan niin monesti kuin käyt siellä saadaksesi pisteitä ja merkkejä. Jos vierailet enemmän kuin kerran jossain paikassa saat Mayorin statuksen. Joka kerta kuin merkkaat paikan Foursquareen sen voi myös lähettää samalla Twitteriin ja Facebookiin. Palvelussa voi tehdä itselleen myös tehtävälistoja ja antaa vinkkejä muille hyvistä mestoista.

Mitä kirjastot voivat tehdä Fousquarella? Jos kirjastoasi ei löydy Foursquaresta voit lisätä sen sinne tai editoida paikkatietoja, jos joku on sen sinne jo lisännyt. Lisää Foursquare-sivulla tageja kirjastollesi esim. books, music, wifi. Lisää vinkkejä (tips) ja tehtävälistoja (To-Do-List) Fousquare-sivulla. Tekemällä tehtävälistan asioita saat lisää pisteitä ja merkkejä. Myös asiakkaat voivat jätää vinkkejä ja palautetta.

Esimerkkejä: Pollak Library Enoch Pratt Free Library Darien Library

Mitä hyötyä? Asiakkaat tai potentiaaliset asiakkaat saavat tietoa siitä, mitä tehdä lähiseudulla ja missä käyttää internettia. Ilmaista kirjaston ja kirjastopalveluiden markkinointia Voidaan havainnoida asiakkaiden käyttäytymistä ja saada palautetta. Yhteys asiakkaisiin, jotka digitaalisessa maailmassa Asiakkaat kilpailevat kuka käy eniten kirjastossa saadakseen Mayorin tittelin ja etuja – asiakaslojaalisuuden nostattaminen. Hyvät arviot voi tuoda lisää asiakkaita