Opintopolku.fi tilannekatsaus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Kansallisen opetustoimen tietomallin vaatimukset korkeakoulujen tietomallille.
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Vieraskielisen koulutuksen yhteishaku • syksyllä 2007 alkavan vieraskielisen koulutuksen opiskelijavalinta yhteishaun avulla (ei koske vieraskielistä aikuiskoulutusta)
Tilannekatsaus • Oppijat uratiedon etsijöinä ja rakentajina oposeminaarin antia •Hankekokonaisuuden määrittelytyön uudelleen organisointi.
Hakeutujan palvelut ja todennetun osaamisen rekisteri
YHTEISHAKU Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Mitä valtakunnallinen TVT-strategia kertoo meille? Kaisa Vähähyyppä
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Oppijan verkkopalveluiden hyväksymistestaus – Kick-off.
Koulutustiedon verkkopalvelu KoTVe ja TARJONTA tietovaranto Avoinyliopisto.fi – palvelukonsortion johtoryhmä Ulla Angervo, Opetushallitus.
Osaamisen ja sivistyksen asialla Yliopistojen valintaopas - Universitetens urval 2007 SYKSY 2006 Anne Nyman
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi ”KSHJ” eli Oppijan verkkopalvelukokonaisuus Mikä se on ja miten se tehdään? Joonas Mäkinen.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi ”KSHJ” eli Oppijan verkkopalvelukokonaisuus Mikä se on ja miten se tehdään? Joonas Mäkinen.
Oppijan verkkopalvelu keskitetyt palvelut
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Tietoyhteiskunnan palveluarkkitehdit ja -rakentajat © 2014 Gofore 1 ePerusteet – tietomalli ja rajapinnat Jarkko Hyöty Opetushallituksen tarjoamien.
TYTTÖJEN PELAAJAKARTOITUSJÄRJESTELMÄ
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opintopolku.fi tilannekatsaus KoTVejaos
Opetussuunnitelma, koulun kehittäminen ja arviointi 5op
Digitaalisten kirjastopalveluiden arkkitehtuuri Kansallinen digitaalinen kirjasto ASIAKASLIITTYMÄ- Projektin tilanne Ari Rouvari.
Kansallinen opintohallinnon viitearkkitehtuuri Ari Luostarinen 1.
HOPS –projekti Tavoite ja hyödyt: kansallinen opetuksen ja koulutuksen järjestäjästä riippumaton palvelu oppijalle tukemaan opintoihin kiinnittymistä,
Yhteishaku keväällä 2015.
OPEDA (OPH:n rahoittama EU-hanke) Opiskelijoiden erityisyyden huomiointi ja pedagogisen johtajuuden kehittäminen Peruskoulun lopettaneiden tukeminen jatko-opintoihin.
TRIANGLE Avoin ammattiopisto-teemaryhmä
Opintopolku.fi Kysymyksiä ja käytäntöjä siirtovalinnoista Opintoasiainpäivät Anu Holvikivi, HY & Ulla Lehtonen, OPH.
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Opintopolku – markkinointiviestintä
Opossum-projektin Ohjausryhmä Ari Markkula Projektitutkija.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Sähköiset työpöydät, tavoitetila
Yhteishaku Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
AMMATILLISTEN OPETTAJAKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU
Ajankohtaista korkeakouluvalinnoista
Ammattistartti ja seuranta Seminaari Ahlmanin ammattiopistolla Tampere Ulla Aunola.
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
KSHJ & KOULUTUSTARJONTA Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä Pia Penttinen, Hakijapalvelut.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Koulutustarjonta Outi Kivipelto
Haussa käytettävä tutkinto ja hakeminen Mikäli hakijalla useampi tutkinto, hän voi valita seuraavista parhaan pistemäärän tuottavan vaihtoehdon: a)Ylioppilastutkinto.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hankkeen tilannekatsaus Synergiaryhmä.
Osaamisen ja sivistyksen asialla YLIOPISTOJEN YHTEISHAKU JA SÄHKÖINEN HAKUJÄRJESTELMÄ Vilho Kolehmainen VALTAKUNNALLISET OPO-PÄIVÄT
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen ja ammatillisen aikuiskoulutuksen ajankohtaiset asiat Johtaja Pasi Kankare, Opetushallitus
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakeutujan palvelut ja todennetun osaamisen rekisteri Tilannekatsaus Antti Ylä-Jarkko.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Oppijan verkkopalvelukokonaisuuden ja KoTVe-projektin tilannekatsaus
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Oppijan verkkopalveluiden hyväksymistestaus – Miksi ja miten?
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Käytettävyystestaus Oppijan verkkopalvelukokonaisuudessa Hanketiimi Satu Meriluoto.
Lukuvuosi-ilmoittautumispalvelu. Mistä tässä on kyse? Jatkossa korkeakoulut (opintohallinnon perustietojärjestelmät, käyttäjähallinto) saavat luotettavasti.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto OILI.
EHops-palvelu kansallisessa viitekehyksessä Diasarjan tuottanut Jukka Söderdahl Winnova.
Tilannekatsaus Sisällöntuotannon kilpailutus: videoista ja suomenkielisistä artikkeleista hankintapäätös, muiden osien (valokuvat, kuvakertomukset,
Opintopolku.fi KSHJ tutkintoon johtavalle koulutukselle. Missä mennään ja mitä saadaan? Joni Penkari, Opetushallitus
Vuosi 2011 lyhyesti: Tavoiteohjattuun suunnitteluun pohjautuva käyttäjä- ja vaatimusanalyysi valmistuu tammikuussa 2011  KONSEPTI Konseptin käytettävyystestaus.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Todennetun Osaamisen Rekisteri TOR-Projekti Esa Keränen
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi KSHJ Korkeakoulujen sähköinen hakujärjestelmä Anita Johansson.
Tilannekatsaus Toteutuksessa ollaan n. kaksi kuukautta jäljessä 7.9. aiottu ensimmäisen asiakasdemotilaisuuden ohjelma muutettu tukemaan hankkeen.
Opintopolku.fiOpintopolku.fi – elinikäisen oppimisen tukena Opetushallitus.
VALVIRA / Ohry Alustus Valvira tarvitsee tietoja Virrasta 3 tapauksessa: opiskelijan (valmistunut) aloitteesta, opiskelijan (valmistunut) puolesta.
Siis mitä olemmekaan tekemässä?
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakeutujan palvelut ja todennetun osaamisen rekisteri Tilannekatsaus Antti Ylä-Jarkko.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Katsaus synergiaryhmälle OPH.
Opintopolku.fi Opintopolun tilannekatsaus Synergiaryhmän kokous 23.8.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Haku- ja valintatiedot tietovirtojen kokonaisuudessa Tietovirta- ja sanastotyön koordinaatioryhmän kokous Laila.
Opintopolku.fi Yhteishakulomakkeet 2017
Todennetun Osaamisen Rekisteri TOR
Oppijan verkkopalvelu eHOPS
Jatkuva haku Keudaan Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vain. Voit hakea sekä ilman pohjakoulutusta että esimerkiksi seuraavalla koulutustaustalla: ammatillinen.
Opintopolku-info
Opintopolku-info
Opintopolku-info
Opintopolku.fi uudistuu oppijan parhaaksi
Esityksen transkriptio:

Opintopolku.fi tilannekatsaus 19.11.2012

Ulla siirtynyt lokakuun alussa SADe rahoituksen alle eli käynnistämään IHEP ja HOPS projekteja  rooli KoTVessa lähinnä jaoksessa Opon opas Opintopolkuun työ aloitettu 31.10. pienen oporyhmän kanssa, työhön voi tutustua https://confluence.csc.fi/display/oppija/Opon+opas+Opintopolkuun 17.12.2012 klo 10-15.30 Palveluiden demo ministeriön ja Opetushallituksen avainhenkilöille Tavoitteet: Julkaisun 1 toiminnallisuuksien hallittu ja suunniteltu esittely QA- ympäristössä Julkaisuprosessin verifiointi määrittelystä, toteutuksen ja testauksen kautta esittelyyn asti. Ketterän kehitysmalliin merkittävän välietapin saavuttaminen todennetusti

Tammikuussa (18.1.2013) kansallinen demotilaisuus Lähdekoodin julkaisu osoitteessa http://www.github.com/opetushallitus tämän vuoden aikana Ylläpitovaiheen kilpailutus hankinta suoritetaan kilpailullisen neuvottelumenettelyn mukaisesti. Seuraavaan vaiheeseen valitaan 4 toimittajaa HILMA ilmoitus julkaistu 29.10. Osallistumishakemusten jättöaika päättyy 29.11.2012 klo 12:00.

Aikataulu Määrittely Toteutus Hyväksymistestaus Koulutukset 6/2012 Esiselvitys AIKU TOR 03/2013 Hyväksymis- testaus 1-2 06/2013 Hyväksymis- testaus 3 11/2013 Hyväksymis- testaus 4 04/2014 Hyväksymis- testaus 5 08/2014 Hyväksymis- testaus 6 11/2013 Hyväksymis- testaus eOPS Syksy 2012 Ajankohtais-päivät, seminaarit 02/2012 Käyttöön-otto: ASPARA 05/2013 Käyttöön- otto: Virkailija- palvelut 09-10/2013 Pilottihaku ALPE 02/2014 Käyttöön-otto Muu kuin peruskoulun jälkeinen opetus 10/2014 Käyttöön-otto AIKU 09/2013 Palvelun lanseeraus hakijoille 01/2013 Demo-tilaisuus 12/2014 Käyttöön- otto eOPS Koulutukset 05/013-02/2014 Virkailijakoulutukset I-III (ALPE) 05-09/2014 Virkailijakoulutukset I-II (AIKU) Q2/2012 Q3/2012 Q4/2012 Q1/2013 Q2/2013 Q3/2013 Q4/2013 Q1/2014 Q2/2014 Q3/2014 Q4/2014

Mikä on Opintopolku.fi? Virkailijapalvelu Oppijan verkkopalvelu Tietopalvelu SADe-ohjelman hanke Hakupalvelu Hallitusohjelman ”Sähköinen sivistyskeskus” Opinto-ohjaajien ja koulutusneuvojien työkalu

Kenelle Opintopolku.fi tehdään? hakeutujille aikuisille opiskelijoille nuorille Koulutusta etsiville Koulutusta järjestäville vanhemmille Koulutusta suunnitteleville opettajille Koulutuksen hallinnoijille

Mitä kansalainen voi tehdä Opintopolku.fi:ssä? Hakea kaikkiin tutkintoihin Löytää kaikki tutkinnot Katsoa ammatti- ja opiskeluvideoita Vertailla koulutuksia Seurata hakunsa edistymistä Koota oman koulutusoppaan Löytää arvosana- ja suoritustietonsa Ottaa opiskelupaikan vastaan Suunnitella omaa opintopolkuaan Oppija aktiivisena tiedon etsijänä ja palveluiden käyttäjänä. Aiempaa ohjauksellisemmat sisällöt, tarjotaan tietoa ammatinvalinnan eri vaiheissa oleville aina siihen saakka, että he hakevat koulutukseen. Löytää kiinnostavan kurssin ja hakea sinne Hakea täydennyskoulutukseen

Mitä virkailija voi tehdä Opintopolku.fi:ssä? Lisätä koulutuksensa koulutustarjonnan tietovarantoon Ylläpitää koulutuksiaan Tiedottaa näkyvästi koulutuk-sistaan! Luoda oman hakulomakkeen koulutukselleen Vastaanottaa hakemukset ja lähettää hakijoille massapostituksia Siirtää koulutukseen valitut hakijat omaan opintohallinnon järjestelmään Seurata OPH:n tiedotteita Käyttää eOPs ja eTutkinnot –palvelua koulutusten suunnittelussa

Kiitos!