Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

Venäjän läheisyyden merkitys Suomen matkailulle Jaakko Lehtonen
Pohjois-Pirkanmaan Tattariosuuskunta  Perustettu vuonna 2003  Osuuskunnan tarkoituksena on tuottaa puhdasta raaka-ainetta paikallisille tattaria jalostaville.
Kauppakeskuksissa tehdään paljon yhteiskunnallisesti merkittäviä isoja ja pieniä tekoja…
Juha Ikäheimo Pohjois-Savon ELY-keskus
Hotel Atlas Tiedotustilaisuus alueen medioille Tervetuloa!
MATKATOIMISTOJEN MARGINAALIVEROMENETTELY JA PARI MUUTA MIELENKIINTOISTA ASIAA PIKAISESTI Ari Pajukoski.
Lappeenranta-Imatra seudun elinkeinoelämä ja Venäjä-toiminta
Kylämatkailuhankkeen kuulumiset Projektipäällikkö Tiina Perämäki
Parhaat käytännöt Parhaat käytännöt kilpailu •Parhaat käytännöt kilpailulla viestitään Suomen maaseudun kehittämisohjelmien puitteissa.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Piksu Oy Piksu Oy kustantaa kirjoittajien yhteistä talousmediaa: Tuotamme hyvää ja laadukasta asiatietoa sijoittajille ja säästäjille.
Sauna Contact Point Finland Miksi Cannes Lions? • Jos-et-ole-siellä-et-ole-olemassa -tapahtuma • Maailman mielipidemanipulaattorit ja mainosalan.
Ari-Matti Auvinen Jarmo Tanskanen Suomen eOppimiskeskus.
KESKI-SUOMEN MATKAILUN TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT Keski-Suomen matkailuparlamentti VELI-PEKKA PÄIVÄNEN.
 Matkailuverkostot  Kokemäenjokilaakson  Matkailuyrittäjät ry Tommi Anttila1 •Anttilan Tila, •Tommi Anttila, Kokemäki.
KALASTUSMATKAILUN KEHITTÄMINEN POHJANMAALLA KVARKEN FISHING.
Espoon matkailustrategia v Julkinen
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Maaseutumatkailuyritystoiminta Suomessa Mikko Lindell Puheenjohtaja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry Helsinki.
Ek:n yrittäjävaltuuskunta
Hanke- ja hakuinfo Länsi-Suomen EAKR -ohjelma Pirjo Peräaho Keski-Suomen liitto.
KM, PsyK Jaana Laurinvaara
2006 huomionosoitussäännöt SUOMEN PAINILIITTO Finnish Wrestling Federation.
62-vuotiaana vanhuuseläkkeelle Työttömyysturvalain mukaisilla lisäpäivillä olevalla henkilöllä on oikeus työeläkelakien mukaiseen vanhuuseläkkeeseen.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
TYÖHAKEMUS.
Matkailun ohjelmapalvelut
Taru Mattsson ja Antti Tuomikoski1 N-piirin koulutustoimikunnan toimintasuunnitelma Kauden aikana koulutustoimikunta toteuttaa monipuolista.
Tehtävä Suomelle Tehtävä kirjastoille …ja Yleisten kirjastojen neuvoston strategia
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
Protomo Uusi suomalainen innovaatioapparaatti Petri Räsänen Hermia Oy.
Vastuullinen Vapaa- ajankalastaja Suomen Vapaa- ajankalastajien Keskusjärjestön hanke Aloitettu vuonna 2012.
Työvoima- ja elinkeinokeskus Ohjelmakausi 2007–2013 käynnistyy, EU-projektien toteutus Yritysrahoituksen puheenvuoro Pekka Pelkonen Pohjois-Karjalan TE-keskus.
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
Ruokaketjun kehittämisellä hyvinvointia koko maakuntaan Pro Ruokakulttuuri päätösjuhla , Ulla Mehto-Hämäläinen.
Maaseuturahasto Satakunnassa
Viittomakielinen novellikilpailu – Viittomakielen lautakunta VI valtakunnallinen viittomakieliseminaari Kotimaisten kielten.
Ympäristöhankkeiden rahoitus
Tornion kaupungin etsivä nuorisotyö
Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
Mitä Osaamispankki voi tarjota? Juulia Tuominen
VERKKOTUNNUKSET  Mikä on Domain eli verkkotunnus?  Domain eli verkkotunnus mahdollistaa henkilöasiakkaalle persoonallisen ja helposti muistettavan sähköposti-
Päivi KujalaSivu Ajankohtaista Suomen maaseutuverkostosta Verkosto- ja hankeseminaari Päivi Kujala Maaseutuverkostoyksikön johtaja.
Vuoden 2011 valtakunnallisten maaseudun tutkimus- ja kehittämishankkeiden haun teemat Kirsi Viljanen Maaseutuylitarkastaja YTR:n hankeryhmän sihteeri.
Strategia Hannu Ylinenpää Arctic Golf Finland ry.
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖ T Suomen Painiliitto ry Radiokatu 20, Helsinki.
KANSAINVÄLISEN STRATEGIAN TARKOITUS Oppisopimuskoulutuksen kansainvälisen toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen työelämän kansainvälistymistä ja.
Ratikasta innovaatioalusta idea kehitetty Peloton Tampere -työpajassa maaliskuussa 2012 Työpajan järjestivät ECO2 & Demos Helsinki,
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Wiki …ja muutamia huomioita sosiaalisesta mediasta [työyhteisöjen näkökulma] Kulttuurituotanto YAMK | | Milla Laasonen.
Vapaaehtoistyön kansallinen strategia – hanke Aspa yhteistyössä Kansalaisareena ry:n kanssa Jatta Vikström
1 Invalidiliitto 1 ARMI ry:n ja Invalidiliitto ry:n esteettömyyspalkinto ARMI ry: Arkkitehtuurin, rakentamisen ja muotoilun informaatiokeskus SAFA ry,
Tutkimus- ja innovaatiopalvelut Satu Lappalainen ITÄ-SUOMEN INNOVATIIVISET TOIMET -OHJELMAN HAKU Rahoitusasiamies Satu Lappalainen.
Uudistutaan yhdessä -seminaari
Taide- ja kulttuuriavustukset
Hyvinkää 100 vuotta.
Bussimatka EDUCA-messuille
Vapaaseen sivistystyöhön suunnatut avustukset järjestöille
Yritysrahoitus ja yritysten kehittämispalvelut
Liikunta- ja nuorisopalvelut
Matkailun ohjelmapalvelut
Matkailun ohjelmapalvelut
Innopalkinnon arviointikriteerit Innokylän johtoryhmä 23.5.
Kierrättäminen on helppoa ja tärkeää! Hei!.
Esityksen transkriptio:

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 2 Kalastusmatkailun Osaamiskeskus ry. yhteistyökumppaneineen haluaa kehittää perinteistä Kalastusmatkailuinnovaatiokilpailuaan laajentamalla merkittävästi palkintoihin oikeuttavaa aihealuetta. Kilpailun perustavoitteena on edistää kalastusta harrastuksena ja sitä kautta lisätä kalastusmatkailun houkuttavuutta Suomessa.

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 3 Haettavat palkinnot on nyt tarkoitettu muun muassa: kaikenlaisten vapaa-ajankalastamiseen liittyvien keksintöjen ja kehitysprojektien toteuttamiseen tai palkitsemiseen, erityiskalastuskohteiden tai monipuolisten, laajalle yleisölle tarkoitettujen kalastusmahdollisuuksien ja niihin liittyvien kohteiden ja toimintojen tukemiseen tai lisäämiseen Suomessa, kotimaahan suuntautuvan kalastusmatkailun tai siihen liittyvien mökki-, majoitus-, ruokailu-, opas- ja ohjelmapalvelu-, metsästys-, vesiretkeily- ja luontomatkailupalvelujen toimintojen ja innovaatioiden kehittämiseen, tukemiseen tai palkitsemiseen, sellaisten markkinointitekojen ja -ideoiden tukemiseen tai palkitsemiseen, jotka lisäävät kalastuksesta kiinnostuneiden ulkomaalaisten, erityisesti venäläisten henkilöiden ja ryhmien matkustamista Suomeen kalastuksen merkeissä.

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 4 Pääpalkintona jaetaan Suomen Messusäätiön lahjoittama euron tukiraha toiminnon kehittämiseen. Lisäksi jaossa on Matkailun edistämiskeskuksen lahjoittama euron palkinto Palkintoraha tulee käyttää palkittavan innovaation tai toiminnon kehittämiseen.

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 5 Hakumenettely on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille tahoille, niin yksityisille henkilöille, ryhmille, yrityksille kuin yhteisöillekin. Osallistuvien yksityishenkilöiden täytyy olla vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Palkintoa voi hakea joko itse omalle idealleen tai toiminnolleen tai sitä voi kuka tahansa ulkopuolinen ehdottaa hyväksi havaitsemalleen kohteelle. Ehdotuksia voi tehdä useampiakin.

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 6 Arviointiryhmässä ovat: ylijohtaja Jaakko Lehtonen Matkailun edistämiskeskuksesta (MEK) puheenjohtajana Hannu Salovaara, Juha Kemppainen ja Seppo Suuronen Kalastusmatkailun Osaamiskeskus ry:stä tiedottaja Riikka Luomanpää Suomen Messuilta tiedottaja Jaana Vetikko Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöstä kalataloustarkastaja Kai Samanen Uudenmaan ELY – keskuksesta tuottaja Aki Vepsäläinen Sevent Oy:stä tutkimuspäällikkö Petteri Ohtonen Haaga-Perhosta Ari Pajukoski Suomen Kalastusopaskilta ry:stä.

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 7 Ehdotukset on lähetettävä tammikuun 2013 loppuun mennessä. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen hakulomake internetissä osoitteessa (Innovaatiosivulla linkki)

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 8 Palkintojen voittajat julkistetaan Kalastus 2013 – messujen yhteydessä 8. maaliskuuta 2013 Helsingin Messukeskuksessa

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 9