Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Innopalkinnon arviointikriteerit Innokylän johtoryhmä 23.5.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Innopalkinnon arviointikriteerit Innokylän johtoryhmä 23.5."— Esityksen transkriptio:

1 Innopalkinnon arviointikriteerit Innokylän johtoryhmä 23.5.

2 Innopalkintoprosessi pähkinänkuoressa
Innopalkinnon haku syyskuussa kuvaamalla Toimintamalli ja Verstas Innokylään Arviointiraati lukee ja arvioi kaikki hakemukset (lokakuu) Raati valitsee finalistit yleisöäänestykseen sekä tekee ehdotuksen Innopalkinnon voittajasta (lokakuu) Finalistit ilmoitetaan Innokylän johtoryhmälle, joka valitsee voittajan (lokakuu) Voittajalle x euron rahapalkinto Yleisöäänestyksen voittajalle x euroa (muokataanko yleisöäänestystä jotenkin, että foorumiosallistujat voisivat vielä äänestää tapahtuman aikana?) Palkinnot jaetaan marraskuussa järjestettävässä sote-integraatiofoorumissa

3 Arviointiraadin jäsenet 2016
Ville Nieminen (Kuntaliitto) Nina von Hertzen-Oosi (RAY) Mervi Aalto-Kallio (Soste ry) Virpi Holmqvist (Pihlajalinna) Eeva Liukko (THL) Vesa Syrjä (THL) Merja Lyytikäinen (THL) Juha Koivisto (THL)

4 Innopalkinnon teema: sosiaali- ja terveysalan palvelujen integraatio
Vuonna 2016 Innokylä etsii sosiaali- ja terveysalan palvelujen integraation edelläkävijöitä. Sote-integraatiolla tarkoitamme sosiaali- ja terveysalan yhdistettyjä palvelukokonaisuuksia tai palveluketjuja, joissa asiakas on keskiössä ja liikkuu sujuvasti tarvitsemiensa palvelujen parissa. Innnopalkinto jaetaan ratkaisulle, jossa asiakas saa useampaa palvelua samasta paikasta tai siirtyy saumattomasti palvelusta toiseen.

5 Arviointikriteerit Kriteerien toteutuminen arvioidaan asteikolla 0-5, jossa 0=ei toteudu ollenkaan, 1= toteutuu erittäin huonosti ja 5= toteutuu erittäin hyvin Ratkaisussa toteutuu asiakkaan näkökulmasta useampi palvelu ja/tai palvelut muodostavat saumattoman kokonaisuuden, jossa asiakkaan siirtyminen palvelusta toiseen tapahtuu saumattomasti Integraatio toteutuu oman hallintokunnan sisällä (1p), kahden hallintokunnan välillä (3p) tai siten, että siinä ovat mukana hallintokunta, järjestöjä sekä yksityisiä yrityksiä tai palveluntuottajia (5p). Integraation tavoitteet ovat konkreettisia, niistä ilmenee mitä tuloksia halutaan saavuttaa ja niiden saavuttamista voi arvioida. Kehitetystä ratkaisusta on olemassa kuvaus, kuvio, kaavio tms, jossa asiakasnäkökulma tulee esille. Tavoitteiden saavuttamista on arvioitu ja ne on pääosin tai kokonaan saavutettu. Ratkaisu on vakiinnutettu osaksi perustoimintaa.  Toimintamallin soveltuvuutta erilaisissa ympäristöissä on pohdittu.


Lataa ppt "Innopalkinnon arviointikriteerit Innokylän johtoryhmä 23.5."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google