VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
VANTAAN KAUPUNGIN KULTTUURIPALVELUT Kaupungin museo Kulttuuripalveluiden yksikkö Kuvataidekoulu Monitoimitalo Lumo Musiikkiopisto Taidemuseo.
Advertisements

Hyvinvointikuvaus käytäntönä – tukea terveyden edistämisen suunnitteluun.
INNOVAATIOT JULKISISSA HANKINNOISSA Rahoitusta hankintojen kehittämiseen 1.
’Vieläkö voi hakea’ - Pohjois-Savon liiton rahoitustilanne
Sivu VALINTAKRITEERIT. Ohjelman varojen kohdennus Sivu 2 Julkinen rahoitus yhteensä miljoonaa euroa kaudella.
Tekesin innovaatiorahoitus
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Nuoriostyön avustukset Ilmajoki&Kokkola. Julkishallinnon avustukset avustustahoittain •Lääninhallitusten kautta •Suoraan Opetusministeriöstä •CIMO.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD tilastot/hak lähde: Asuntojen rakentaminen Vantaalla vuodesta 1970.
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
Terveyden edistämisen määrärahat 2009
Maaseutupoliittisen toimenpideohjelman valmistelu Työpaja Tampere.
Kyläläisten Eurooppa Avustukset kansalaisjärjestöjen käynnistämille hankkeille Esim. tapahtumia, selvityksiä, opetus- ja koulutusmateriaalien laatimista,
AVUSTUKSET LIIKUNTATOIMINTAAN
Ankkuri -malli ja sen levittäminen
Meri Heinonen Kestävän kehityksen kasvatuksen pääsuunnitteluryhmän kokous
Voimistelujaoston talousprosessi
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
SEURAFOORUMI OHJELMA: AVAUS Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Lassi Kurittu LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTAPAIKKAMAKSUT Liikuntalautakunnan päätös.
— Hyvän asumisen puolesta — OULUN LÄÄNIN KIINTEISTÖYHDISTYS Yhtiökokouskurssi Kirkkotorin koulutuskeskus, Oulu Luentomateriaali löytyy yhdistyksen.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustusten käyttö ja käytön valvonta Yleistä avustusten myönnöstä Valtionavustuspäätös Avustuksen käyttötarkoitus/hyväksyttävät.
SK Hämeen TE-keskus Työllisyyspoliittinen avustus Sinikka Kauranen Hämeen TE-keskus
Asukasvaikuttaminen Tampereella ja Lappeenrannassa Millainen malli Imatralle?
NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUKSET
Sivu 1 Tilannekatsaus Maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020.
Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen
VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ 10 tärkeää toimenpidettä.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Uusien johtokuntien koulutus Peltolan koulu rp.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Uusien johtokuntien koulutus Kilterin koulu Kirsi Kolu.
1 SOSIAALINEN YRITYS. 2 Palkkatuki Palkkatukea voidaan maksaa sosiaaliselle yritykselle pitkäaikaistyöttömän tai vaikeasti työllistyvän palkkauskustannuksiin.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
ELY-keskusten palvelut kansainvälistyville yrityksille
Neuvo 2020 –maatilojen neuvontajärjestelmä
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Suomen Akatemian ja Tekesin tuki 6. puiteohjelman instrumenttien valmisteluun
Ostareistako asukasareenat –seminaari
Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä
HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖ T Suomen Painiliitto ry Radiokatu 20, Helsinki.
Piiriapurahojen tarkoitus
”Menestystarinoita” Urban II –ohjelmassa.
EAKR-rahoitusta ympäristöhankkeisiin Anna-Liisa Tanskanen EU-koordinaattori Pohjois-Karjalan ympäristökeskus Carelicum.
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
Kestävää kasvua ja työtä
Tutkimus- ja innovaatiopalvelut Satu Lappalainen ITÄ-SUOMEN INNOVATIIVISET TOIMET -OHJELMAN HAKU Rahoitusasiamies Satu Lappalainen.
OPINTOTUKI OPINTOIHIN ULKOMAILLA KELA MYÖNNETÄÄN  Jos opinnot vastaavat Suomessa tuettavia opintoja tai sisältyvät Suomessa suoritettavaan tutkintoon.
KORJAUSAVUSTUKSET VETERAANINEUVOTTELU
PÄIJÄT-HÄMEEN HANKEILTAPÄIVÄ Etelä-Suomen yhteiset hankkeet ja painopisteet Petri Veijalainen (Ravintola Voitto, auditorio, Lahden urheilukeskus)
Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Manner-Suomen maaseutuohjelman päätöksenteko Ohjelmakausi Maakuntasali Sivu
Kotka ”Liikuntapommi” uhkaa Suomea Kuva: Petra Boije Julkaistu Ilta Sanomissa http://
Kansalaistoimijalähtöinen kehittäminen Kuopiossa
Taide- ja kulttuuriavustukset
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Kaksinkertainen kirjanpito
Hyvinkää 100 vuotta.
Budjetin Laatiminen Perusperiaatteet:
Järvikunnostushanke
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Vapaaseen sivistystyöhön suunnatut avustukset järjestöille
Uusi asukasvaikuttamisen toimintamalli Vantaalla
Lieksan kaupungin avustusten hakuinfo 2018
Maaseuturahasto vuosi 2018
Avustussääntö Hyvinvointipalvelut Vanhusneuvosto
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Pitäjäraati Osallistava toimintamalli Asukkaat Kaupunki
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Työllisyyspoliittinen avustus – rahoituksen haku vuodelle 2020
Esityksen transkriptio:

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla on oikeus omiin paikallisiin painotuksiin aluerahan myöntämisessä ja käyttämisessä. Alueraha maksetaan jälkikäteen tilityksen perusteella. Hakemukset hakukaavakkeilla. Jatkuva haku

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Alueraha-anomuksessa on oltava Lyhyt kuvaus,mihin aluerahaa haetaan: tapahtuma, tilaisuus, hanke, joskus jopa hankittava esine (esim. lastenpuistoon leluja tai korttelikerhoon askarteluvälineitä. Alkamis-ja päättymisaika tai tapahtuma-aika. Kustannukset: arvioidut tulot ja menot eriteltyinä.HUOM! Aluerahan saamisessa on suureksi eduksi, jos hakija osoittaa aktiivisuutta myös oman rahoituksen hankkimisessa. Omaan rahoitukseen lasketaan myös talkoo-ja vapaaehtoistyö. Hakija ja/tai yhdyshenkilö yhteystietoineen. Toteuttajat: ne tahot, jotka ovat hankkeessa mukana tai järjestäjinä (esim. yhdistykset, taloyhtiöt, korttelikerhot).

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Aluerahaa ei myönnetä tai käytetä: Ensisijaisesti kaupalliseen mainontaan tai voiton tavoitteluun. Valtiollisiin, kunnallisiin tai EU-vaaleihin liittyviin tapahtumiin paitsi jos aluetoimikunta tai Svenska Kommitten itse on mukana järjestelyissä. Hankkeisiin, joihin on olemassa määräraha kaupungin talousarviossa tai joita varten esitetty määräraha on talousarvion valmistelussa ja käsittelyssä karsittu pois. Jos hankkeisiin tai tapahtumiin on saatu tai saadaan muuta kaupungin avustusta. Alueraha voidaan myöntää ennakkoon sitoumusta vastaan. Kaupunki voi sopimuksen mukaan maksaa palkan, palkkion tai muut aiheutuneet laskut.

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Mihin aluerahaa voi saada? Aluerahalla tuetaan ensisijaisesti hankkeita tai tapahtumia, jotka edistävät tietyn alueen asukkaiden hyvinvointia ja alueen kestävää kehitystä. Laajempana tavoitteena on viihtyisä ja turvallinen elinympäristö sekä monipuoliset ja omaleimaiset yhdyskunnat. Aluerahalla voidaan tukea myös alueellisia hankkeita tai tapahtumia, jotka lisäävät asukkaiden osallistumis-mahdollisuuksia, parantavat tiedon välittymistä asukkaiden ja kaupungin toimielinten välillä ja edistävät alueen myönteistä kehittymistä. Hankkeiden tai tapahtumien tulee kohdentua alueen asukkaisiin yleisesti ja tasapuolisesti.

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Esimerkkejä aluerahan käyttökohteista ! Asukasyhdistyksen nettisivut. Paikalliset tapahtumat ja juhlat. Ympäristön kunnostus ja parantaminen. Ympäristösuunnitelmien laadinta. Asukasyhdistyksen käynnistäminen. Turvallisuustalkoot. Päihteiden käytön vastustaminen. Talkooavustukset.

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Hakemuksissa esiintyvät tavallisimmat ongelmat Vuokrat, palkat, palkkiot vain eritystapauksissa Kustannuserittely puuttuu tai on liian ylimalkainen Yhteystiedot puutteelliset Järjestö saa kaupungin avustusta jo muualta. Kohderyhmä on liian suppea (esim. leirikouluavustukset) Anotaan liian isoja summia (vrt. aluerahan suuruus) Taannehtivia hakemuksia ei hyväksytä

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Toimintakohtaiset aluerahat v Myyrmäki45924Euroa Martinlaakso36088Euroa Tikkurila63474Euroa Korso35675Euroa Koivukylä27368Euroa Hakunila38339Euroa