VIHERALUEIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Koulun urheiluiltapäivä Kiipeilypalatsi ja sirkuskoulu  8.10 – lukujärjestyksen mukaan  – ruokailu  11.20lainja-auto lähtee.
Advertisements

Rakennetukien kesäpäivät Ajankohtaista rakennetukien myönnöstä Kouvola Sanna Koivumäki.
HUS KKI-hanke ”Liikunnasta työkykyä HUS:ssa1-6” Historia Toimintasuunnitelma 2010.
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Leikkialueiden talviturvallisuus Tukes – viranomaisen näkemys talviturvallisuuteen.
JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien.
LUVALLISET POISSAOLOT
Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.
Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx, Espoon kaupunki.
Tietoturvallisuuden huonetaulu
Oikeus liikkua maastossa
JOKA, JONKA, JOLTA, JOSSA, JONNE, JOSTA, JOLLE… MALLI: Tuolla on autolautta (færge). Se menee Ruotsiin. -> Tuolla on autolautta, joka menee Ruotsiin.
ASETUKSEN KÄYTTÖÖNOTTO SATAKUNNASSA HAJA-HANKKEEN KYSELYN TULOKSIA Haja-asutuksen jätevesien käsittely –koulutustilaisuus
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Päijät-Hämeen poliisilaitos Lupapalvelulinja
Työkaluja ajokyvyn arviointiin
Järjestyksenvalvonta seurojen tilaisuuksissa
Ympäristövaikutusten arvioinnin tavoite
LIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERIAATTEET JA MENETTELYTAPAOHJEET.
MTK-VIRRAT RY. Yhdistys •Perustettu 1917 •Jäsenet; virtolaiset maatalous- ja metsätalous- sekä maaseutuyrittäjät 485 henkilöä •Yhdistyksen tarkoitus,
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
Onnistunut tapahtuma -päivä
SÄTEILYLÄHTEIDEN VAIHTO JA KAUPPA AMBERTEC’in kokemuksia
LINNAKESKUS vaiheittain rakentaminen ve. tilapäinen silta Kaivokatu Eureninkatu Tampere Helsinki TuruntieTuruntie PaasikiventiePaasikiventie.
TYÖHAKEMUS.
Työturvallisuus ja sairastuminen
Keski-Suomen ELY-keskus Juha S. Niemelä
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
KAIVUTYÖT VANTAALLA Jukka Anttila Katuvalvontapäällikkö Kuntatekniikan keskus Kadunpito.
Jukka Anttila Katuvalvontapäällikkö Kuntatekniikan keskus Kadunpito
…että Vantaalla olisi hyvä elää, tehdä töitä ja yrittää Maankäytön ja ympäristön toimiala Reijo Korhonen.
Vaarojen tunnistaminen ja arviointi
Valvontaviranomaiset 15 § Kunnan määräämä valvontaviranomainen valvoo, että kunta ja tontinomistaja täyttävät laissa säädetyt velvollisuutensa.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Taiteen perusopetus ESITYS ON JAETTU 3 OSAAN Ditte Winqvist
PALVELULAIN VIRANOMAISIIN KOHDISTUVAT VELVOITTEET Mikko Holm Sisämarkkina- ja kuluttajapolitiikan ryhmä 4. marraskuuta 2009.
Pidä pelivaraa moottorikelkkailija
Tietoturvallisuus osa 6
Helsingin seudun kuntien lupaohjeet mehiläispesien sijoittelusta Tiedustelu suoritettu maaliskuussa 2011.
■ Vantaan Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, joka toimii alueellisena Naisresurssikeskuksena. Yhdistyksen.
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
Seinäjoki kisa A Tuomari: Tytti Lintenhofer ALO 12kyl, 4pys Kyl:
Liikuntaviraston koulutuspäivä
Valviran Sampo-järjestelmä ja Terhikki-rekisteri
Tietoja muuttoliikkeestä Yhteenvetoa PKS = Vantaa, Espoo, Helsinki ja Kauniainen KUUMA = muu Helsingin seutu (10 kuntaa)
Oma riista -palvelu oma.riista.fi Saalisilmoituksen tekeminen
Vammaispalvelulaki Vammaispalvelulain tarkoituksena on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan.
Keikkahaku-mashup Pekka Virtanen. Mitä sovellus tekee? Käytetty Last fm ja Youtube rajapintoja Last fm:stä haetaan keikkapaikkojen keikka tietoja paikk.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Jatko-opintoilta Mitä ysin jälkeen? Lukio -> lukuaineiden keskiarvon perusteella Ammatillinen perustutkinto -> ammatillisten pisteiden perusteella.
Atk-infot tutorryhmille Atk-keskus / Hannele Rajaniemi.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
VALTIOVARAINMINISTERIÖ HKO, Valtion IT-toiminnan johtamisyksikkö Julkishallinnon sähköisen asioinnin rakenneosat Kehitettävät yhteiset alustat,
Sankarit ja sankaruus Venäjällä Makula, kevät 2015 Tavoitteet, suorittaminen ja aikataulu.
1 Vammaispalvelut Ann-Mari Einola, johtava sosiaalityöntekijä Kirjoita tähän nimi Dian perustyyli -tilassa: Lisää alatunniste.
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Esityksen sisältö Tähän esitykseen on koottu tietoja Salon kaupungin alueella vuosina ja vuosina tapahtuneista poliisin tietoon tulleista.
Tieliikenneonnettomuudet Someron kaupungin alueella vuosina Salon seudun liikenneturvallisuussuunnitelma 2010.
_______________________________________________________ Selvitys tasa-arvon toteutumisesta liikunnassa Tasa-arvoa koskeva kysely lähetettiin.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammikuussa 2015 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden ja hallinnon viitearkkitehtuuri Pekka Linna, CSC.
Vedenpinnan nosto -koulutus, Pori Suunnitteluinsinööri Ari Sallmen.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Anniskeuluvan myöntäminen
Tutkija Heikki Harri Onnettomuustutkintakeskus
Anniskeuluvan myöntäminen
Korvausten hakeminen valtionkonttorilta Pysyvä vika ja haitta
TOIMINTA KYRÖNPELLON AMPUMARADOILLA
Tapahtuman järjestäminen
Esityksen transkriptio:

VIHERALUEIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen

VIHERALEUIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT Puistoalueet ovat yleisiä alueita, ne on tarkoitettu oleskeluun, leikkiin, liikuntaan ja lähiluonnon tarkkailuun Vantaan kaupungin omistuksessa on rakennettuja viheralueita 810 hehtaaria, joista puistoja n. 400ha Niittyjä ja avoimia viheralueita 425 hehtaaria Puistometsiä 1 700 hehtaaria Tietoja viheralueiden sijainnista ja maanomistuksesta: kartta.vantaa.fi 23.04.2014 viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen

VIHERALEUIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT VANTAAN TOIMINTAPUISTOT Puistoleikkipaikkoja 128 -puistoleikkipaikkojen turvallisuusmääräykset ovat niin tiukat, ettei tapahtumalupia voida leikkipaikoille myöntää Puistokenttiä 111 -joista jäädytettäviä 30 Puistoskeittipaikkoja 5 Kuntoilupisteitä 10 Liitokiekkoratoja 2 Matonpesupaikkoja 11 Koirapuistoja 24 Puistokäytäviä ja reittejä 185km -joista talvikunnossapidossa 125km 23.04.2014 viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen

VIHERALEUIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT Kaupungin omistamilla julkisilla puisto- ja viheralueilla järjestettäviin tapahtumiin tulee hakea tilapäinen maankäyttölupa -viheralueille kirjoitetaan noin sata tilapäistä maankäyttölupaa vuodessa Kaupunki on kehittämässä sähköistä asiointia myös tapahtumalupien osalta -tarkoituksena olisi, että julkisia alueita (kadut ja puistot) koskevat luvat olisivat sähköisesti haettavissa 2015, siihen saakka viheralueiden tilapäisiä maankäyttölupia haetaan lähettämällä vapaamuotoinen lupahakemus sähköpostitse Lupahakemuksessa tulee olla seuraavat tiedot: -missä ja milloin tapahtuma olisi tarkoitus järjestää   -millainen tapahtuma on kysymyksessä -kuka tapahtuman järjestää, järjestäjän yhteyshenkilöt ja yhteystiedot Lupamaksut ovat Kaupunkisuunnittelulautakunnan 09.12.13 §17 tekemän taksapäätöksen mukaisia -lupamaksua ei peritä kaupungin, järjestöjen, yhdistysten, koulujen ja päiväkotien avoimiin ja maksuttomiin tapahtumiin lupia myönnettäessä (tilapäinen maankäyttölupa on kuitenkin haettava) 23.04.2014 viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen

VIHERALEUIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT Turvallisuus Luvan saaja vastaa alueen ja tapahtuman turvallisuudesta. Toiminnasta ei saa aiheutua vaaraa tai haittaa viheralueen tai ympäristön katualueiden käyttäjille. Luvan saaja vastaa myös toiminnasta mahdollisesti kolmannelle osapuolelle aiheutuvasta vahingosta. Viheralueen pinnoitteita, kasvillisuutta, kalusteita tai rakenteita ei saa vaurioittaa. Mikäli vaurioita kuitenkin aiheutuu, on niistä ilmoitettava välittömästi Viheralueyksikön yhteyshenkilölle. Luvan saajan on korjattava vauriot kustannuksellaan tapahtuman jälkikatselmuksessa sovittavan aikataulun mukaisesti.   Moottoriajoneuvoilla ajaminen ja pysäköinti on puistoalueella on kielletty. 23.04.2014 viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen

VIHERALEUIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT Puhtaanapito Luvan saaja vastaa kustannuksellaan tapahtuman puhtaanapidosta ja jätteen poiskuljetuksesta. Alue ja sen ympäristö on pidettävä siistinä koko lupa-ajan. Loppusiivous ja roskien poiskuljetus heti tapahtuman päätyttyä.   Muut tarvittavat luvat Luvan saajan on selvitettävä mitä muita viranomaislupia ja ilmoituksia hänen toimintansa edellyttää (esimerkiksi poliisi, pelastusviranomaiset, elintarvikevalvonta etc), tehtävä tarvittavat ilmoitukset ja haettava tarvittavat luvat. Mikäli tapahtuma edellyttää liikennejärjestelyjä tai liikenteen ohjausta katualueilla, on liikennejärjestelyille haettava erillinen lupa Kadunpitoyksiköltä. 23.04.2014 viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen

VIHERALEUIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT Ohjeita tapahtuman järjestäjille Vantaan kaupungin internetsivuilla: www.vantaa.fi/tapahtumakalenteri www.vantaa.fi/pelastussuunnitelmat 23.04.2014 viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen