E-junioreiden ja B-nuorten erityissäännöt Suomen judoliitto Tuomarikomissio Päivitetty 3/2009.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Työkuntoa venytellen Parturi-kampaajan venytysopas
Advertisements

Tuulen mittaus Tuulen nopeus mitataan pikamatkoilla 200 m:iin asti sekä pituussuuntaisissa hypyissä. Tuuli mitataan kilpailun jokaiselle suoritukselle.
TAUKOJUMPPAA lähiöliikkujien kanssa
Selkä suoraksi Suomi TM
Pallo vaihtaa omistajaa a j e k. o r g ) Estäminen vyötärön alle potkuissa ja aina, kun pallo vaihtaa omistajaa.
Dia sarja Matti ja Sikke Ruokolaisen jälkeläisten tapaamistilaisuuksista alkaen v ja siitä kolmen vuoden välein.
Harrastekiekon starttipalaveri harrasteliigat
TAUSTAA – mitä tapahtuu? – lajien kilpailu: miten pidetään harrastajat – olympialaji ja olympiakomitean tuki 2012 Lontoo – perinteet → kasvatus: kurinalaisuus,
Tikkurila 10 The City of dreams
Turvallisesti harrastuksiin Vinkkejä nuorten ryhmien ohjaajille ja vanhemmille.
Seinättömän pajan toimintamalli 1. Asiakkuuden edellytykset: alle 25-vuotias, ammattikoulutettu, pitkäaikaistyötön/vaikeasti työllistyvä/vajaakuntoinen.
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
Pesäpallon Historia ja Kilpailutoiminta
Ryhmäkorjaamisen mahdollisuudet Tee Parannus –kiertue Helsinki toimitusjohtaja Mikko Virkamäki.
Elämänkulku- lapsi ja nuori keskiössä
MAINOSPAIKAT KANSAINVÄLISISSÄ KILPAILUISSA SAL:N HALLITUS
Ohjesäännöt SJAL tuomarikoulutus Luovutusvoitto ottelussa: Joukkue tai ampuja saa luovutusvoiton, mikäli vastustaja ei ole saapunut ampumapaikalle.
Seiso kuin vuori, virtaa kuin joki – näkökulmia työhyvinvointiin Valtakunnallinen Hyvinvointipäivä Salla Tapio Malinen
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Kansallispelimme pesäpallon kouluvierailut Pesäpallon juhlavuosi 2012 Pesäpallo täyttää 90-vuotta 2012 (pesis.fi ja superpesis.fi) - Juhlavuoden.
Elimistön puolustusjärjestelmä
Suomen judoliitto, Tuomarikomissio 2010 Kansainvälisen judoliiton ottelusääntöjen uudistus 2010 (Päivitetty )
D- junioreiden YA/SM pelaaminen
Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen
Nivelvaiheen ohjaus Kesä ohjaus Asiakas määrät kesä- heinäkuu.
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Palautteen antaminen esityksen tavoitteen toteutuminen
Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet.
Etappi Lauri Jokipii Opiskelijarekisteri. Etappi Tutkintojen valmistumisen seuranta- ja tukijärjestelmä Suunniteltu uutta voimaantullutta kaksiportaista.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 15 – Anna Matala Optimointiopin seminaari - Syksy 2008 Kotitehtävän ratkaisu Anna Matala.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmöijän nimi Systeemitieteiden kandidaattiseminaari – Syksy/Kevät 200X Informaation leviäminen.
Harrastekiekon starttipalaveri Stadi- ja Töölöliigat
Valtakunnallinen kysely lasten kilpailutoiminnasta, syksy 2014.
SARJAKYSELYN TULOKSET Lasten sarjatoiminnan kehitysiltapäivä – Kuortane
Kiekko-Vantaa, Itä ry SC-Vantaan ohjaamat salivuorot kaudella 2015 – Vetäjä: - Mari Mieskonen, / - Mari Mieskonen,
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
3. TUKI- JA LIIKUNTAELINSAIRAUDET TERVEYSTIETO 9.
Ergonomia Istuma- ja näyttöpäätetyö. Mitä on ergonomia? Ergonomian avulla työnteko on helpompaa. Ergonomiaan liittyvät: – oikeat työskentelyasennot.
Palovammat 1. asteen palovamma: • iho punainen ja arka • paranee muutamassa päivässä 2. asteen palovamma • punoittaa, kivulias • rakkuloita 3. asteen.
Oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa
Judon perusteet Paikka??? ??.-??
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
MPS Havainnointi Pelaajan tulee havainnoida:
Judon shime-waza Harri Niemenmaa.
LIPPUPALLODEMO 90min.
Salli SwingFit T y ö h v i n o t a s A j e l
PISTOOLI- AMMUNTA.
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Kuvia helluntaiseurakunnasta
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
MAALINTEKO- KOULUTUSPÄIVÄT Suomen Urheiluopisto, Vierumäki.
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
Pelaajaprofiili Pelaajan arvio Taito 1-10 Pelaajatiedot
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Selkä suoraksi Suomi TM
Mediakortti 09/2018. Tikkurilan Judokat ry tikkurilanjudokat.fi
IDEA! Hyvinvointiklinikka
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
Uusi pelitaitoa kehittävä paitsioaluesääntö E10-E11 –ikäluokille.
OWAS - tässä vain alkukuva, jatko kirjasta (tai myöh)
Uusi pelitaitoa kehittävä paitsioaluesääntö E10-E11 –ikäluokille.
Hyökkäyksen kehittely
Periaatteita.
”Vanhojen” tuomarien koulutus
Esityksen transkriptio:

E-junioreiden ja B-nuorten erityissäännöt Suomen judoliitto Tuomarikomissio Päivitetty 3/2009

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio B-junioreiden ikäluokassa tajuttomaksi kuristuminen lopettaa ottelut ko. päivänä Tajuttomaksi kuristamisesta aiheutuu kuristetulle ottelukielto kyseisessä kilpailutapahtumassa, myös toisessa painoluokassa ja ikäsarjassa samana päivänä.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden (alle 10v) ottelusäännöt alkaen Perustelut: judolliset seikat ja Nuori Suomi / OPM Niskan ympäriotetta ei sallita. Ote hihasta ja niskasta on kuitenkin sallittu Otteita vyön alapuolelta ei sallita Hyökkäyksiä polviltaan ei sallita Ei sutemi-wazoja

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Sidonta-ajat –PisteetVähintään (s)Alle (s) Yuko510 Waza-ari1015 Ippon15

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Otetta pelkästään niskan ympäri ei sallita tachi- eikä ne- wazassa. Malleina Lassi (tori) ja Samuli (uke) Tampereen Judosta.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Koshi-guruma ei myöskään kuulu sallittuihin tekniikoihin, mikäli se tehdään niskasta puristaen.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Kata-gatame ei ole sallittu ote. Komenna mate ja toru selittäen.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Otetta niskan ympäri ei sallita ne-wazassa. Komenna mate! Huomauta pystyasennossa. Varoita toistuessa. Huomaa rutistustarkoitus!

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Makura-kesa-gatame ja Yoko-shiho-gatame ovat sallittuja liikkeitä.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Hon-kesa-gatamen ja Koshi-guruman voi tehdä myös niskan ympäri käsivartta kiertämättä.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Otteita vyön alapuolelta ei sallita. Komenna välittömästi Mate! Huomauta pystyasennossa. Anna tilanteen toistuessa varoitus!

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Uhrautumisheittoja ei sallita. Komenna Mate, mikäli tilanteesta ei ole ukelle etua. Huomauta pystyasennossa. Tilanteen toistuessa anna varoitus. Huom! Tani-otoshin tai Ura-nagen saa tehdä kunhan uke tulee tatamiin ennen toria.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Kähmy-ko-uchi-gari on sallittu jalasta puristamalla, ei lahkeesta tarttumalla. Kahvaote selästä on sallittu, mikäli otteen ottaja hyökkää 3-5 sekunnin kuluttua otteen ottamisesta / tekee yrityksiä 3-5 sekunnin välein otteessa. Ote kauluksesta on normaaliote.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Hyökkäyksiä polviltaan ei sallita. Mikäli tilanteesta ei ole välitöntä hyötyä ukelle, niin komenna Mate! Anna varoitus tilanteen toistuessa.

Suomen judoliitto r.y. Tuomarikomissio E-junioreiden ottelusäännöt Vaikkei vyön alapuolelta saa ottaa otetta, saa / voi heiton torjua kädellä tarttumatta lahkeeseen.