TYÖHAKEMUS.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
URATAKOMON TOP-valmennus. Minkälaisia ongelmia TOP-jakson aikana voisi ilmetä? Opiskelijoiden vastauksia: • Teen virheen • En tule toimeen muiden työntekijöiden.
Advertisements

TYÖNHAKUOPAS VALMISTUNEILLE
- kun etsit työtä – Kuntarekry.fi
LKK:n työnhakumaantait
Ansioluettelo=Curriculum Vitae
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Tolkkua työaikoihin – kampanjan lähtötasokyselyn tuloksia Tarja Arkio Asiantuntija.
AINA KANNATTAA YRITTÄÄ vinkkejä yrityksen ja koulun yhteistyöhön.
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Päivitä työnhakutaitosi
Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Tuella palkatun siirtäminen muun työnjärjestäjän tehtäviin
10 vinkkiä voimaantumiseen
LIIKUTTAVAN HYVÄ HENKILÖKUNTA Hämeenlinna
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
OSAAMISEN TUNNISTAMINEN TYÖNHAUN POHJANA
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
Opintopolku.fi palvelu
TYÖNHAKUTAIDOT, -TAVAT JA -KANAVAT
RIKASTAMO Sinun urasi Klondike? Haluatko jo ulos luokkahuoneesta?
Työolosuhteiden järjestelytuki
Sähköpostin käyttö työnhaussa
Maaseutu.fi on uudistunut -
Työnohjauksen hallinta
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Oma riista -palvelu oma.riista.fi Saalisilmoituksen tekeminen
Hyrrä Sähköinen asiointi hanke-, yritys- ja rakennetuissa
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Työssäoppiminen eli TOP
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha.
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
Hiusalan - tutkintotoimikunnan Pikaohjeet OPTIMAn käyttöön
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
OHJEITA ANSIOLUETTELON KIRJOITTAMISEEN
Haastatteluun valmistautuminen
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
PuViPe :: Osku Tervonen & Samu Liimatta :: Työhaastattelu
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAN HAKEMINEN
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
TYÖPAIKKA HAKUSESSA Veijo Korhosen luennosta koonnut Soili Fabritius 2007, muokannut Tuija Juntunen 2010.
TYÖHAASTATTELUUN!. Haastattelustrategiat Vrt. vapaat -- muodolliset Vrt. vapaat -- muodolliset 15 min. -- useita tunteja 15 min. -- useita tunteja Yksi.
PERUSOMINAISUUDET 1) Tarkoituksenmukainen
 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
Tuuleta Osaamistasi Euroopassa  Työ- tai opiskelupaikan hakeminen ja osaamisen osoittaminen ulkomailla  Näin kokoat Europassin: mistä.
UUDENMAAN TE-TOIMISTO TE-toimiston rekrytointipalvelut yrityksille ja työnantajille
Työelämässä eivät vallitse viidakon lait
TYÖHARJOITTELU.
Puhelinkäyttäytyminen työnhakutilanteessa
Korvaavuuden, sisällyttämisen ja vapautuksen prosessi
PERUSOMINAISUUDET 1) Tarkoituksenmukainen
Suomen kirjoituskurssi edistyneille
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Työpajatyöskentelyn yhteenveto
Työelämätaidot Työn hakeminen Cv Työhakemus Työhaastattelu Työsopimus
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Hero-Henkilöroolirekisteri
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Ajankohtaista OSAOssa Koulutuspalvelupäällikkö Tiina Kuokka
Osaaminen esille Europassilla
Työhyvinvointia varhaiskasvatuksessa
Esityksen transkriptio:

TYÖHAKEMUS

Työhakemus voi olla: Vapaamuotoinen tai avoin hakemus. huom. jos täytät hakemuksen nettisivustolla ja saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, kirjaa ne ylös, sillä voit tarvita niitä myöhemmin mikäli haet esim. kesätyöpaikkaa samalta työnantajalta Sähköinen hakulomake

Hakemuksen tulisi sisältää seuraavat asiat: Päivämäärä ja hakijan yhteystiedot Mihin tehtävään haetaan? Miksi tehtävä / yritys kiinnostaa? Miksi minä olisi hyvä valinta työnantajalle? Mitä osaan? Mitä työkokemusta / työharjoittelukokemusta minulla on? Muiden henkilöiden antamat suositukset Jos kyseessä on avoin hakemus ja aloite on sinulla, ilmoita milloin otat yhteyttä ja miten sinut tavoittaa.

Avoin hakemus Avoin hakemus on markkinointikirje, jossa tarjotaan omaa osaamista työnantajan käyttöön tai jonkin ongelman ratkaisemiseen. Yritykset ottavat hakemuksia vastaan, vaikka avointa paikka ei ole haussa. Pätevät ja erinomaiset työntekijät ovat aina haluttuja resursseja yrityksille. Avoimessa hakemuksessa osaamisen havainnollistamiseen on satsattava entistä enemmän.

Avoin hakemus Hakemuksessa on t uotava esille mitä työnantaja hyötyy sinun osaamisestasi. On tärkeää kohdistaa hakemus oikealle henkilölle (vaatii tiedonhankintaa siitä, kuka vastaa rekrytoinneista) Avoin hakemus on kunnolla toteutettuna tehokas. Hakemukset voivat ulkoasultaan ja ilmaisutavoiltaan olla hyvinkin poikkeavia. Edellyttää aktiivisuutta: Soitto perään!

Sähköiset työnhakulomakkeet Sähköiset työnhakulomakkeet sisältävät ohjeistettuja ja avoimia tekstikenttiä: muun muassa henkilötiedot, koulutus, työkokemus, kielitaito, korttikoulutukset, haettava työ, palkkatoive, harrastukset, luottamustoimet ja hakemus työhön Yleensä on myös mahdollisuus liittää mukaan hakemus, ansioluettelo sekä kuva Etukäteen tehty työhakemus ja ansioluettelo auttavat lomakkeiden täyttämisessä, tällä tavoin kaikkea ei tarvitse kirjoittaa uudelleen jokaisen avoimen työpaikan kohdalla

Kahdeksan vinkkiä työhakemuksen tekoon Aloita vahvasti Osoita kiinnostuksesi Tuo osaamisesi esiin Perustele kertomasi esimerkein Ole kohtelias Työhakemus ei ole elämänkertasi Muista oikeinkirjoitus ja ”hyvä kieli” Pyydä ulkopuolista lukemaan hakemuksesi läpi