Kai Flink Eduskuntavaaliehdokas www.kaiflink.ehdokkaasi.fi www.nokia.vas.fi.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Eväitä hyvän perhehoidon rakentamiseen – vahvaksi työssä ja kumppanuudessa Perhehoitajien ja kuntaedustajien 2. työtapaaminen Arvokas elämä –hanke /Paula.
Advertisements

Henkilöstöä koskevat kirjaukset muissa yhdistymissopimuksissa, Salo ja Kouvola UusiKunta- henkilöstöryhmä.
Lähipalveluhanke / Hämeenlinna (erityisesti Kalvola) Juva, Joroinen, Rantasalmi = JJR Porin yhteistoiminta-alue (Luvia,
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
RATKAISUNA RAKENNETTU YMPÄRISTÖ. RAKENNETTU YMPÄRISTÖ  Aiheuttaa 40 % kasvihuonekaasupäästöistä  Kuluttaa 40 % energiasta  Teollisuutta tai liikennettä.
Warkop Oy Hengitysliitto Heli ry Varkauden kaupunki Työtä KoulutustaKuntoutusta.
Pardian jäsentutkimus 2013: Työssäjaksaminen koetuksella jatkuvassa muutoksessa 1.
Alue, johon voidaan motivaatiolla vaikuttaa
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Terveyden edistämisen politiikkaohjelma Kulttuurin hyvinvointivaikutusten toimintaohjelman asiantuntijaryhmä
Hallitusohjelmaodotukset yrittäjyyden edistämiseksi Yrittäjävaltuuskunnan kokous PK-johtaja Pentti Mäkinen.
Liikunnan ja kulttuurin PARAS –seminaari Kokkolassa
Elinvoiman edistäminen kunnan toiminnan keskiössä
MAASEUDUN KEHITTÄMINEN Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö Joensuu.
Kulttuuri- ja nuorisoalojen kunta- ja järjestötoimijoiden koulutus- ja verkostoitumispäivä Yhteisöllisyys ja hyvinvointi Hannu Kareinen.
Kuluttajapoliittinen katsaus
Kunnat kilpailukykyisen ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen Euroopan tekijöinä Kunnat ja maakunnat Euroopassa -seminaari Varatoimitusjohtaja Timo.
Seurakunnan rooli maaseudun kehitystyössä Voimistuvat kylät-seminaari Seinäjoki Markku Ylinen Johtava kappalainen P eräseinäjoen kappeliseurakunta.
KULUTTAJANA VAIKUTAT LÄHELLE JA KAUAS TÄMÄN AINEISTON TUOTTAMISEEN ON KÄYTETTY MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖN TUKEA Kuva: Ruokatieto / Jussi Ulkuniemi.
Miten ihminen kohtaa annetun ympäristön
Tavoitteet Aamu- ja iltapäivätoiminnalla on oma erityisluonteensa, jossa painottuu laadukas vapaa-ajan toiminta → olympiakasvatusmateriaalista poimittiin.
NOKIAN kaupunki Vammaispalveluohjelma Nokialaiset asuvat viihtyisässä ja turvallisessa kaupungissa. Yhdenvertaisuus.
KAM-JURIDINEN YHTEISTYÖ Pekka Heikkinen.
Lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelma ja nuorisojärjestöt
”YHDEKSÄN ON ENEMMÄN KUIN YKSI” Tiimit seurakunnan vapaaehtoistoiminnan kehittäjinä.
/Selin Ann/js Ay-liike on aina kannattanut kansainvälistä yhteistyötä - globalisaatio on myös mahdollisuus.
Ann Selin Parempi Suomi-seminaari Työntekijän asema tulevaisuuden työelämässä Puheenjohtaja Ann Selin.
Koonnut Anna-Liisa Kiiskinen Keski-Suomen ELY-keskus KESYTYS-hanke (korostukset kokoajan)
OECD:n Pisa 2006-tutkimuksen ensituloksia
Luottamushenkilötoiminta Näkökulmia Saija Karnisto
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Me ja muut: ryhmäilmiöistä
Luottamushenkilöiden ja virkamiesten näkemykset kuntien roolista ilmastokysymyksen ratkomisessa Luottamushenkilöt:
Copenhagen Oslo Reykjavik
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Nokian kaupungin strategia
KANSALAISVAIKUTTAMINEN
Keke-kasvatus: kriittistä tarkastelua & onnistumisen avaimia
Globalisaatio ja Suomi I Kansainvälisen työnjaon ja yhteisten markkinoiden laajentuminen jatkunut vuosituhansia, tietoisuus tästä uutta - tavaroiden ja.
Nuorisovaltuustotoiminta ja nuorten osallisuus Suomessa
, Janne Virtanen, Ilmastonmuutos: hillitseminen ja sopeutuminen, toiminta Varsinais-Suomessa.
Sote -uudistus – missä mennään, miten & millä eteenpäin?
Johtamiskorkeakoulu Tay
Vammaispalvelulaki Vammaispalvelulain tarkoituksena on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan.
Miten laatutyöhön sitoutetaan?
Avustusosasto, Pekka MYKRÄ, Vapaaehtoistyön haasteista Pekka Mykrä kehittämispäällikkö
Globalisaatio – taloudelliset vaikutukset Suomeen I
Tarinaa työn mielekkyydestä
Pirkko Karjalainen, YTL Toimintakykyisenä kotona – haasteita sote-uudistukselle Miten pärjään kotona - vanhanakin.
Sydämen ja omantunnon lautanen Tavoitteena ekologinen ja eettinen ruoka Vihreiden ruokapoliittinen linjapaperi Hyväksytty puoluehallituksessa
Kulttuuri osana terveyden edistämistä Kulttuurin hyvinvointivaikutusten toimintaohjelma seminaari/kuulemistilaisuus
Tieto- ja viestintätekniikan tulevaisuus Heikki Sitomaniemi muko11.
Wiki …ja muutamia huomioita sosiaalisesta mediasta [työyhteisöjen näkökulma] Kulttuurituotanto YAMK | | Milla Laasonen.
ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS –TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA
Ajankohtaisiltapäivä Uusi rakennerahastokausi Juha Pulliainen.
- lobbaus, äänestäminen, yhteiskuntavaikuttaminen…
Henkilökunnan Ekokompassi- koulutus Tapahtuman nimi, pvm Kouluttaja.
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
Esittely koululaisille Verohallinto 2015
Perusoikeudet ja kansalaisvelvollisuudet
1.Keskusta haluaa turvata kuntalaisille lähipalvelut kaikkialla Suomessa, niin että ne ovat saavutettavissa kohtuullisen matkan päässä ja kohtuullisessa.
Megatrendit Mitä ovat megatrendit? Mannermaa (1999) kuvaa megatrendejä seuraavasti Megatrendillä tarkoitetaan kehityksen suuria aaltoja tai linjoja Megatrendeillä.
Strategiaperusta ja ohjelmat
Sosiaali- ja terveydenhuolto viidelle sote-alueelle
Kunta- ja sote -uudistus hyvinvoinnin ja terveyden edistäjänä
Luova ja osallistava Suomi Kreativa och delaktiga Finland
Lions tietoa uusille jäsenille
YH 1, OPS Aloitustunti.
Lähtökohtana aktiivisuus
PUOLUE C Periaateohjelma: Arvot
Esityksen transkriptio:

Kai Flink Eduskuntavaaliehdokas

Kuka on Kaitsu? 40 – vuotias kolmen pienen tyttölapsen isä Nokialta, naimisissa 40 – vuotias kolmen pienen tyttölapsen isä Nokialta, naimisissa Asuu vanhassa omakotitalossa ja remontoi sitä kun aikaa liikenee Asuu vanhassa omakotitalossa ja remontoi sitä kun aikaa liikenee Harrastuksina politiikka, kirjoittaminen, Harrastuksina politiikka, kirjoittaminen, moottoripyöräily ja sulkapallo

Mitä Kaitsu tekee? Työssä Hämeenkyrössä Kyröskosken M – Realin tehtaalla prosessinhoitajana Työssä Hämeenkyrössä Kyröskosken M – Realin tehtaalla prosessinhoitajana Luottamustoimissa LuottamustoimissaKyrossa  työosaston luottamusmies  varapääluottamusmies  ammattiosaston puheenjohtaja Nokialla  Nokian kaupunginhallituksen jäsen ja puolueiden välinen neuvottelija  Nokian Vasemmistoliiton kunnallistoimikunnan jäsen

Miksi edunvalvonta ja politiikka kiinnostavat? Ainoa mahdollisuus vaikuttaa ihmisten elinoloihin ja – ympäristöön Ainoa mahdollisuus vaikuttaa ihmisten elinoloihin ja – ympäristöön Kaikilla on oikeus yhdenvertaiseen Kaikilla on oikeus yhdenvertaiseenkohteluun Haasteiden voittaminen ja ihmisten Haasteiden voittaminen ja ihmisten luottamuksen saavuttaminen kannustaa eteenpäin

Toiminta ammattiosastossa Työsuhde- ja palkka-asioiden edistämistä Työsuhde- ja palkka-asioiden edistämistä Työturvallisuuden edistämistä Työturvallisuuden edistämistä Tiedon jakamista ja opastamista Tiedon jakamista ja opastamista Yhteisöllisyyden parantamista Yhteisöllisyyden parantamista Vapaa-ajan toiminta Vapaa-ajan toiminta

Toiminta kunnallispolitiikassa Mahdollisuus vaikuttaa lähellä oleviin asioihin Mahdollisuus vaikuttaa lähellä oleviin asioihin Halu muuttaa vallitsevaa, hajanaista tilaa Halu muuttaa vallitsevaa, hajanaista tilaa Lähipalveluiden puolustaminen Lähipalveluiden puolustaminen Kunnan palveluiden Kunnan palveluidenoikeudenmukaistaminen

Valtakunnan politiikka Teollisuuden tukemisen politiikan kannustettava luomaan työpaikkoja Suomeen Teollisuuden tukemisen politiikan kannustettava luomaan työpaikkoja Suomeen Jatkuvan velkarahalla tuottamisen pysäyttäminen vaatii rakenteellisia muutoksia Jatkuvan velkarahalla tuottamisen pysäyttäminen vaatii rakenteellisia muutoksia Veropolitiikka, otetaanko sieltä mistä Veropolitiikka, otetaanko sieltä mistä helpoimmalla saadaan… työn verotuksen hillitseminen, varallisuusveron uudelleen tarkastelu Tulonsiirtojen lisääntyminen hyvätuloisille katkaistava, sosiaalisien tulonsiirtojen kohdentaminen niitä tarvitseville Tulonsiirtojen lisääntyminen hyvätuloisille katkaistava, sosiaalisien tulonsiirtojen kohdentaminen niitä tarvitseville

EU - politiikka EU on rakennettu vanhan rakenteen päälle, toimintaedellytyksiä ei todellisuudessa ole, suuret syövät pienet Euroliitos perustuu täydellisesti vapaan markkinatalouden suurpääomien edustajien hyödyn maksimointiin Keskeisenä linjana on valtion yhteisvastuullisen roolin minimoiminen ja markkinoiden esteetön toiminta voittojen kasvattamiseksi yksityisille keinottelijoille Onko valtion keskeisin tehtävä markkinoiden toiminnan edistäminen?

EU - politiikka Vallitseva toimintalinja johtaa siihen, että valtioilla ja sen kansalaisilla ei ole enää varaa Vallitseva toimintalinja johtaa siihen, että valtioilla ja sen kansalaisilla ei ole enää varaa  kohtuullisiin palkkoihin  täystyöllisyyteen  koulutukseen  sosiaaliavustuksiin  sosiaaliseen rakentamiseen Mikä on Suomen rooli todellisuudessa? Mikä on Suomen rooli todellisuudessa?

Kaitsun arvot  Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus  Riittävä perustoimentulo  Verotus – mahdollisuudet - vaikutukset  Hyvät julkiset palvelut  Isänmaallisuus  EU kriittisyys  Armeijamyönteisyys – yleinen asevelvollisuus  NATO kielteisyys

Kaitsun arvot Ympäristö  Oikeus puhtaaseen luontoon  Tasapaino teollisen kehityksen kanssa  Kertakäyttökulttuurin pysäyttäminen Kotimaisuusasteen säilyttäminen  Koulutus ja ammattitaito  Työ- ja tietotaidon pitäminen Suomessa  Lähipalvelut - ja tuotanto

KIITOS! Kai! Kyllä Kai! Kai Flink eduskuntaan!