Olipa kerran nainen jolla oli kolme tytärtä. Eräänä päivänä hän päätti testata kolme vävyään. www.peppiniello.it.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
VALTA VALITA. Miten monta valintaa olet jo tänään tehnyt?
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa,
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Kasvaako pääni, kun opin?
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
Katson kauas pois, silmäni saavuttavat jotain, merellä, lintu, mistä lie tulee. Meri on suurenmoinen! Pieni tuulen henkäys huojuttaa kasveja, pilvetön.
Moodlen ohje opiskelijoille
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
JOKA, JONKA, JOLTA, JOSSA, JONNE, JOSTA, JOLLE… MALLI: Tuolla on autolautta (færge). Se menee Ruotsiin. -> Tuolla on autolautta, joka menee Ruotsiin.
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
Kuka Marge on. - Marge on Bartin, Lisan ja Maggien äiti
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
Kuvakäsikirjoitus.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
TYÖTÖN Työtön hakee siivoojan paikkaa Microsoftilta.
-Taustalla kertojan ääni kertoo tarinaa
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
NAISEN ITSETUNTO.
Mitä Student Life on? Student Life on Jyväskylän yliopiston ja jyväskyläläisten kumppaneiden luoma toimintamalli, jonka fokuksessa ovat yliopistomme.
Via Vis – väkivaltatyöhankkeen vaikuttavuus asiakkaiden näkökulmasta "Mun stressihormonit on ainaki 90 pinnaa tullu alaspäin" Helena Parkkila, KM, tohtoriopiskelija.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
ASENTEELLA EDELLÄKÄVIJÄKSI
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
PILKKU.
Sähköinen tentti Suomen korkeakouluille Tilanneraportti Synergiaryhmälle Totti Tuhkanen.
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
SEKOPUSSI. SEKOITETAAN: Kaikki TAVI-talon 2 vsk:n opiskelijat Kaikki kynnelle kykenevät opettajat MILLOIN - Syksyn ensimmäisellä opetusviikolla.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
1 Lääkäripäivät P Tutkijakoulutus, Torstai Väitöskirja projektina Päivi Rautava Turun terveystoimi, erikoissairaanhoito Turun yliopisto,
C 1. Testaus on ”sarja toimintoja” Itse asiassa, testaus on vuorovaikutusta, jota rytmittää ohjelmiston arviointi. Vaikka on hyödyllistä tunnistaa sarja.
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
HALUATKO TILATA RANTALEIJONAN HELPOSTI NETISTÄ? Tässä vielä vapaina olevat ehdokkaat.. ps. miesgalleriaa päivitetään tunnin välein.
KÖYHYYSFOORUMI – vähäosaisuus Pirkanmaalla klo 10–15 PIRAMK juhlasali OHJELMA Päivän puheenjohtajina toimivat Ulla-Maija Koivula, PIRAMK ja Jaakko.
Punahilkka Maiju, Iina ja Veera..
Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen. Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen syntyi Novgorodin lähistöllä ja sai hyvän kristillisen kasvatuksen. Ammatiltaan hän.
Niko Saarinen.
omenaa omenoita minua, sinua, häntä, meitä, teitä, heitä
Neitsyt Maria.
TULOKSELLISTA SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI A Jarno Rantala
Persoonapronominit.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Olipa kerran nainen jolla oli kolme tytärtä.
Persoonapronominit.
Esityksen transkriptio:

Olipa kerran nainen jolla oli kolme tytärtä. Eräänä päivänä hän päätti testata kolme vävyään.

Hän kutsui ensimmäisen kävelylle järven rannalle, putosi veteen ja antoi ymmärtää hukkuvansa. Epäröimättä vävy hyppäsi veteen ja pelasti anoppinsa. Myöhemmin vävy löysi pihaltaan upo uuden auton jonka tuulilasissa oli viesti...

Kiitos! Anoppisi joka sinua rakastaa.

Joitakin päiviä myöhemmin suoritti saman testin toisen vävyn kanssa. Myös tämä pelasti anoppinsa hengen ja myös tälle anoppi antoi lahjaksi auton samoin saatesanoin...

Kiitos! Anoppisi joka sinua rakastaa!

Joitakin päiviä myöhemmin anoppi toisti testin kolmannen vävynsä kanssa. Anoppin hukkuessa vävy katseli eväänsä heilauttamatta ja ajatteli: “Viimeinkin, jo oli aikakin päästä tuosta noita-akasta eroon! Vähän myöhemmin vävy löysi pihaltaan uuden auton jonka tuulilasissa oli myös viesti...

KIITOS ! Appiukkosi