Tervetuloa kansainväliseen liikkeenjohdon verkostoon! MBA (Master of Business Administration) on maailman tunnetuin liikkeenjohdon koulutusohjelma. Kouluttautujat.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.
Advertisements

Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Ohjelmointitaito (ict1td002, 12 op) Opintojakson esittely, syksy 2008.
Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Koulutuskeskus SEDU
Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Välivuoden hyödyntäminen  paranna pääsymahdollisuuksiasi lisäopinnoilla  hanki työkokemusta ja opiskelurahaa  paranna kielitaitoasi ja hanki elämänkokemuksia.
portaali Tutkinto- opiskelijan palvelut eOpintotoimisto Avoimen amk:n opiskelija- palvelut Neuvonta- ja tiedotuspalvelut.
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Lähihoitajaksi kouluttautuminen
Erilaisia kauppapolkuja…. TILDAN POLKU  Tilda asiakaspalvelun ja myynnin merkonomiopiskelija valmistuu kahdessa vuodessa  ensimmäinen lukuvuosi 4 jaksoa.
| Maailma haltuun Maailmalle.net – verkkopalvelun esittely.
Kehittynyt Informaatiopalvelu, joka keskittyy Euroopan unioniin, Euroopan maihin sekä kansalaisia, sidosryhmiä ja tutkijoita koskettaviin aiheisiin tämänpäivän.
Mohammed Kertoo itsestään:
2/2009 CIMOn palvelut ohjaajille Hanna Isoranta
@Virtuaaliammattikorkeakoulu VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus Suomen Virtuaaliammattikorkeakoulu.
Opiskelua tukevien toimintojen kehittämisestähän tässä on kyse? Suvi Eriksson Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry
Kansainvälinen liiketoiminta Taloustieteiden tiedekunta
Uutta virtaa rotarytoimintaan – RLI-koulutus
Kansainvälisyys liiketalouden koulutusohjelmissa Caset Kansainvälinen kauppa International Business and Marketing Logistics (IBML) RIBA Kimmo Kallama Koulutusjohtaja.
Oulun aikuislukio 2014.
Perusopetuksen jälkeinen lisäopetus
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
RIKASTAMO Sinun urasi Klondike? Haluatko jo ulos luokkahuoneesta?
OSAAMISEN KARTOITUS AMMATILLISISSA OPPILAITOKSISSA
Opiskelijavaihto ja työharjoittelu ulkomailla Tutorkoulutus Kansainväliset palvelut
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Mitoitus yhteistyönä OPS-työ ja mitoitus Oulu Katariina Alha/W5W.
W5W ja opintojen uusi mitoitus Tanja Lapinlampi W5W-suunnittelija.
NIKO PARKKINEN & MATTI YLINIEMI SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖOHJEISTUS.
Hämeen ammattikorkeakoulu AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Mika Väyrynen tuottaja
AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Protomo Uusi suomalainen innovaatioapparaatti Petri Räsänen Hermia Oy.
Valmius tulevaisuuteen Arto Saloranta.
SOME Case: Avance Johtamiskoulutus Pasi Aaltola JYU SOME-seminaari
Visuaalisen ammattilaisen esitys Verkkokurssi Tiedosto 1 Kurssin rakenne.
Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla.
@Virtuaaliammattikorkeakoulu 5 VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus VirtuaaliAMK - opiskelijan uusi mahdollisuus Annina Korpela, tiedottaja Kehittämisyksikkö.
Arvostelu Teppo Räisänen, Principal Lecturer Oulu University of Applied Sciences, School of Business and Information Management
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Naisen terveyden edistämisen erityiskysymyksiä, 1 ov
Opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden arkkitehtuurin ”Tvärminnen risti”
Ajankohtaista tietoa Omnian Ammattistartista ja tehostamishankkeesta
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Yhteistutkinnoista myönnettävät todistukset Opetushallitus ja opetus- ja kulttuuriministeriö päivittivät marraskuussa.
Maaseutupolitiikan YTR Verkostosparraus
Aktivoi opiskelijoitasi!
Sidosryhmäseminaari Oulun seudun ammattikorkeakoulu Hakeminen vieraskielisiin koulutusohjelmiin Marjo Pääskylä, puh.
Ajatuksia AMK-opintoihin valmentavan koulutuksen sisällöistä Metropolia / Riitta Metsänen.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
Liiketoimintaverkostojen hallintapaneeli HABA 2004: Ahti Kare Antti Mäki Marko Lähde Mika Stenberg Riina Henriksson Teemu Virtanen.
YAMK-opinnot bioanalyytikoille TAMKissa Eeva Liikanen Tampereen ammattikorkeakoulu Bioanalyytikkokoulutus.
Oulun konservatorion musiikkialan perustutkinto Musiikin koulutusohjelma 120 ov.
Johtamisen perusteet Verkkokurssi Aalto-yliopisto Avoin yliopisto A21A op Kevät 2016 Juhani Kauhanen Copyright Juhani Kauhanen.
AHOT Humakissa AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen 1 Syksy 2015 HUMANISTINEN AMMATTIKORKEAKOULU.
Syventävät ammattiopinnot 40 op
Opinnäytetyö/Harjoittelu
Kaksoistutkinto-opiskelu
AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA
OSMo Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin –projekti
Kahden tutkinnon suorittaminen Joensuussa info-tilaisuus TI
Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Englannin ja ruotsin tasokokeet
LUKUKAUSITEEMAT lukukausi: Liiketoiminnan perusteiden ymmärtäminen – opiskelijan oppimis- ja kehittymistavoitteiden muotoutuminen lukukausi:
Kaksoistutkinto.
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
HAAGA-HELIA amk Liiketalouden koulutusyksikkö Pasila
Esityksen transkriptio:

Tervetuloa kansainväliseen liikkeenjohdon verkostoon! MBA (Master of Business Administration) on maailman tunnetuin liikkeenjohdon koulutusohjelma. Kouluttautujat tähtääväät haastaviin kansainvälisiin tehtäviin ja haluavat sen vuoksi päivittää kompetenssinsa opiskelemalla tehokkaasti myös työnsä ohessa. MatrixMBA™ on korkeatasoinen MBA-ohjelma, joka on suunnattu suurten, kansainvälisten yhtiöiden ylimmälle ja keskijohdolle. Ammattilaisille, jotka haluavat kehittää globaaleja liiketoimintavalmiuksiaan sekä teorian että käytännön tasolla. Koulutusohjelma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa myös uransa alkuvaiheessa oleville, kansainvälisiin asemiin tähtääville nuorille. Tässä MatrixMBA jr.™ -ohjelmassa kouluttautuja opiskelee samaan tahtiin ja samat opintokokonaisuudet kuin kokeneemmat kolleegansa ja hankkii työkokemustaan joko jälkikäteen tai opiskelunsa ohella. Kun tarvittava työkokemus on koossa, MatrixMBA jr.™ -todistus korvataan perinteisellä MBA-todistuksella. Mitä? Mikä Matrix? MatrixMBA™ perustuu tehokkaaseen monimuotokoulutukseen, jossa kirjallisuus, verkko- työskentely, harjoitukset, tentit ja lähipäivät vuorottelevat. Ohjelma edistyy paralleelisti, jolla tarkoitetaan, että kaikki koulutusmateriaali on koko ajan kouluttautujan kaytettävissä. Jokainen kouluttautuja voi siten itse päättää, koska opiskelee, tenttii ja valmistuu. MatrixMBA™ - kenelle? MatrixMBA™ soveltuu yrityksille, jotka haluavat kehittää samanaikaisesti kokonaisia henkilöstöryhmiä. Nyt tämä on mahdollista, koska kouluttautuja on täysin vapaa ajasta ja paikasta. Kansainvälinen toiminta ja siihen liittyvä matkustaminen ei ole enää päämäärätietoisen kouluttautumisen este.

MatrixMBA™ -opiskelija voi aloittaa opinnot välittömästi ja opiskella sen jälkeen aivan omaan tahtiinsa. Ohjelmassa on vain viisi pakollista, yhteistä verkostoitumispäivää. Ohjelman laajuus on 80 ov. Perusasioita ei tarvitse suorittaa, koska ne voidaan hyväksilukea aiempien opintojen ja työkokemuksen perusteella. MatrixMBA™ on englanninkielinen ja keskittyy vain uusimpaan liiketoiminta- osaamiseen. Pakolliset osiot ovat Knowledge and Network Management, Global Marketing Strategies, Supply Chain Management, eBusiness ja BPR. Tehokkain MBA-ohjelma? Käytännön tavoitteet Kaikilla kouluttajilla on tutkijataustan lisäksi laaja käytännön liiketoimintaosaaminen. Koulutusohjelman akateemisesta tasosta vastaa suomalainen tiedeneuvosto, jota johtaa KTT, tietojohtamisen dosentti Mauri Grönroos. Lisäksi tiedeneuvostonn kuuluvat TkT, MBA, M.Sc. Matti J. Haverila sekä TkT Anasse Bouhlal. Kaikilla koulutusosioilla on vain yksi yhteinen tavoite: uusi tieto on voitava ottaa välittömästi käyttöön ja muuttaa ylivoimaiseksi kilpailutekijäksi globaaleilla markkinoilla. Jokaisella organisaatiolla on omat, yksilölliset koulutuksen tavoitteet. Koulutusohjelman matriisirakenteen vuoksi siihen voidaan helposti liittää omaa erityisosaamista vahvistavia elementtejä. MatrixMBA™ muodostaa kiinteän ytimen omaan, sisäiseen koulutukseenne. Asiantuntijamme auttavat teitä veloituksetta oman erikoisosionne suunnittelussa, laativat tarvittaessa tentit ja hallinnoivat koulutuksen. Osa sisäistä koulutustanne. International Competence Academy, TAMK, mauri.gronroos.tamk.fi +358 – 50 – Miten alkuun? Tutustu huolellisesti MatrixMBA™ -sivuihin alla olevassa osoitteessa. Ilmoittaudu sen jälkeen orientaatiopäivään, jossa voit esittää kysymyksiä ja tutustua MBA-ohjelman vastuukouluttajiin. Samalla voit myös hankkia opintoviikoiksi muutetun yhteenvedon tähänastisista opinnoistasi ja työkokemuksestasi. Orientaatioon osallistuminen ei sido yritystänne mihinkään. Tervetuloa kansainväiseen liiketoimintaverkostoon!