Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden arkkitehtuurin ”Tvärminnen risti”

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden arkkitehtuurin ”Tvärminnen risti”"— Esityksen transkriptio:

1

2 Opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden arkkitehtuurin ”Tvärminnen risti”

3 Koulutustarjontatietovaranto
Koulutustarjonnan esittämisessä käytetty tieto. Koostuu kahdesta eri tietovarannosta koulutustarjonnassa oleva koulutus Koulutustietovaranto (TAY) Tarkoitetaan koulutusta tietyssä tarjonnassa tiettynä hetkenä ja siihen liittyviä valintaperusteita Oulussa käytössä koulutus- ja valintaperustetietokanta esitelty OPH:lle kesäkuussa 2011 Oamk tutustunut KOTVE:n tietomalliin ja alustavasti käyttötapauksiin Mistä nämä tiedot tulevat? KOTVE / Korkeakoulut, mikä on primäärilähde?

4 Koulutustarjonnan esittäminen
Kyseessä on tietoa esittävä palvelu, jonka avulla tietoa voidaan esittää esimerkiksi korkeakoulun www-sivuilla. Palvelun avulla kootaan tietovarannoissa oleva tieto halutussa muodossa. Palvelee oppijan opintojensuunnittelun koosteista palvelua Useita tapoja esittää koulutustarjontaa: Oamk   Metropolia TAMK Tampereen YO

5 Opetustarjontatietovaranto
Opetustarjonnan esittämisessä käytetty tieto. Pitää sisällään ajanjaksoon sidotut tarkat tiedot opetuksen toteutuksista (esim. opetuksen järjestävä yksikkö, tavoitteet ja sisällöt, toteutustavat, arviointiasteikko, vastuuhenkilö/t, paikka/paikat, ajankohdat, osallistumisen rajoitukset). Ymmärsimme, että tällä tarkoitetaan toteutussuunnitelmaa, eli mitkä opinnot toteutetaan, milloin ja kenelle?

6 Opetustarjonnan esittäminen
Mitä laatikko sisältää projektisuunnitelman mukaisesti: Opetustarjonta tarkoittaa sellaista koulutusta, johon oppijalla on jo opinto-oikeus, joten yleensä kyse on tutkintoon kuuluvasta tai saman koulutuksen järjestäjän muutoin tuottamasta opetuksesta Opetustarjonta tarkoittaa vain opetuksen toteutusta eli aikaan ja paikkaan sidottua tapahtumaa tai niiden joukkoa (kuten tosiasiallista kurssia tai tenttiä). Opetuksen toteutuksien esittämisessä hyödynnetään myös koulutustarjonnan tietovarantoa Pepin suhde palveluun?

7

8 Thank you! Oamkin TIPTOP-tiimi Laatuleipuri pois!


Lataa ppt "Opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden arkkitehtuurin ”Tvärminnen risti”"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google