Ravintola: Kukko ja Kana

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Verkostot ja viisitoista linkkiä
Advertisements

Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin
ELINTARVIKEKEHITYKSEN OSAAMISKESKUSOHJELMA Foodwest Oy.
Leena Kulmala 2007 Kuorma-autossa on eläimiä. Autoon tuodaan lisää eläimiä, niin että se on täynnä. Sinun tehtäväsi on laskea, kuinka monta eläintä autoon.
Tukevasti alkuun, vahvasti kasvuun –hanke, Helsinki
Arvoituksellinen vihannes
Koukussa järvikalaan Esox lucius. Järvikalan käytön lisäämisen tavoitteena on  suomalaisen ruokakulttuurin syventäminen  kotimaisen kalan arvostuksen.
Elinkeinokalatalouden näkymiä ohjelmakaudella Kalaviikko, Ylitarkastaja Risto Lampinen Maa- ja metsätalousministeriö.
(alces alces) By Juha-Pekka Tervonen
SEKALAISIA KOIRAKUVIA. Täältä tulee Jyrä, ja jyrää kaiken!
Varhaiskasvatus monikulttuuriseksi
Tulevat partiotaitokilpailut Järeän VJ-kurssi 2006 Teemu Penttilä.
Äänet © Pinja Ylinen 2a 3kk Esitys © Jussi Ylinen (2007) ALOITA Alkuopetuksen Neuvokas Innostava Monipuolinen Ainutlaatuinen Laadukas Sovellus Tutustu.
SEKALAISIA KOIRAKUVIA. Talvi tuli.. Jamin kepinsyöntiä ihmettelemässä Jyrä-poika.
Katja Pesonen TTKK/DMI/Matematiikan laitos Hypermedialaboratorio
SUUNNITELLAAN YHDESSÄ – PAIKALLISIA TUOTTEITA AMMATTIKEITTIÖÖN Marjat, hedelmät ja kasvikset Maija Rissanen Joensuu
Opiskelijoiden arvioinnin toteuttaminen kehittämishankkeessa
Kotieläimet.
Rahastoraportti uudistuu Suomen Sijoitusrahastoyhdistyksen tiedotustilaisuus Markku Savikko.
Missä menee suomalaisten ruokakulttuuri?
SU MEN SALIBANDYLIITT 21 vuotta salibandya Suomessa.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Lättyjen valmistus Miira ja Jenna LO-11C.
Gastronomie Finlande -säätiö. Gastronomie Finlande -Säätiö Kerää varoja laaja-alaisesti suomalaisen ruokaosaamisen ja ravintola-alan tukemiseksi Kokoaa.
Työ- ja elinkeinokeskus ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS – TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA 2007 –
DVD-oppimateriaali Niko Silventoinen Esityksen sisältö 1. Johdanto 2. Projektin kulku 3. Skiaskopia objektiivisena näöntutkimusmenetelmänä.
TAMPEREEN ENORSSI-SEMINAARI OHJAAJAKOULUTTAJAT
Ihmisen ravinto.
LAKTOOSI-INTOLERANSSI. YLEISTÄ Laktoosi-intoleranssi on oireyhtymä, jossa laktaasi-entsyymi ei pilko laktoosia Aiheutuu ohutsuolessa olevasta mutaatiosta.
TILINPÄÄTÖS VUODELTA Verotulot (milj. euroa) TuloveroKiinteistöveroYhteisöveroYHTEENSÄ ,61,4 22, ,21,42,322, ,41,11,921,4.
YHTEISHAKU 2017 Haussa olevat alat Tuplatutkinto Pääsy- ja soveltuvuuskokeet Lisä- ja suorahaku Valma-koulutus.
Julkaisutietovirrat - tilannekatsaus
Jenna Muhonen ja Oona Koskela
UUSI ASIA, UUSI NIMITYS.
Talouden seurantaraportti huhtikuu 2017
TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC Reipas C14 musta -03 syntyneet
SULO Opiskelijan Oma Polku.
Ajankohtaista Jyväskylän yliopiston laatutyössä
Elinkeinoverolaki tiivistelmä /ks
Joutsenmerkki, hotellit, ravintolat ja kongressikeskukset
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Vuosikellon otsikko Tekstiä tähän Tekstiä
Ruokapalvelut ILMOITUS ERITYISRUOKAVALIOSTA ___ / ___ 20________
HIFK FOTBOLL Roosa nauha –teemaottelu
Määritä steariinihapon sulamispiste
Kana ja kukko.
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
RUOTSIN KIELEN OPETUKSEN KEHITTÄMINEN KORKEAKOULUISSA (=ROKK-HANKE): Työskentely lv Heidi Rontu, FT, dos. (Aalto) & Taina Juurakko-Paavola, FT,
Jamaika Jere ja Vili.
Ruokamyrkytykset.
Saattajien tapaaminen
Tammikuu 2010 SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
Riekko.
Räkättirastas.
Katsomuskasvatuksen suunnittelun ja koulutuksen vuosikello
Ilkon vanhan ampumaradan maaperä-tutkimukset ja tulosten raportointi
Dynasty –asiakirjahallinta ja hallinnon raportointi
Kasvisruokaa kiitos! Veget ja hiilet haltuun kick off
Elokuu 2009 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
PerlApp Rosé Tuotetiedot Tuottaja: Perlage Maa: Italia Alue: Veneto Alkoholiprosentti: 10.5% Rypaletyyppi: Merlot 70%, Sangiovese 30%, Sokeripitoisuus:
Talousarvio 2019 Joukkoliikenne
Työaikaa pidentäneiden osuus Teknologiateollisuus
KOKKI Raahen Ammattiopisto, kokki.
Delicioso Tuotetiedot Tuottaja: Maa: Espanja Alkoholiprosentti: 13.5% Rypaletyyppi: Tempranillo %, Maku: Hedelmäinen, punaisia marjoja, vadelmaa, tasapainoinen.
Talouden tunnuslukujen…
Tusla ry & Laskettelurinteet
KTPO-CSC-vuosisopimuksen 2018 ja 2019 painotuksia Korkeakoulujen tietohallinto- ja ICT-ohjausryhmän kokous Jukka Haapamäki, Juha Haataja, Ilmari.
PerlApp Rosé Tuotetiedot Tuottaja: Perlage Maa: Italia Alue: Veneto Alkoholiprosentti: 10.5% Rypaletyyppi: Merlot 70%, Sangiovese 30%, Sokeripitoisuus:
RUOKAKASVATUKSEN VUOSIKELLO
Arthur Metz Roseal Pinot Noir Rosé
Esityksen transkriptio:

Ravintola Kukko ja Kana

Ravintola: Kukko ja Kana Ravintola Kukko ja Kana sijaitsee perinteikkäässä Kruununhaassa meren tuntumassa. Ruokalistamme on erittäin monipuolinen ja valmistamme aina kaiken tuoreista raaka-aineista. Tämä on muistiinpanonäkymä. Tänne voi laittaa tarkempaa tietoa mitä ei kannata itse diaan kirjoittaa. 9.3.2007 Sami Anttila

Riistamenu Karhu Hirvi Syksyn riistasalaatti Karhunpaistia Puolukkatorttua Hirvi Kylmäsavulohta Hirvenpaistia Kahvi ja tyrnimarjaleivos 9.3.2007 Sami Anttila

Ajankohtaista Tammikuussa kuumenee Helmikuussa herkkuja on monenlaisia 9.3.2007 Sami Anttila

Testi Aloita Lopeta Kuulostele vatsaasi Odottele Tule syömään Hiukooko?

Kehittäminen Työprosessit Kehittäminen Tuotteet 9.3.2007 Sami Anttila

Virkistystä 9.3.2007 Sami Anttila

Organisaatiokaavio 9.3.2007 Sami Anttila

Tuotot ja kulut Kuukausi Tuotot Kulut Tammikuu 260 230 Helmikuu 191 170 Maaliskuu 133 120 Huhtikuu 280 300 Toukokuu 340 320 9.3.2007 Sami Anttila

Tuotot ja kulut 9.3.2007 Sami Anttila

Tervetuloa rentoutumaan! 9.3.2007 Sami Anttila