Photoshop Cs5 tuttorial. HDR  HDR (tulee englanninkielistä sanoista High Dynamic Range) tarkoittaa kuvantamista, missä kuvaa käsitellään muodossa, jossa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tietokoneen käyttöjärjestelmä
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
Esimerkki digitaalisesta portfoliosta
Jumalan kanssa.
Tarinat kerätty osoitteesta:
OTA ESILLE MUISTIINPANOVÄLINEET! Esim. iPad:in ja iPod Touch’in muistio
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Yritysjohdon koulutuskeskus
Kuvailmaukset kirjoittajan apuna ja ongelmana Tiellä on poski, lähteellä silmä, merellä selkä ja kynttilällä sydän.. Kirjoittaja luo kielikuvia tiedostamatta.
Modernismi ja 1800-luvun vaihteessa ensimmäisestä maailmansodasta jääneen epävarmuuden vuoksi alettiin etsiä uusia sanoja, muotoja ja kuvia maailmasta.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Ohjeet Photoshop ohjeet: Mikronappulat: Olet varmasti huomannut monella sivulla pieniä pikselimäisiä nappuloita. Nyt opit miten niitä tehdään helposti.
Kuinka tehdään lomake Wordilla
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Olisiko oppineesta rotasta astronautiksi avaruuslennolle Marsiin?
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Johdetun luokan määrittely tMyn1 Johdetun luokan määrittely •Kun johdettu luokka periytetään kantaluokasta, saadaan kantaluokan jäsenet enemmän tai vähemmän.
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Duaali Teemu Myllynen.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Paikkoja maailmalla Ja satunnaisia matkailijoita.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
IS-LM -malli crash course
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Prosessin analysointi ja töiden viimeistely
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Erica de Wit & Kirsi Haarto 09A
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Täysivaltainen osallisuus – vammaisalan tulevaisuusseminaari
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
Kerro parille, miltä tuntui tehdä rentoutusharjoituksia. Kerro myös mikä häiritsi/syvensi sinun rentoutumistasi. Kotitehtävän läpikäynti.
Valmennuskurssi sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelmaan
Digitaalinen kuvankäsittely
Analyysi Analyysi = kreik. irrottaa: hajottaa osiinsa, eritellä, jäsentää. voi käsitteellisesti tarkoittaa kahta erilaista asiaa: muotoanalyysi: miten.
 Tutoriaalissa käytettiin ilmeisesti Espanjan kieltä, joten en tiedä mikä sen nimi on, mutta tuloksena on esimerkiksi autolehden kannen taustakuva. Kuvaa.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Hemmo Latvala, Annika Ollonen ja Stiina Soikkeli
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
Varmuuskopiointi Valtteri, Simo My-tlpt09e Varmuuskopiointi Varmuuskopioinnilla yleensä tarkoitetaan tapahtumaa, jossa jokin tärkeä tieto kopioidaan.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt.
Transmedia-tarinankerronta
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
5. Lineaarinen optimointi
3D –animaatio ja simulaatio Morphing, animation. Morphing
Yhteysopettajakoulutus
Johdetun luokan olion alustus tMyn1 Johdetun luokan olion alustus määrätyillä arvoilla Kun ohjelmassa esiintyy johdetun luokan olion määrittely, järjestelmä.
TAIKURI KOULUSSAMME Magic Seth –taikuri vieraili koulussamme toista kertaa Tämän shown aikana myös yleisö pääsi tekemään taikoja!
Mikroskoopin keksiminen ja mikroskooppityypit
Mikä on geenien rooli mikro- ja makroevoluutiossa?
Metropolis - innovaatioviikko järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulussa nyt neljättä kertaa. Innovaatioprojektia.
Mikael Agricola Mikael Agricola syntyi vuonna 1510 ja kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 ja hänen kuolinpäivänsä on vakiintunut liputuspäivä. Keskiajalla.
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
MAB3 prosenttilasku.
Projektityökurssi KLTITE05SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Niko Saarinen.
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Askel askeleelta ohjeita tulla ammattivalokuvaaja
Esityksen transkriptio:

Photoshop Cs5 tuttorial

HDR  HDR (tulee englanninkielistä sanoista High Dynamic Range) tarkoittaa kuvantamista, missä kuvaa käsitellään muodossa, jossa on dynamiikkaa enemmän kuin tavalliset monitorit ja tulostimet pystyvät esittämään. Dynamiikalla tarkoitetaan tässä sitä kuinka laaja kirkkausalue voidaan esittää niin, että kuvan yksityiskohdat vielä erottuvat. (Wikipedia)  HDR tonemapping on sitä kun kuvan tiettyjä arvoja muutetaan. Tyypilliset arvot ovat radius, strenght, gamma, exposure, detail, shadow, highlight, vibrance ja saturation.

Dragan efekti  Dragan efekti on kuvankäsittely ohjelmilla tehtävä yksityiskohtien korostaminen ja tietyn tyyppisen surrealismin lisäämistä kuviin.  Tullut tunnetuksi valokuvaaja Andrzej Dragan:n töistä

Yleistä  Olen fanittanut surrealistisia HDR kuvia jo pitkään ja olen aina halunnut osata niitä tehdä. Aikaisemmat yritykseni ovat johtaneet vain turhautumiseen, sillä en ole löytänyt ohjeita jotka johtaisivat haluamaani lopputulokseen. Tein toista harjoitusta jossa opetetaan tekemään Dragan efekti (selitetty ylempänä) ja siinä käytettiin tekniikkaa joka luo kuvasta hieman surrealistisen. Yhdistin tämän tekniikan HDR kuvan luomiseen ja lopputulos oli juuri se mitä olen halunnut. Harmi kun myin kamerani, meinaan ei ole ollut tälläistä poltetta kuvaamiseen (nyt kun opin HDR/Dragan homman) ikinä ennen :D  Ohjeet yhdistelin näistä osoitteista  

Hyödyt  Ehdottomasti loistava tekniikka osata kaiken valokuvaamisen kannalta.  Tuo lisää arvoa valokuvaajalle kun voi tarjota erilaisia vaihtoehtoja

Työt  Ylin kuva = alkuperäinen  Keskimmäinen = HDR  Alin = HDR + Efekti

Työt  Alkuperäinen  HDR + efekti

Työt  Alkuperäinen  HDR + Efekti

Työt  Alkuperäinen  HDR + Efekti

Työt  Alkuperäinen  HDR + Efekti