Monipuolisuutta Pienten muutosten avulla Case IH MAXXUM -traktorit sopivat maatalousajon lisäksi erinomaisesti myös metsäkäyttöön.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kehäantennit Looppi, silmukka
Advertisements

makramee-tekniikalla
Siiri-Maria Aallos-Ståhl
Ketjujen kiinnitys Muotti nostetaan ja asennetaan pakettina
Tietokoneen käyttöjärjestelmä
Uusiutuvat energialähteet
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
HAUN ARVOSTELU. • Ajokokeiden palkintotuomareiden ohjeet 4.1 • Arvostelun tarkoituksena on kerätä tietoa jalostusta varten • Arvostelulla pitää pystyä.
Estemenetelmät.
TURVALLINEN KONE JA LAITE
Lehtikorven viheralueet
Ikäihmisten tapaturmat
CD-ROM-asema mikrossa
Kiintolevyn osiointi.
B A D C E KASAUS- / ASENNUSOHJE KALUSTEILLE
Pannunalusen tekeminen
Atte Järvinen Julia Martikainen Jani Grönlund
ERIKOISKULJETUS TRAKTORILLA
Nämä kalvot on lisensoitu Creative Commons Attribution-ShareAlike 1
 tarkista traktorin alta mahdolliset vuotolätäköt  tarkista renkaat (rengaspaine)  tarkista moottorin öljymäärä, onko riittävä  tarkista jäähdytinnesteen.
LIIKKEELLELÄHTÖ TRAKTORILLA
Kurssilla käytettävät työkalut
Poikkeuskäsittely- lohkot tMyn1 Poikkeuskäsittelylohkot try-catch Poikkeustilanteiden käsittelymekanismi toteutetaan varatuilla sanoilla try, throw ja.
Kehotyypit ja juoksutekniikat
Kirjoita tähän MINUA KIINNOSTAA: Nimi tähän Yritys tähän Kirjoita tähän TYÖSKENTELEN: PARISSA. Tuo tähän oma kuvasi näin: Klikkaa pallo aktiiviseksi >
Hyvät ratkaisut hoivatyössä
Jos pelivara käy vähiin
ASENNUSOHJEET. ASENNUSOHJEET Jalustan asennus Kaiva maahan sopivan syvyinen kuoppa siten, että jalustan ympärille jää noin 50 cm vapaata tilaa, näin.
ASENTEELLA EDELLÄKÄVIJÄKSI
Maaseutu.fi on uudistunut -
Lompakko mehupurkista.
YHDELLÄ AJOLLA TÄYDELLISTÄ BIOPOLTTOAINETTA TAI VÄRJÄTTYÄ HAKETTA!
5. Kapselointi Yleistä Kapseloinnilla (encapsulation) tarkoitetaan luokan tietojen ja toimintojen pakkaamista yhdeksi suojatuksi kokonaisuudeksi.
Keikkailu Joo ja se on oikealta nimeltä rullalautailua. Sen ideana on saada temppuja erilaisia temppuja laudalla, jossa on kaksi truckia ja neljä rengasta.
Mustialan perinnemaisemat: Kyttälännyppylän hoito kesällä 2007
Roni Leinonen.  Nimi tulee Gentoo pingviinistä, joka on nopeiten uiva pingviinilaji  Ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2002  Käyttäjällä on täysi.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Tutkijan tarpeet tuotekehitykselle/tuotteistamiselle Tutkijoiden olisi hyvä tietää ennakkoon organisaation ja ohjelman pelisäännöt: IPR- asiat, ym. Ohjelmalla.
Miksi tietokannattMyn1 Miksi tietokannat Esim. kirjastossa oli kortisto, joka koostui käsin täytettävistä arkistokorteista. Kortit oli järjestetty tekijän.
Miten säätä ennustetaan?
Kemianluokka Gadolin Helmikuu 2010 kuukaudentyö
SharePoint2010 ATK-seminaari Totti Nykvist.
SAUMALEVY Saumalevyn rakenne vaihtelee sen mukaan, onko se tehty havupuusta vai koivusta. Havupuusta levyt tehdään tasalevyisistä kappaleista, kun taas.
Pysy hyvässä työvireessä TOUKOKUU. ISTOCK Jätteenkuljettajat tuntevat väsymystä työpäivän aikana Näin jäteautonkuljettajat vastasivat kyselyssä ”Improving.
Tekijänoikeudet Terhi Kairala Myhipk14A. Mitä se tarkoittaa? Tekijällä on oikeus kirjalliseen tai taiteelliseen teokseensa jota säädetään kansalaisissa.
Potilasvuode, potilaspöytä, vuoteen petaaminen
1 Kuorma-autonkuljettaja jäi liikkeelle lähteneen kuorma-autonsa alle TOT-raportti 8/00.
Ergonomia Istuma- ja näyttöpäätetyö. Mitä on ergonomia? Ergonomian avulla työnteko on helpompaa. Ergonomiaan liittyvät: – oikeat työskentelyasennot.
Tietokoneen osat. Prosessori  Osa joka suorittaa tietokoneen sisältämiä konekielisiä käskyjä  Intel ja AMD ovat ainoat yhtiöt jotka tekevät prosessoreja.
Excel kaikille lyhyesti ja helposti
Pysy hyvässä työvireessä
Tulevaisuuden uutta osaamista
Taukojumppa Työterveysergonomia.

Työpisteen ergonomia.
FREE 707 työtuoli T y ö h v i n o t a s A j e l
FREE A340 työtuoli T y ö h v i n o t a s A j e l
Rakenteellinen murtosuojelu
My Home . By:Ines.N.
Perävaunun purkaminen
JOPO – JOUSTAVAN PERUSOPETUKSEN LUOKKA
Tehtävä 10.2: Kuvan hakeminen verkosta
POLKUPYÖRÄ Polkupyörä on lihasvoimalla käytettävä ajoneuvo.
VOLVO PERSONVAGNAR AB Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautoja valmistava yhtiö. Volvo Personvagnar AB oli AB Volvon omistuksessa vuoteen 1999.
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Opinnoista töihin: FOKUS – opinnoista tuetusti työllistymiseen
Kehittämistä kaipaavia kohteita kuvin esiteltynä
Työpöytäharjoitus 1.3. Suunnistusradan suunnittelu
Case-linkit sana&search[asiasana]=Yhteistoimintamenettely
HATKAT-tekoälytiketti
Esityksen transkriptio:

Monipuolisuutta Pienten muutosten avulla Case IH MAXXUM -traktorit sopivat maatalousajon lisäksi erinomaisesti myös metsäkäyttöön.

Kääntyvä istuin Vakioistuin käsinojineen kääntyy helposti ympäri ilman, että kuljettajan tarvitsee nousta istuimelta.

Takatilan laajennus Kookkaallekin kuljettajalle saadaan hyvin lisätilaa laajentamalla ohjaamon takaosaa. Takalasin alaosa irrotetaan ja asennetaan sen tilalle erityinen teräsrakenteinen levy, jolloin jaloille saadaan runsaasti lisätilaa.

Ttakrorin hallinta Ohjausta varten ohjaamon taakse voidaan asentaa sähköohjattu joystick, jolla ohjataan traktorin etupyöriä. Joystickia voidaan säätää pituus- ja pystysuunnassa hyvän ergonomian löytämiseksi. Istuimessa olevasta hallintakonsolista käytetään normaaleja nostolaitteen toimintoja. Taakseajoa varten voidaan asentaa lisäksi suunnanvaihtovipu sekä jarru- ja kaasupoljin.

Takalasin kehys Takalasiin voidaan asentaa takalasin laajennuskehys, jonka vaakasuuntaisen tason avulla voidaan kuormaimen venttiilipöytä asentaa siten, että vivut ovat ohjaamon sisällä. Takalasi voidaan näin ollen pitää tiiviisti kiinni, jolloin ohjaamon sisällä on lämmintä ja vedotonta myös talvipakkasella.

Pohjapanssari Traktoriin on saatavana järeä pohjapanssari, joka suojaa tehokkaasti vaikeassakin maastossa.