Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Keikkailu Joo ja se on oikealta nimeltä rullalautailua. Sen ideana on saada temppuja erilaisia temppuja laudalla, jossa on kaksi truckia ja neljä rengasta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Keikkailu Joo ja se on oikealta nimeltä rullalautailua. Sen ideana on saada temppuja erilaisia temppuja laudalla, jossa on kaksi truckia ja neljä rengasta."— Esityksen transkriptio:

1 Keikkailu Joo ja se on oikealta nimeltä rullalautailua. Sen ideana on saada temppuja erilaisia temppuja laudalla, jossa on kaksi truckia ja neljä rengasta ja jokaiseen renkaaseen kaksi laakeria.Tässä esityksessä olisi tutustua jonkin verran skeittaukseen, että mitä se on ja miltä se näyttää.

2 Mitä siihen tarvitsee? Rullalautailuun tarvitsee yksi puinen dekki, jonka päällä sitä ”oleskellaan” ja jonka päälle tulee grippi, joka pitää kengät paremmin laudan päällä, etteivät ne luista niin helposti pois liukkaan laudan päältä. Sitten tarvitsen kahdet kappaleet trukkeja. Ne pitävät renkaat kiinni laudalla ja niiden keskiosa pitää olla sen verran kestävä että se kestää ihmisen painon. Trukeilla voi myös tehä erillaisia grindejä eli trukeilla liukumista. Jotta lauta menisi eteenpäin tarvitset myös renkaat ja laakerit. Renkaita on erillaisia, kovia ja pehmeitä. Laakerit taas laitetaan renkaiden sisälle johon sopii kaksi kappaletta. Niitä on erilaisia. Sellaisia jotka pyörivät nopeampaa ja sitten sellaisia, jotka huonommin, mutta ne maksavat vähemmän. Lisätarvikkeina tarvitset ”nutsit” eli ruuvit, jolla kiinnitetään trukit kiinni lautaan. Ja sitten oikean kokoiset mutterit, jotka pitävät renkaat trukeissa.

3 Hyviä merkkejä Laudat Lamina Flip Element Control Happy Hour Status Trukit Tensor Fury Independent Silver Renkaat Powell Spit Fire Control Flip Tikari Laakerit Speed Demons Speed Metal Control Bones

4 Video

5 Loppu! Joo eipä tässä sen enempää. Moro!


Lataa ppt "Keikkailu Joo ja se on oikealta nimeltä rullalautailua. Sen ideana on saada temppuja erilaisia temppuja laudalla, jossa on kaksi truckia ja neljä rengasta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google