Esitelmä YOUTUBE.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Piratismi Aleksi Hintsala, Arttu Rintalahti, Matti Suoraniemi.
SOME Eli sosiaalinen media ja lähinnä sitä Facebook Roast.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Sosiaalisen median platform 24 Onlinella RunToShop-suosittelu on tehokas markkinointityökalu, joka valjastaa 24 Onlinen tyytyväisten asiakkaiden antaman.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Otetaan sosiaalinen media haltuun! Ohjeita sosiaalisen median hyödyntämisestä Karjalan Liiton piirien puheenjohtajille ja aluevastaaville Sosiaalisen median.
SLIDESHARE Materiaalin jako Mervi Isola, Tarja Jurmu, Sari Toppila
”Määrittää ihmisen yksilönä”
Internetin palvelut Matti Meikäläinen. Internet-sivut (WWW) •Internetin suosituin palvelu •Sivujen selailuun tarvitaan WWW-selain –Mozilla Firefox –Internet.
Kiravo-projekti 2012 Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentra.
Valtteri Suominen Deviantart.
Nuorten Tietokoneenkäyttö.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Youtube.
Ohjeita sosiaalisen median hyödyntämisestä Karjalan Liiton piirien puheenjohtajille ja aluevastaaville Sosiaalisen median mahdollisuuksia järjestö- ja.
Web 2.0 sivut Lego Hyvä esimerkki toiminnan muuttamisesta Web2.0 henkeen Tekivät runsaasti tappiota kunnes kehittivät Mindstorm ohjelman jolla.
Toimialakatsaus Optinen toimiala.
Digitaalinen video Perusteet. Videokamerat • Analogiset VHS ja SHVS -kamerat • Digital 8 –kamerat –Digital 8 –kasetit tai 8 mm tai 8 Hi –kasetit • Mini.
Mobiilivideo Julius Peltokangas Erik Sissala Eetu Mäkelä Marko Heikkinen Olli-Pekka Kirvesoja Joel Pöllänen.
Sosiaalisen median koulutus
Sosiaalinen media. Timo Suvanto
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tekijänoikeudet koulun arjessa
Bloggaa! Wordpress-blogialustan käyttö Antti Huttunen.
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
Äänen pakkaaminentMyn1 Äänen pakkaaminen •Äänen enkoodaaminen ja mahdollinen pakkaaminen on ratkaistava jotenkin monissa arkipäivän sovelluksissa ja tuotteissa:
Kiravo-projekti 2012 Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentra.
Sähköisen kaupan toimintaympäristö
LibraryThing. fi.librarything.com/ • Maailman suurin kirjakerho. Sisältää n. 50 miljoonan kirjan luettelointitiedot käyttäjää. • Et tarvitse.
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
Oppimistehtävä 2. Venla Paunoen MERp07sBE. Aihealueet.
Perusarvon laskeminen ja prosenttilausekkeet
 Johdanto  YouTube  YouTuben hyödyntäminen  Yhteenveto.
Ortodoksinen viestintäseminaari Helsinki
DB2 Yhteistyöryhmän Kevätkokous
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Flickr-kuvahaku.
Ari Hietala.  "prosessi, jossa yksilöt ja ryhmät rakentavat yhteisiä merkityksiä sisältöjen, yhteisöjen ja verkkoteknologioiden avulla.”  tarvitsee.
URI Universal Resource Identifier Matti BrockmanMatti Brockman, , TKTLTKTL.
Instagram Katariina Toivonen.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
 Tutoriaalissa käytettiin ilmeisesti Espanjan kieltä, joten en tiedä mikä sen nimi on, mutta tuloksena on esimerkiksi autolehden kannen taustakuva. Kuvaa.
Esaimaa.fi Profiilitutkimus Helmikuu Esaimaa.fi-palvelun profiilitutkimus, helmikuu 2009 InterQuest Oy Tutkimuksen toteutus Tutkimuksen tarkoituksena.
WEB 2.0 — Sitä sun tätä Juha Kurri. Folksonomia Flickrissä on luovuttu tieteellisestä, tai muusta vakiintuneesta luokittelusta ja hierarkisesta lajittelusta,
”Elämä oli sotkuista, meluista ja sekavaa.” Sosiaalinen media ja nuoret Tomi Kiilakoski Oulu
Sosiaalisen median suihku Mistä on kyse?. Miten ja missä viestit?
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
 YouTube  MySpace  Vimeo  Reddit  Picasa  Photobucket  Mikseri.
Sosiaalinen media matkailumarkkinoinnissa Teemu Hakolahti.
Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt.
Digitaalinen ääni. Mitä ääni on? Digitaalisen äänenkäsittelyn yhteydessä törmätään äänitekniikan käsitteisiin kuten hertsi ja desibeli Ääni on aineessa.
IHANAT APPIST ja MONIPUOLISET MOBIILIT Ei takerruta protekniikkaan Syventäjä, ei itsetarkoitus Aina syntyy uutta Jo valokuva tuo mahdollisuuksia; kävelyt,
Sisältö Menetelmän taustaa Menetelmän 8 askelta – 1. Liikkeelle (Move!) – 2. Video minulle – 3. Puhetta minulle – 4. Video sinulle – 5. Puhetta sinulle.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Kuvahaku internetistä ja kuvien laillinen käyttö.
Avoimet videoleikkeet Otavan Opisto Jari Sarja.
P ERUSTIETOA Flickr on kuva/videopalvelu ja online-yhteisö, joka on perustettu helmikuussa Sivustolla voi jakaa omia kuviaan ja videoita, ja arvostella.
Kiravo-projekti 2012 Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentra.
Adobe After Effects Sauli Lehtovaara Esitelmän rakenne: 1. osa –Mikä se on? Mitä sillä tehdään? –Ohjelman käyttö ja käyttöliittymä –Mitä tiedostoja.
SOSIAALINEN MEDIA MARKKINOINTIKANAVANA KASPER HAKUNTI.
SharePoint2010 ATK-seminaari Totti Nykvist.
TEKIJÄNOIKEUDET HS maaliskuu 2017:.

Tietoturva internetissä
Mitä opettajan on hyvä tietää tekijänoikeuksista ja tietosuojasta
Instagram.
3 Tiedonhaku Sanahakupalvelut.
YouTube YouTuben historia alkoi silloin, kun PayPalin työntekijöitä tekivät verkkosivuston, jossa käyttäjät voivat lisätä, jakaa ja katsoa videomateriaalia.
Mikä tai mitä on Youtube?
Turvallisuuspankki FINVET.fi
Esityksen transkriptio:

esitelmä YOUTUBE

Mikä? Youtube on Googlen omistama videopalvelu, mikä toimii 54 eri kielellä. Se on Internetin suosituin suoratoistovideopalvelu YouTubeen ladataan joka minuutti 48 tuntia videota Päivittäin palvelussa katsotaan yli kolme miljoonaa videota ja kuukaudessa YouTubessa käy 800 miljoonaa erillistä käyttäjää. Suomessa YouTube on neljänneksi suosituin verkkosivusto

Sisältö? Youtubeen voi lisätä omia videoita käyttäjätunnuksilla Sivustolla myös voi kuunnella musiikkia, ja katsoa musiikkivideoita Monet ihmiset ovat päässeet julkisuuteen Youtuben kautta, siten että ovat lisänneet omia videoitaan sinne ja saaneet siihen monia katsojia.

Tekniikka Youtubeen voit ladata muun muassa WMV-, AVI-, MOV- ja MPEG-muotoisia tiedostoja Youtuben automaattisesti muokattavaksi Perusasetuksin YouTube esittää videon tarkkuudella 320 vaakapistettä x 240 pystypistettä. Ääniraita muokataan muotoon MP3, ja sen näytteenottotaajuus on 22 050 Hz yksikanavaisena eli monofonisena. On suositeltavaa, että videoleike ladataan YouTubeen 4:3-kuvasuhteella tai 16:9 kuvasuhteella Youtube otti Heinäkuussa 2010 myös 4K videot.

Perustaminen? Sivusto perustettiin 14 helmikuuta 2005 Youtuben loi kolme PayPalin työntekijää Chad Hurley, Steve Chen ja Jawed Karim Pääkonttori sijaitsee San Brunossa, Kaliforniassa Google osti Youtuben lokakuussa 2006 noin 1,3 miljardilla eurolla, mutta youtube ei ole varsinaisesti tuottanut Googlelle

Tekijänoikeudet? YouTube kieltää tekijänoikeudellisesti suojattujen videoiden tuomisen palveluun ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa YouTube voi poistaa käyttäjien tunnuksia, jos nämä ovat tuoneet tekijänoikeuksia rikkovia videoita palveluun YouTubella on sopimukset materiaalin jakelusta levy-yhtiöiden Universal, SonyBMG, Warner Music ja EMI kanssa

Mainostamisen väline On keskusteltu paljon siitä että vähentääkö sisältöjen jakaminen ilmaiseksi myyntiä vai lisääkö se myynnin mahdollisuuksia jatkua Esimerkkinä myyntiä lisäävästä vaikutuksesta on Monty Pythonin lentävä sirkus -ryhmän YouTubeen lisäämät vanhat sketsit, jotka auttoivat DVD-levyjen myynnin moninkertaistumiseen Amazon.com-verkkokaupassa 230-kertaiseksi