Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

YouTube YouTuben historia alkoi silloin, kun PayPalin työntekijöitä tekivät verkkosivuston, jossa käyttäjät voivat lisätä, jakaa ja katsoa videomateriaalia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "YouTube YouTuben historia alkoi silloin, kun PayPalin työntekijöitä tekivät verkkosivuston, jossa käyttäjät voivat lisätä, jakaa ja katsoa videomateriaalia."— Esityksen transkriptio:

1 YouTube YouTuben historia alkoi silloin, kun PayPalin työntekijöitä tekivät verkkosivuston, jossa käyttäjät voivat lisätä, jakaa ja katsoa videomateriaalia. aktivoitiin helmikuussa klo 9.13. YouTuben perustivat Chad Hurley, Steve Chen ja jawed Karim, kun he työskentelivät PayPalille. 2006 YouTube oli nopeimmin kasvanut verkkosivusto World Wide Web:ssä. YouTuben lisätään videomateriaali tuntia joka minuutti.

2 YouTube on suunnattu kaikenikäisille katsojille
YouTube on suunnattu kaikenikäisille katsojille. YouTube on kaikista suosituin videoidenjako verkkosivusto. YouTube on alun perin tarkoitettu huvikäyttöön, mutta suosion myötä siitä on myös hyötykäyttöön. Sitä on jo hyödynnetty työnhaussa. Esimerkiksi, mainostuksen avulla. Käytämme, koska siitä on hyötyä ja huvia. Ensimmäinen Youtube Video tehtiin Top 5 suosituiman YouTube-kanavat 1. PewDiePie n Milj. tilaajaa 2. HolaSoyGerman n. 32 Milj. tilaajaa 3. elribiusOMG n. 25 Milj. tilaajaa 4. Smosh n Milj. tilaajaa 5. Fernanfloo n Milj. tilaajaa


Lataa ppt "YouTube YouTuben historia alkoi silloin, kun PayPalin työntekijöitä tekivät verkkosivuston, jossa käyttäjät voivat lisätä, jakaa ja katsoa videomateriaalia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google