Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille SAL, LMjaosto.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vaatimukset ja testaus
Advertisements

Maastoammunta SJAL tuomarikoulutus 2013.
VJS Joukkueenjohtajakoulutus ©2012 VJS. FIFA (kansainvälinen maailmanlaajuinen kattojärjestö) UEFA (euroopan maanosaliitto) Uudenmaan piiri VJS (Vantaan.
ER-mallista relaatiomalliin
Vastuunjako • Kilpailun järjestäjä • Jury • Tulospalvelu • Ammunnanjohto • Kenttätuomari • Päätuomari.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Mikä tekijänoikeus?.
5.1. Tason yhtälö a(x – x0) + b(y – y0) + c(z – z0) = 0
Turvallisuus SJAL tuomarikoulutus TUOMARIN ON HUOLEHDITTAVA KILPAILUN TURVALLISUUDESTA KAIKIN KÄYTETTÄVISSÄ OLEVIN KEINOIN.
Tulosten tulkitseminen SJAL tuomarikoulutus 2013.
Kuinka tehdään lomake Wordilla
Puhelinkäyttäytyminen
Lasten säännöt - johdatus. Lasten säännöt - miksi?  Lasten säännöt on laadittu käytettäviksi 13-vuotiaiden ja sitä nuorempien kilpailuissa käytettäviksi.
Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille SAL, Pistoolijaosto.
Tietojen hallinta Alkuperäinen teksti:
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
PALVELUSUUNNITELMA JA TOTU -suunnitelma
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
© Stuba Nikula, Kiinteistö Oy Kaapelitalo, , 5 HEHTAARIA KULTTUURIA 250 VUOKRALAISTA 16.
EXtensible Markup Language
Taulukot Jukka Juslin © Jukka Juslin 2006.
Klikkaa Työkalut ja Mobile Properties. Sender id = Puhelinnumero, jolta lähetetään ja jolle vastaussanoma palautuu. Password = Operaattorilta saatu palvelun.
ACTION AIR - Action Air on yksi Practicalin disipliini eli aselaji. Se on kansainvälisen Practical-liiton (IPSC) ja Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL)
VTT:n Y-elimen henkilöstötilaisuus klo 12.00
KE Teknillisen kemian seminaarikurssi. Seminaariesitykset Ti klo 9-10 Ohjeita esim. –J. W. Niemantsverdriet: How to give successful oral.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kuntalaki uudistuu -seminaarisarja: Miten kunnallisen päätöksenteon läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta parannetaan? Puoluerahoituksen kehittämistä.
Työrauha ja haastavat tilanteet
PAIKANNUSLAITTEEN KÄYTTÖ ARVOSTELUN APUVÄLINEENÄ AJOKOKEESSA JA KETUNAJOKOKEESSA.
Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille
Ohjesäännöt SJAL tuomarikoulutus Luovutusvoitto ottelussa: Joukkue tai ampuja saa luovutusvoiton, mikäli vastustaja ei ole saapunut ampumapaikalle.
Tuomaroinnin periaatteet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Rauhanmerkki.
Maastoammuntarata SJAL tuomarikoulutus 2013.
Tekijänoikeudet ”Tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka kuuluvat luovan työn tekijälle.” Lähde:
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
GNU-ohjelmointityökalut Jussi Raunio TI09OHJ
Funktion ääriarvokohdat ja ääriarvot
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus World Archery - säännöt Kulloinkin noudatettavat kilpailusäännöt koostuvat säännöistä ja ohjesäännöistä. –
Tuomarin velvollisuudet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Päätuomarin velvollisuudet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Tietotekniikan peruskäsitteet
Toistorakenne Toistorakennetta käytetään ohjelmissa sellaisissa tilanteissa, joissa jotain tiettyä ohjelmassa tapahtuvaa toimenpidekokonaisuutta halutaan.
OTTELUKIERROKSET - JOUKKUEET SJAL tuomarikoulutus 2013.
@ Leena Lahtinen Toistorakenne Ohjelmassa toistetaan tiettyjä toimenpiteitä monta kertaa peräkkäin Toisto noudattaa sille kuuluvia tarkkoja standardoituja.
Yhteysopettajakoulutus
Toistorakenne Toistorakennetta käytetään ohjelmissa sellaisissa tilanteissa, joissa jotain tiettyä ohjelmassa tapahtuvaa toimenpidekokonaisuutta halutaan.
Luonnollisen logaritmifunktion derivaatta
MAB3 prosenttilasku.
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
KEMIKAALEIHIN LIITTYVÄ TYÖTURVALLISUUS
© Verkko-oppimisen ja tiedonrakentelun tutkimuskeskus ( Sami Paavola Verkko-oppimisen ja tiedonrakentelun tutkimuskeskus.
Toistorakenne Toistorakennetta käytetään ohjelmissa sellaisissa tilanteissa, joissa jotain tiettyä ohjelmassa tapahtuvaa toimenpidekokonaisuutta halutaan.
BINÄÄRILUKUJÄRJESTELMÄ
Ihmeitä ei tapahdu, niitä tehdään. Tuomo Lähdesmäki, pj. Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.
ARVIOINNISTA 3. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT luokan valinnaiset AINEET 8. ja 9. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT.
Tieteellisen artikkelin kirjoittaminen
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Linux palomuurina ( IPTABLES )
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä 4. ja 5
14. Hyvä ohjelmointitapa.
Translitterointikyselyn tuloksia
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus 2018.
Vastuunjako SJAL tuomarikoulutus 2018.
Päätuomarin velvollisuudet
Tuomarin velvollisuudet
TOIMINTA KYRÖNPELLON AMPUMARADOILLA
Miten toimialamme kehittyy?
Esityksen transkriptio:

Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille SAL, LMjaosto

Yleistä taulutarkastuksesta -SAL:n säännöt luovat perustan - Tämä ohje noudattaa SAL:n sääntöjä - Tarkoituksena on ennalta ehkäistä erehdyksiä tuloksissa ja antaa kaikille kilpailijoille tasavertaiset tuomiot tuloksista -

Taustaa Kansainvälisten sääntöjen ja käytäntöjen mukaan pahvitaulut tulkataan taulutarkastamossa, jolloin tuomiot osumista tekee Classification Jury. Tällöin tulkkauksen linja on kaikille ampujille sama. Suomalaisen käytännön mukaan rata on jaettu usean taulutuomarin pätkiin ja näin ollen eroja osumien tulkkauksessa ja tuloskorttien merkinnöissä voi syntyä. Kansainvälinen käytäntö on kuitenkin varsin raskas ja viivyttää tulosten valmistumista

Yleisiä ohjeita 1 -Taulutuomarit muodostavat taulutuomariston, jolle on nimettävät puheenjohtaja - Puheenjohtajan johdolla on kerrattavat sääntöjen mukaiset tulkkauksen periaatteet (ja sovittava yhteisestä linjasta) - Puheenjohtajan johdolla kerrataan myös sekä taulujen tarkastuksessa tauluun että tuloskorttiin tehtävät merkinnät - Jos mahdollista niin yhdelle ikäkausisarjalle tulisi nimetä vain yksi taulutuomari

Yleisiä ohjeita 2 - Tuloskorttiin tehtävät merkinnät: Napa 10 = X 10 = 10 9 = 9 jne. 0 = 0 (ei esim. - ) Tämä napakympin merkintätapa noudattelee sekä kansainvälistä käytäntöä että eri tulospalveluohjelmien tapaa merkitä napakymppi

Tauluihin tehtävät merkinnät yleistä - Tauluun on selkeästi merkittävä tuomarin tekemät toimenpiteet -Taulunippuun merkitään erä sekä amumapaikan numero -Taulutuomari kirjaa nimensä taulunippuun - Säännöt määrittävät kuinka tulkki asetetaan ja kuinka sitä katsotaan

Tauluihin tehtävät merkinnät 10 m liikkuvamaali Esimerkki: 9 98 lt MJ osuma 9, ei tulkattu osuma 8, tulkattu levytulkilla Napakymppi, tulkattu normaalisti Taulutuomarin nimikirjaimet X

Tauluihin tehtävät merkinnät 50m liikkuvamaali Esimerkki: Napakymppi, tulkattu levytulkilla 8 X RW Taulutuomarin nimikirjaimet Napakymppi, ei tulkattu 8, tulkattu normaalisti MJ X lt 10 10, ei tulkattu