Cc Musiikinesitelmä James Blunt Tehnyt: Julia Seppä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Jane Austen: Taito keskittyä olennaiseen Ylpeys ja ennakkoluulo 200 vuotta Porin kaupunginkirjasto Inkeri Koskinen.
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
Kuvakäsikirjoitus.
Lyhyt musiikki: 8. luokalla 2h läpi lukuvuoden Vaihtoehtoina : 1) musiikki (bändi) tai 2) musiikkiteatteri Pitkä musiikki: 8. ja 9. luokalla 2h läpi lukuvuoden.
NALLE PUH.
KESTOPREESENS.
ohje kuunteluanalyysiin
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Millainen sää Espoossa on nyt. Mikä on sinun kotikaupunki
Välitys Arbitration Täydentävä tapa protestikäsittelylle.
1 Sektorin nimi. 2 Reading times of magazines NRS Finland 2011.
KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.
Vaillinaiset apuverbit: must
Voima ja liike.
Jorma Ronkainen / IT-laitos
Opetus ja kansainvälisyys toimivaksi kokonaisuudeksi
YLEIS- JA KESTOPLUSKVAMPERFEKTI
LIITEKYSYMYKSET.
Anna Abreusta tietoa! Anna Eira Margarida Mourao de Melo e Abreu on syntynyt 7.helmikuuta 1990 Vantaalla mutta hän on myös asunut pienenä Portugalissa.
Pääesiintyjänä lavalle astuu maailmanluokan metallibändi Chicagosta. Disturbedin tunnetuimpia biisejä ovat Down With the Sickness, Asylum, The Game, Stricken.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
= olemusajattelu. Essentialismin mukaan kaikilla substansseilla on oma olemus jonka mukaan ne toimivat Kaikilla eliöillä ja elottomilla on oma päämääränsä.
YLEIS- JA KESTOPERFEKTI
Sukupuolen haasteet uskonnollisille yhteisöille –seminaari
Tee kysymys ja kysy parilta. ymmärtää + sinä + kiinaa +
Mitä kieltä sinä puhut. Minä puhun saksaa
omena banaani appelsiini tomaatti kurkku paprika
Epätoivoisena katsoo pomo kelloaan, ja toteaa, että hänen alaisensa ei ehdi ajoissa pitämään erittäin tärkeää tiedotusta konferenssiin, joka on juuri alkamassa.
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
Sano suomeksi. She teaches me to play the piano
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
Fiksu Opiskelija. Opetusaineisto jätteen synnyn ehkäisystä HSY Jätehuolto. Thoughts about Good Life Collected by Tuovi Kurttio, Pääkaupunkiseudun.
Mikael Agricola Mikael Agricola syntyi vuonna 1510 ja kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 ja hänen kuolinpäivänsä on vakiintunut liputuspäivä. Keskiajalla.
Verkkomusaa Heikki Ruismäki Verkkomusaa tulvillaan Hae biisejä erilaisilla hakusanoilla, hakusanayhdistelmillä tai kappaleiden nimillä Youtubesta.
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
Päivi Paukku Language Centre
Suomi 2A Keskiviikko 3. helmikuuta Runebergin päivä Johan Ludvig Runeberg ( ) oli suomalainen kirjailija. Hän oli suomenruotsalainen:
Sähköpostit: hyvä! Huomenna, torstaina, on orientaatio. Minun tutorin nimi on Ali. Minun asunto on ihan uusi. Se ei.
Kylmän sodan todellisuus. Kylmän sodan areenat – asevarustelu: konventionaaliset aseet ja ydinaseet  kauhun tasapaino.
Infinitiivi + to-partikkeli
Relatiivipronominit Relative pronouns.
Alex Mattson Laura Saare.
Kysymysten muodostaminen
Power Grammar: Konditionaali
Tekijät Jonne ja Sami.
Kestoperfekti Käyttö He has been writing that for half an hour.
How should I ask my questions?
TUNTEITA, MUSAA JA ENKKUA DIGILAITTEITA HYÖDYNTÄEN
Artistiesitelmä.
Persoonapronominit minä, sinä, hän, me, te, he.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
MUSIIKKI VALINNAISAINEENA
HISTORIAA 1990-luvulle saakka
Indefiniittipronominit:
Sabaton Aki Kirvesmäki.
Artistiesitelmä Justin Bieber Kanadalainen laulaja ja lauluntekijä.
Articles a an the.
COMMON FINNISH WORDS.
Probability models and decision analysis
Piirrä muotokuva itsestäsi tai kaveristasi
Musiikki Valinnaiset
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Information for teachers
Esityksen transkriptio:

cc Musiikinesitelmä James Blunt Tehnyt: Julia Seppä

James Blunt Henkilökuvaus James Blunt on syntynyt 22.2.1974. Englannin Tidworthissä. Lapsuudessaan Blunt asui myös Cyproksella ja Saksassa. Bluntin suvussa oli ollut paljon miehiä armeijan palveluksessa ja hänestä olisikin pitänyt oikeasti tulla ammattisotilas mutta musiikki vei lopulta voiton. Sotilasuransa aikana hän oli Kosovossa rauhanturvaajana ja kuningatar Elisabeth II:n henkivartiokaartin sotilaana.

James Blunt Nimi: James Hillier Blunt Ikä: 35v. Asuinmaa: Espanja, Ibiza Horoskooppi: kalat

James Bluntin musiikki……. James Bluntin musiikki on tyyliltään Pop rokkia ja jazzia. Monet hänen lauluistaan aika surullisia varsinkin No Bravery, jonka hän kirjoitti ollessaan rauhan- turvaajana Kosovossa.

Bändi James Bluntin bändiin kuuluu….. Paul Beard Koskettimet ja piano Ben Castle Kitaristi Karl Brazil Rummut John Garrison Basso James Blunt Kitara, laulu ja piano

Albumit ja niiden laulut Toinen levy: All the lost souls Laulut: 1973 One of the brightest stars I'll take everything Some mistake Carry you home Give me some love I really want you Shine on Annie I can't hear the music Ensimmäinen levy: Back to bedlam Laulut: High You're beautiful Wiseman Goodbye my lover Tears and rain Out of my mind So long, Jimmy Billy Cry No bravery

Hartwall areenan keikka 14.2.2009 Ystävänpäivänä villiintyneiden kuulijoiden keskeltä takaisin päälavalle palannut James ei turhaan vitkastellut, vaan kävi tuota pikaa hauskan julkaisemattoman Turn Me On –biisin kimppuun. Se oli kuitenkin vain ajan tappamista verrattuna siihen, mitä seuraavaksi oli luvassa. Tässä vaiheessa James Blunt nimittäin päätti laulaa läpimurtohittinsä You’re Beautiful. James Bluntin musiikki on uskomattoman puhtaan kuuloista myös livenä. Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten kenestäkään voi lähteä niin omaperäinen ääni. Useissa kappaleissa on vaikeita äänenhallintaan ja kovuuteen liittyviä kohtia, jotka menivät herralta niin loisteliaasti, että playbackia sai hieman epäillä. Se oli kuitenkin vain osa illan antia, sillä James Blunt pisti pystyyn odotettua suuremman ja monipuolisemman show’n. Teksti: Yazmine Rautavaara Olin itsekkin keikalla ja se oli aivan upea. (Kosketinkin häntä.)