Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Anna Abreusta tietoa! Anna Eira Margarida Mourao de Melo e Abreu on syntynyt 7.helmikuuta 1990 Vantaalla mutta hän on myös asunut pienenä Portugalissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Anna Abreusta tietoa! Anna Eira Margarida Mourao de Melo e Abreu on syntynyt 7.helmikuuta 1990 Vantaalla mutta hän on myös asunut pienenä Portugalissa."— Esityksen transkriptio:

1

2 Anna Abreusta tietoa! Anna Eira Margarida Mourao de Melo e Abreu on syntynyt 7.helmikuuta 1990 Vantaalla mutta hän on myös asunut pienenä Portugalissa. Annan ura alkoi 2007 Idols- kisan kautta, hän sijoittui kisassa toiseksi. Hänen musiikkinsa on pääosissa poppia. Annan laulukieli on englanti, portugali ja espanja. Anna puhuu suomea ja portugalia. Anna osaa myös englantia, espanjaa ja vähän ruotsia. Ensimmäinen laulu End of Love esiteltiin NRJ- radiokanavilla mutta varsinainen albumi ilmestyi 22.elokuuta 2007,albumia on myyty kappaletta. Annan toinen albumi on Now.Now- albumia on myyty jo yli kappaletta. Annan kolmas albumi on Just a Pretty Face joka julkaistiin 21.lokakuta Anna on voittanut myös kaksi Emma- gaala palkintoa.

3 Annan perhe Annan perheeseen kuuluu isä (Paulo), äiti (Liisa) ja neljä vuotta vanhempi veli (Emili). Annan isä on Portugalilainen ja äiti suomalainen.

4 Annan harrastukset! Anna harrastaa laulamisen lisäksi reggaeton- tanssia, hän on laulanut yhtyeessä ja soittanut viulua jo vuosia, viulun soittamisen hän aloitti jo neljä vuotiaana.

5 Vinegar http://www.youtube.com/watch?v=wuf532jOl5
Laulut: g Are you ready? Vinegar Letting me go!

6 Lähteet: http://www.youtube.com/watch?v=CqqQGBQtakM


Lataa ppt "Anna Abreusta tietoa! Anna Eira Margarida Mourao de Melo e Abreu on syntynyt 7.helmikuuta 1990 Vantaalla mutta hän on myös asunut pienenä Portugalissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google