Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sabaton Aki Kirvesmäki.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sabaton Aki Kirvesmäki."— Esityksen transkriptio:

1 Sabaton Aki Kirvesmäki

2 Sabaton on ruotsalainen heavy metal –yhtye, joka perustettiin Falunissa vuonna Yhtyeen kappaleet käsittelevät eri sotia ja konflikteja, muun muassa ensimmäistä ja toista maailman sotaa. Sabatonin kappaleissa lauletaan myös taisteluista esimerkiksi kappaleessa ’Panzerkampf’ käsitellään Saksan ja Neuvostoliiton välillä käydystä Kurskin taistelusta. Kappaleessa ’Primo Victoria’ käsitellään Normandian maahan nousua. Sabaton on myös tehnyt kappaleen suomalaisesta sotasankarista nimeltä Simo Häyhä.

3 Sabatonin jäsenet ovat: ->
Joakim Brodén, laulu ja kosketinsoitin Pär Sundström, bassokitara ja taustalaulu Chris Rörland, kitara ja taustalaulu Hannes van Dahl, rummut Tommy Johansson, kitara.

4 Sabatonin uusin albumi on The Last Stand
Sabatonin uusin albumi on The Last Stand. Se on julkaistu vuonna 2016 ja sen kappaleet tullaan esittämään livenä Suomessa helmikuussa Sabatonin suosituin albumi tällä hetkellä on Carolus Rex. Sen albumin suosituimmat kappaleet ovat Carolus rex, The lion from the north, ja Ruina Imperii. Sabatonin ’Heroes’ albumi on mielestäni kaikkein parhain. Sen albumin suosituimmat kappaleet ovat No Bullets Fly, Night Witches, Smoking Snakes ja Inmate Sabatonilla on myös albumi nimeltä ’The art of war’. Sen suosituimmat kappaleet ovat The Art of War, Talvisota, The Ghost Division ja Panzerkampf.


Lataa ppt "Sabaton Aki Kirvesmäki."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google