Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pääesiintyjänä lavalle astuu maailmanluokan metallibändi Chicagosta. Disturbedin tunnetuimpia biisejä ovat Down With the Sickness, Asylum, The Game, Stricken.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pääesiintyjänä lavalle astuu maailmanluokan metallibändi Chicagosta. Disturbedin tunnetuimpia biisejä ovat Down With the Sickness, Asylum, The Game, Stricken."— Esityksen transkriptio:

1 Pääesiintyjänä lavalle astuu maailmanluokan metallibändi Chicagosta. Disturbedin tunnetuimpia biisejä ovat Down With the Sickness, Asylum, The Game, Stricken ja monia muita.

2 Vuonna 2005 julkisuuteen tullut Employment toi Kaiser Chiefsin ihmisten tietoisuuteen ja sen jälkeen Kaiser on julkaissut kaksi muuta studioalbumia (Yours Truly Angry Mob (sisältää mm. Ruby) ja Off With Their Heads (sisältää mm. Never Miss a Beat) ja nyt he ovat valmiina valloittamaan Morson.

3 Kanadalainen Rock-sensaatio saapuu Morsoon yli kaksi miljoonaa myytyä albumia maailmanlaajuis esti. Tunnetuimpia kappaleita esim. (Red Flag, Fallen Leaves, Rusted From the Rain ja Pins and Needles)

4 Kalifornialainen post-hardcoren edelläkävijä A Static Lullaby on jo ollut tunnettu eri piireissä jo vuodesta 2001, mutta todellinen läpimurto tuli 2009 Punk Goes Pop 2 albumilla, jolla yhtye esitti kappaleen Toxic.

5 Kaikessa yksinkertaisuudessaan ehkä se mahtavin techno bändi.

6 A Place to Bury Strangers on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa nykypäivän shoegazing- bändien ykkösryhmässä. Vuonna 2007 nimettömän debyyttialbuminsa julkaissutta kokoonpanoa on kuvailtu paitsi New Yorkin kovaäänisimmäksi yhtyeeksi myös My Bloody Valentinen, Joy Divisionin ja Ministryn sekoitukseksi. Esimerkiksi Jesus & Mary Chainin, Nine Inch Nailsin ja Black Rebel Motorcycle Clubin kanssa kiertänyt A Place to Bury Strangers nähdään tänä vuonna lukuisilla indie- festivaaleilla ympäri maailmaa sekä Readingin ja Coachellan kaltaisissa jättitapahtumissa JUST SURRENDER TEKEE COMEBACKIN! Ja tulee Morsofesteille !

7 Llama Vaikkakin Nashville tunnetaan Countrystä niin on sieltä kumminkin tullut vuosien saatossa yksi poikkeus Llama ja nyt he ovat valmiina tulemaan Tanskaan valloittamaan ihmiset, heidän omalla alternatiivisella musiikillaan.

8 Muita esiintyjiä 100 Monkeys Timeflies American Bang


Lataa ppt "Pääesiintyjänä lavalle astuu maailmanluokan metallibändi Chicagosta. Disturbedin tunnetuimpia biisejä ovat Down With the Sickness, Asylum, The Game, Stricken."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google