LYHENTEET BIC OF DNS not married ABT

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tietojen analysointi Alkuperäinen teksti:
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
UUDENMAAN TYÖSUOJELUPIIRI VUOKRATYÖSEMINAARI Uudenmaan työsuojelupiiri Lea Piho.
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)
PERHEVALMENNUS valamihina ponnistamahan; synnytysvalmennus
To start press the space bar. Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma.
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
YV9TV1-07 Mikron käyttöönotto ja ylläpito Juha Korhonen
AVAINTURVALLISUUS Teemu Janger.
ja kuinka sitä tulisi soveltaa
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja
Puhelinkäyttäytyminen
Tikkurila 10 The City of dreams
Tietojen hallinta Alkuperäinen teksti:
Joyn tarina. Olen Joy, 10 vuotta vanha. Tykkään pelata verkkopalloa ystävieni kanssa!
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Suunta 12˚ Miten lisään ilmoittautumisen Polkuun? Ohje Suunnanantajalle.
Ohjelma on kokoelma toimintaohjeita annetun tehtävän ______________________. Ohjelmassa on peräkkäisten toimintojen lisäksi yleensä valintaa ja _____________.
T Projektikatselmus GenCode PS iteraatio
Internetistä haku: USB portti – tiedonhaun vertailua Jouni Ojanperä TP09S
Metoditehtävä 1.Tee ohjelma, jonka tehtävänä on laskea jonkin tietyn käyttäjän syöttämän välin numeroiden summa. (Esim. käyttäjän syötöllä 1 ja 5 ohjelma.
ARVOT Johtaa parempaan (Kohti hyvää elämää) Suojelee Suuntaa toimintaa (Tiedetään mihin pyritään) Yhteinen käsitys suunnasta (Pelisääntöjä) Selkeä rakenne,
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Lasten suusta.
Mikä minä olen ? Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta.
Vaillinaiset apuverbit: must
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Valittu kansa – Israel vai me?
Orientaatio: Miksi näytän tämän videoklipin?
MITÄ MAASEUDUN ASUKAS ODOTTAA PALVELUILTA? Kuntatalo Liisa Häme
Viisi Askelta Sukututkimus ja Temppelityön suorittamiseksi
Käyttäjätunnukset ja salasanat Mika Pasanen Osao Myllytulli ja Mytlpt09E 2010.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Arvio kunnan peruspalvelujen valtionosuudesta, Kuntaliitto Kuntaliitto korostaa, että tehty peruspalvelujen valtionosuuslaskelma on arvio, jossa.
PILKKU.
To start press the space bar. International Genealogical Index eli IGI Internetissä.
Toimivia ratkaisuja – monenlaisia ja tuottavia malleja ja onnistuneita urapolkuja on jo olemassa Maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaaminen ja tuki.
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Koulunkäynti alkaa noin 7-8v Peruskoulu, ammattikoulu, Jns.
Miksi tällainen julkaisu? Tueksi seurakunnille. Harkittavaksi, keskusteltavaksi. Rohkaisuksi toimia pienen ihmisen puolesta. Olemme halunneet kertoa kirkko.
Jowain Niko setämaa.
Puhelintyöskentely.
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
1..toistolauseet While Wend For Each In [Exit For] Next.
Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen. Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen syntyi Novgorodin lähistöllä ja sai hyvän kristillisen kasvatuksen. Ammatiltaan hän.
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
Neitsyt Maria.
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Elämän pyhyys. Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan Jo äidin kohdussa ihminen on ainutkertainen kokonaisuus ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun.
Kristinusko Juutalaisuus Islam
2 Perheitä on joka lähtöön s
Muistiinpanot esitelmän tueksi Elias Nietosvaara & Jori Torkkila
Words of quantity Open Road 6 pp
Vinkkejä sähköiseen viestintään
Palkintopokaali.
Millaisia muistoja arvioinnista omalta kouluajalta?
YLIOPISTOTENTTI / UNIVERSITY EXAM
Ryhmä h07 Töölö, sanni heinzmann
Mitä oli tehty? Mitä oli tapahtunut?
UNIVERSITY EXAM L4 at 4.00 – 7.00 p.m.
16. Kristillisperäiset uskonnot
Koneen kokoaminen.
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Esityksen transkriptio:

LYHENTEET BIC OF DNS not married ABT CAL ABT LYHENTEET DNS STILL PAF:issa ja FamilySearch-ohjelmissa käytetyt Kirkon viralliset lyhenteet, niiden merkitykset ja selitykset BIC not married

* tiedät, että henkilö on kuollut, mutta et tiedä milloin DEAS tai DECEASED (=kuollut) sait henkilön iän jostain lähteestä jonka perusteella laskit sen CAL tai CALCULATED (=laskettu) tiedät, että asia tapahtui ennen tiettyä päivää BEF tai BEFORE (=ennen) tiedät, että asia tapahtui tietyn päivän jälkeen AFT tai AFTER (=jälkeen) et ole varma tarkasta päivästä ABT tai ABOUT (= noin) omat tapaht. vanh. sin aviol. sin. end MAP kaste vihk aika haut aika kuol aika rist aika synt aika käytön syy sana tai lyhenne

* pariskunnan MAP-sinetöinti on purettu CAN tai CANCELLED (=peruutettu) henkilön tiedot valmisteltu temppeliä varten, mutta toimituksia ei vielä ole tehty CLE tai CLEARED (=selvitetty) Temppelitoimituks et on tehty, mutta aika ei ole tiedossa COM tai COMPLETED tai DONE (=tehty) henkilön vanhemmat oli sinetöity ennen lapsen syntymää BIC – BORN IN COVENANT (liitossa synt) omat tapaht . van hsin Aviol sin. End. MAP- kaste vihk.- aika haut.- kuol. rist.- syn. käytön syy sana tai lyhenne Puolisoon sinetöinti on purettu, eikä sitä pidä tehdä uudelleen DNS/CAN eli Do not seal/cancelled (=älä sinetöi, peruutettu)

* Temppelitoimitus on tehty ennen v.1970. Tämä esiintyy joskus IGI-hakemistossa PRE-1970 (= ennen 1970) Toimitustieto on tarkastettu ja selvitetty, mutta temppelitoimitusta ei vielä ole tehty SUB tai SUBMITTED (= tarkastettu) Henkilöstä ei ollut riittävästi tietoa temppelitoimitusta varten UNC tai UNCLEARED (= ei selvitetty) MAP-sinetöintiä ei pidä tehdä DNS eli Do not seal (= älä sinetöi) omat tapaht van. sin Aviol sin. End. MAP- kaste vihk.- aika haut.- kuol. rist. syn. käytön syy sana tai lyhenne vih. kuol synt. Tarkkaa paikkaa ei tiedetä ja se arvioidaan muiden perheenjäsenten tietojen perusteella OF (jostain kotoisin)

Terveisiä Frankfurtista: ÄLÄ HOSU ! Etsi ensin kaikki saatavilla olevat lähteet, ennen kuin alat arvioida paikkoja ja aikoja Vie temppeliin kokonaisia perheitä Älä kasaa enempää töitä, kuin pystyt varmasti itse tai perheesi tai ystäviesi avulla 2-3 kk:n aikana suorittamaan Tarkista IGI:stä huolellisesti kaikki työt ennen kuin viet nimet temppeliin, älä luota pelkästään tietokoneen kykyyn löytää tehdyt työt. Ihmisaivot ovat välillä paljon kekseliäämmät kuin tietokone.