Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ohjelma on kokoelma toimintaohjeita annetun tehtävän ______________________. Ohjelmassa on peräkkäisten toimintojen lisäksi yleensä valintaa ja _____________.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ohjelma on kokoelma toimintaohjeita annetun tehtävän ______________________. Ohjelmassa on peräkkäisten toimintojen lisäksi yleensä valintaa ja _____________."— Esityksen transkriptio:

1 Ohjelma on kokoelma toimintaohjeita annetun tehtävän ______________________. Ohjelmassa on peräkkäisten toimintojen lisäksi yleensä valintaa ja _____________.

2 Tietokoneelle tarkat ohjeet Niiden on oltava oikeita ja kyllin yksinkertaisia Ne on annettava kielellä, jonka vastaanottaja tuntee  Ohjelmointi alkaa suunnittelusta  Ohjelmointi on _________ja työlästä  Tehokkuutta elementeillä  Ohjelma kootaan ______________

3 Ajatuksesta ohjelmaksi Niiden on oltava oikeita ja kyllin yksinkertaisia Ne on annettava kielellä, jonka vastaanottaja tuntee  Ohjelmointi alkaa _____________  Ohjelmointi on hidasta ja työlästä  Tehokkuutta elementeillä  Ohjelma kootaan ______________ Suunnittelun edettyä riittävän pitkälle ryhdytään ohjelmaa kirjoittamaan tietokoneen muistiin. Kirjoittamiseen käytetään toimitinta tai tekstinkäsittelyohjelmaa. Tuloksena on alkukielinen ___________.

4 begin {tervehdys} puhdista; kysy tiedot; if (kieli = ’s’ ) or ( kieli = ’S’ ) then svenska else English stop end. {tervehdys}

5 Alkukielinen ohjelma ei sellaisenaan pysty ohjaamaan tietokonetta. Ohjelma on ___________ ainoaan tietokoneen ymmärtämään muotoon, _____kielelle. Se tehdään ohjelmalla, jota sanotaan kääntäjäksi.

6 alkukielinen ohjelma kääntäjäkonekielinen ohjelma

7 Program Kehys; uses YTI; begin suoritettavat lauseet puolipisteellä toisistaan erotettuna end.

8 Program Eka; {ensimmäinen ohjelmani} begin writeln (’ Hello world!!! ’); end. lauseosa kommentti ohjelman nimi

9 Kirjoita ohjelma, joka tulostaa oman nimesi ja osoitetiedot Program Henkilo; {tulostaa henkilön nimen ja osoitteen eri riveille alekkain}lauseosa begin writeln( ‘ ‘ ); ( ‘ ‘ ); end.


Lataa ppt "Ohjelma on kokoelma toimintaohjeita annetun tehtävän ______________________. Ohjelmassa on peräkkäisten toimintojen lisäksi yleensä valintaa ja _____________."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google