Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat luovien alojen ammattilaiset. Tule mukaan jos olet vasta perustanut tai suunnittelet yrityksen perustamista. Ohjelman.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osuustoiminta osana hallituksen elinkeinopolitiikkaa YK:n kansainvälinen osuustoimintavuosi 2012 Suomen pääjuhla Työmarkkinaneuvos Jarmo Palm.
Advertisements

Suomen Yrittäjäopisto NUORTEN AIKUISTEN OSAAMISOHJELMA Työseminaari III, Kuopio SYO -case.
Rahoitus- ja tukiklinikka 2012 Työharjoittelu ja palkkatuki rekrytoinnin apuna Hämeenlinnan seudun TE-toimisto Raatihuoneenkatu 11.
STARTUP DESIGN - Muotoiluosaamista yritysneuvontaan Kaisa Sibelius
Sauna Contact Point Finland Miksi Cannes Lions? • Jos-et-ole-siellä-et-ole-olemassa -tapahtuma • Maailman mielipidemanipulaattorit ja mainosalan.
Tiedätkö, mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?
TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTON TYÖNANTAJAPALVELUT
Jäähonka 2000 Stars ”Joukkueen tavoitteena on pitää jääkiekko kaikkien lasten harrastuksena siten etteivät harrastuksen kustannukset estä kenenkään mukanaoloa”
Opintopolku.fi palvelu
Yrittäjien ohjaajapankki Pirkanmaan oppisopimuskeskus
Meri Heinonen Kestävän kehityksen kasvatuksen pääsuunnitteluryhmän kokous
Opintopolku.fi palvelu
OSAKE-HANKE Piia Palmroth Jyväskylä
Työhönvalmentajan käyttö henkilöstön palkkaamisessa
YVI Yrittäjyyskasvatus opettajankoulutukseen!
MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA. MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä työssäoppimisjärjestelmä kaupan ja hallinnon alalle:
RESCA-verkosto RESCA-seminaari , Tampere.
Toimialajohtaja Matti Vesalainen, Amiedu
EuroSkills 2010 Lissabon Portugal 4 – Esimerkkipohja.
TYÖTAITAJA 2013–2014 ”Työelämän perussäännöt kunniaan”
STUDIO-projektin tulokset Anita Eskola-Kronqvist Projektipäällikkö STUDIO-projekti Projektin osatoteuttajat: ARCADA HAAGA-HELIA Ammatillinen.
Tuetun oppisopimuksen kehittäminen Etelä-Suomen verkostohanke Hankkeen aloitusseminaari Ulla Poutiainen
Ohjaa ja kannusta OK–koulutus 2 op Arvioi ja innosta AI–koulutus 2 op
Onnistunut tapahtuma Miten teet tilaisuudestasi kiinnostavan? Vaikuttajan näkökulma – Antti Kaikkonen.
Aluepalvelut Laureassa
Omnian oppisopimustoimisto
Marja-Leena Rinkineva ”Pyöreän pöydän keskustelu” Hyvinvointisektorin elinkeinopoliittiset linjaukset Marja-Leena Rinkineva.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
ViND – Visuaaliset ja Nopeat Demot -koulutushanke
1 SOSIAALINEN YRITYS. 2 Palkkatuki Palkkatukea voidaan maksaa sosiaaliselle yritykselle pitkäaikaistyöttömän tai vaikeasti työllistyvän palkkauskustannuksiin.
Kari Blomberg Kone- ja metallituoteteollisuus toimitusjohtaja
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Päivähoidon osallisuusfoorumi Alustava suunnitelma
KOULUTETTU AMMATTILAINEN ON TULEVAISUUDEN TAITAJA.
Laatua ammatillisen koulutuksen arkeen LARK 3 -hanke Sari Mikkola
Tutustumistreeni  Nimi, ammatti, mistä tulee,  tilaisuuden teemaan liittyvä ajatus  Mikä oli kauhein kouluruoka?  Kirja, jota parhaillaan luen  Lapsuuden.
INNOhyvä kulttuuri ja hyvinvointi, KIT-kärkihanke 1 Ongelma: Nuorten työttömyys ja syrjäytyminen Tarve: Nuorten integroiminen ja osallistumisen edistäminen.
3D-mallinnus ja -tulostus tulevaisuuden ammattilaisen osaamispakkiin –seminaari
KoulutusPotkuri+ Neuvontapalvelut alkaville ja toimiville yrityksille Turun seudun yrityspalvelukeskus Potkurissa - yhden paikan periaatteella - yrityksen.
Digioppi Ohjausryhmä
Aikuis- ja työpaikkakoulutusyksikkö Virpi Pikkuaho
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
LARK 3 – hanke Tavoitteet ja tulokset. Hankeverkosto Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia Haaga Instituutti-säätiö/Ravintolakoulu Perho Helmi Liiketalousopisto.
Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä.
Jäsentyytyväisyyskysely 2016 Etelä-Karjalan kauppakamari.
Nettomuutto henkilön äidinkielen mukaan. Nettomuutto Vantaalle henkilön äidinkielen mukaan vuodesta 2000 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Celian palvelut kirjastossa Tampere suunnittelija Elina Kilpiö, Celia.
Muuttajien äidinkieli. Nettomuutto Vantaalle henkilön äidinkielen mukaan vuodesta 2000 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Kehitä taitojasi sihteerinä ja hae sihteerin ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen! TALOUSHALLINNON AMMATTITUTKINTO kirjanpitäjä, palkanlaskija.
Ohjeistus kouluttajille
Marttilan yrittäjäkyselyn yhteenveto
Startti Plus- Ammattilaisen apua uudelle yrittäjälle!
Järjestöjen ja yritysten yhteistyöfoorumi -selvityshankkeen tuloksia Kari Kurkela, Ari Inkinen.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
OsaOppi IV– Osaamisen osoittaminen digitaalisilla osaamismerkeillä
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Koskee tiedotetun Reshape –ohjelman vaikutuksia Suomessa
Yrittäjyysinfo Starttiraha ja aloittavan yrittäjän palvelut
Taina Seppälä-Kolkka / S12!78
3DBear-koulutustarjous Nuko
AKKUNA – Ikkuna Venäjälle ja Suomeen
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Espoon työllisyyden kuntakokeilu rekrytointiväylänä
Startti Plus- Ammattilaisen apua uudelle yrittäjälle!
AIKATAULU & VIESTINTÄ:
Celian Vera-palvelun lanseeraus Turun kaupunginkirjastossa
Taitaja2019-kilpailussa menestyneet koulutuksen järjestäjät
Esityksen transkriptio:

Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat luovien alojen ammattilaiset. Tule mukaan jos olet vasta perustanut tai suunnittelet yrityksen perustamista. Ohjelman kesto 9 kk, jonka 8 viimeisen kuukauden osalta osallistumismaksu on 50€/kk. Osallistumismaksua vastaan saat: • apua päätoimisen tai sivutoimisen yrittämisen aloittamiseen ja sivutoimisen yritystoiminnan vauhdittamiseen • asiantuntijoiden tuen oman yritystoiminnan kehittämiseen • mahdollisuuden oman yrittäjäosaamisen kehittämiseen ja hyödyllisten kontaktien luomiseen • tietokoneen ja verkkoyhteyden käyttömahdollisuuden toteuttajan toimipisteessä • työtilan ryhmätapaamisille Osatoteuttaja: InnoOmnia / Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia toimii hankkeessa tiiviissä yhteistyössä Espoon Seudun Uusyrityskeskuksen kanssa. Yhteyshenkilö: Kehittämispäällikkö Jaana Hanninen Puhelin: , sähköposti:

Koulutus CoachingKontaktit ”Kotipesä” - Hankkeen yhteiset koulutukset Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla - Koulutukset Espoossa - Koulutukset Omniassa - Pienryhmäkoulutukset - Tukea, tietoa, kannustusta, ”tuuppimista” - Henkilökohtaiset kuukausi tapaamiset - Tapaamiset ajanvarauksella - Spontaanit tapaamiset - Puhelin / sähköposti - Espoon. Helsingin ja Vantaan osallistujat yhteensä 60 - InnoOmnian henkilöstö ja yrittäjät - Erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet - Yrittäjäyhteisö - Tietokoneen ja verkkoyhteyden käyttö - Ryhmätyötilat Hankkeen osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa koulutusten aihepiireihin. Osallistujilla on myös mahdollista osallistua joihinkin itselleen sopiviin InnoOmnian muiden hankkeiden järjestämiin tilaisuuksiin. * *

Koulutus KotityötCoaching Koulutus KotityötCoaching Aihe 1 Aihe N 8-10 X Tapaamisia Tapahtumia Karkea sisältö