Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Mietelauseita hyvästä elämästä
Advertisements

Ajatuksia elämästä .....
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
10 RUUSUA SINULLE!.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa,
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Heijastuksia elämästä
Aggressiokasvatusta Luento nro 3. Oppitunti nuoremmille.
Olet ystäväni MANIHAR.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Toimintaohjeet opelle
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Ajatuksia elämästä..
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Syömisen hallinta - käyttäytymisketju vihje tunteet ajatuksia valinta.
MINÄKÖ MUKA VINKKAAMAAN? LUKUELÄMYKSIÄ AIKUISILLE PUTKINOTKOSTA BITTIAVARUUTEEN SEINÄJOKI Hannele Puhtimäki ja Jaana Savela Seinäjoen kaupunginkirjasto-
Verkostoforum Yhteenveto. Verkostoforum-teemanamme oli tänä vuonna ONNELLISUUS. ”Mistä onnellisuus kumpuaa” kysyi Kyllikki Pankakoski avauksessaan.
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Rakkaat ystäväni!.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
NAISEN ITSETUNTO.
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Juhani Tamminen ProAkatemialla vierailu 2014
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Musiikki: Ernesto Cortazar Emmanuelle Made by Ahokas.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Elämä.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
KUMAMOTO & JAPANI PEKKA ALAVUOTUNKI KOT0SN9. VALMISTELUT Viisumihakemus Rokotukset Japanin aivotulehdusrokotus on suositeltu mutta ei välttämätön 3kk.
Moraalinen relativismi Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Toimintaohjeet opelle
Ops seminaari Askola.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Harjoituksia II.
Hyvän elämän tekijöitä
Mikä ihmeen objekti?.
LUETUNYMMÄRTÄMISEN TEORIAA JA HARJOITUKSIA
Tieto odottaa käyttäjäänsä - välineitä tiedon löytämiseen-
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Volitioprosessi, tahdon!
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että
Esityksen transkriptio:

Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat... “Mieti hetki...” Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...

Rakennuksemme ovat korkeita ja valtatiet leveitä, mutta sietokykymme alhainen ja näkökulmamme kapea.

Me kulutamme enemmän, mutta nautimme vähemmän Talomme ovat suurempia, perheemme pienempiä Tyydymme puolinaiseen, silti aika ei riitä Tietoa on enemmän, mutta arvostelukykyä vähemmän Lääkkeitä on enemmän, hyvinvointia vähemmän

Omaisuutemme karttuu mutta arvomme ohenevat Puhumme paljon, rakastamme liian vähän, ja vihaamme liikaa

Olemme valloittaneet ulkoavaruuden, mutta emme sisäistä avaruuttamme. Olemme käyneet kuussa, mutta usein on liian vaikeata kävellä kadun yli tapaamaan naapureita. Olemme valloittaneet ulkoavaruuden, mutta emme sisäistä avaruuttamme.

Tulomme ovat suuremmat, mutta moraalimme horjuu.... Meillä on enemmän vapautta, mutta harvoin iloa.... Ruokaa on ylenmäärin, mutta se ei ravitse....

Siksi ehdotan, että tästä lähtien...

Et säästele mitään tärkeitä hetkiä varten, sillä joka hetki elämässäsi on tärkeä. Etsit tietoa, luet enemmän, pysähdyt hetkeksi ihailemaan maisemaa edessäsi, etkä ajattele mitään turhaa.

Vietä enemmän aikaa läheistesi kanssa, syö mieliruokiasi, kulje siellä missä viihdyt.

Elämä on helminauha joka koostuu onnen hetkistä; Elämä ei ole vain hengissä selviämistä. Juo kristallipikareista. Älä säästele parhaita hajuvesiäsi, käytä niitä aina kun siltä tuntuu.

Poista sanavarastostasi ilmaukset “Jonain päivänä…” tai “Ehkä joskus…” Kirjoita kirje tai lähetä viesti, jonka ajattelit ehkä joskus lähettää.

Kerro läheisillesi kuinka paljon heitä rakastat Älä ohita mitään, mikä tuottaa iloa ja sydämellistä naurua elämääsi. Jokainen päivä, tunti, minuutti on erityinen… Etkä tiedä onko se viimeisesi...

Jos olet kiireinen, etkä ehdi lähettää tätä ystävillesi ja ajattelet lähettäväsi sen “jonain päivänä”, kannattaa muistaa, että “jonain päivänä” voi olla kaukana tulevaisuudessa ja voi olla, ettet ole sitä näkemässä... www.yle.fi/terveys www.yle.fi/ymparisto