Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Trendit Tilastoja sydän- ja verisuonitaudeista
Advertisements

Vitamiinit ja kivennäisaineet
Duodecimin ratkaisut terveyden ylläpitoon
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Juoksu vahvassa myötätuulessa!
Kirjasto mediakasvattajana Koulun “käsikassara” vai itsenäinen toimija? Kirjastot ja media kyselyn satoa Vaasan kaupunginkirjasto Pohjanmaan maakuntakirjasto.
Elävä kaupunkikeskusta ry:n strategia 2010 – 2015 (viimeistely) Esitys hallituksen kokoukselle Strategiaryhmän valmisteluun perustuva toiminnanjohtaja.
Urheilulääketiede Harri Hakkarainen LL, LitM, valmentaja.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
Esittää.
SearchIM Search Mikko Ketola Regional Manager (Finland, Ireland, Baltic States) Helsinki Nuorten yhteisöt netissä – miten kommunikoin ja viestin.
Ravintoaineet ja niiden merkitys ihmiselle
Mitä nuuska sisältää? Ruotsalainen kostea nuuska sisältää noin kemiallista ainetta, kuten * Nikotiinia 0,5–1,0% * Syöpävaarallisia aineita, esim.
S Ruoka ja terveys s
Ravinto ja lepo Daniela Lönnqvist Vivacore
Alueellinen urheiluseuratutkimus 2005, 2007, 2009.
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
1 Sektorin nimi Aikakauslehtien lukukerrat KMT Kuluttaja Syksy 2009/Kevät 2010.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Juhani Tamminen ProAkatemialla vierailu 2014
TASAPAINON RAKENTAMINEN
 In English!!!  Mind map / ranskalaiset viivat tms.
Seuraava päivä voi olla yhtä hauska kuin edellinen ilta!
1 Sektorin nimi. 2 Aikakauslehtien lukukerrat KMT Kuluttaja 2009.
1 Elintarvikkeiden hintaseuranta –hanke 2009 (2010) Seurantaohjeet.
Näkökulmia tilastojen tulkitsemiseen Käytä oikeita käsitteitä.
TÖISSÄ RUOKA-ALALLA Kuva: Ruokatieto / Jussi Ulkuniemi
Esaimaa.fi Profiilitutkimus Helmikuu Esaimaa.fi-palvelun profiilitutkimus, helmikuu 2009 InterQuest Oy Tutkimuksen toteutus Tutkimuksen tarkoituksena.
Urheilijan sijoittuminen työelämään Suomen Olympia-akatemia
LIIKUNTA JA KOULUIKÄINEN
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Sinä. Juuri sinä voit vaikuttaa siihen Sinä voit vaikuttaa siihen, että apua saadaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti siellä missä sitä tarvitaan.
 Plan and brainstorm  Organize your ideas  Write the first version  Edit and correct any errors  Revise and improve.
Lasten ja nuorten urheiluharrastus
TERVEET ELÄMÄNTAVAT APUNA TYYPIN 2 DIABETEKSEN HOIDOSSA
Urheilevan nuoren ravitsemus
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
Perinteisen biokemian luento-opetuksen soveltaminen, rytmittäminen ja tukeminen paneelikeskustelulla Antti Railo, FT Biokemian ja molekyylilääketieteen.
1 Ansioturva torjuu köyhyyttä 5 väitettä ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta (Lähde: Palkkatyöläinen 1/2015)
Toivoisitko… Vähemmän stressiä? Enemmän suorituskykyä?... työssä... perheessä liikunnassa... opiskelussa.
MINÄ URHEILEVAN LAPSEN VANHEMPANA!
Composition.  In English!!!  Mind map / ranskalaiset viivat tms Sunnittele.
Pekka Aula Topiantti Äikäs
Kotihoidon laskenta Riikka Väyrynen Raija Kuronen.
Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
©TNS 2013 Finder Sivustolla kävijöiden profiilikuvaus Elokuu 2013.
Kaisa Lahti 2B & Ira Ekholm 3A
Täytä harjoituspäiväkirjaa päivittäin (lepo/ravinto/liikunta) valmentajiesi ja alla olevien ohjeiden mukaan. Kirjan alussa on ravintoon ja lepoon liittyviä.
Copyright © 2007 Wellou.fi 1 Woimapyramidi. Copyright © 2007 Wellou.fi 2 Woimapyramidi  Rasva ja sokeri  Maitovalmisteet  Liha-kala  Kasvikset  Viljavalmisteet.
OVERdrive ™.  OVERdrive auttaa maksimoimaan kestävyyden kovissa fyysisissä suorituksissa, koska se lisää energiantuotantoa ja nopeuttaa suorituksista.
Juomat aktiivisen elämäntavan tukena -opetuspaketti asiantuntijat Leena Valta ETyo ja Anna Ojala ETM.
Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?
Märta Kinnunen1 TUNNE OPPIMISTYYLISI JA KÄYTÄ SITÄ HYVÄKSESI.
Opetuspaketin sisältö
HYVINVOINTIANALYYSI: EDUT YRITYKSILLE
Vapaa kilpailu hyödyttää kuluttajaa
Eerik, Aku, Maiju ja Riina
Nuoren urheilijan ravitsemus
Pharmanex® Bone Formula
SOME-kampanjoiden tavoitteet ”ilon kautta”
RUUAN TERVEYSVAIKUTUKSET
Siiri, Kaisla, Lola ja Zibin
TALOUSTIETO Kilpailu.
Naisten ja tyttöjen golfkesä 2017
NINGXIA RED Koko kehoa ravitseva uute.
HYVINVOINTIANALYYSI ALKUINFO
HYVINVOINTIANALYYSI: EDUT YRITYKSILLE
Kutsu Firstbeat Hyvinvointianalyysiin
Esityksen transkriptio:

Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia Forever ARGI+ Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia

ARGI+ Suurin lanseeraus Aloe vera-juoman jälkeen L-arginiini – tärkeä aminohappo - Vaikuttaa typpioksidin (NO) muodostumiseen veressä Meillä on upouusi tuote, jolla on ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta odotettavissa suurta kysyntää. Rex arvioi, että ARGI+ nousee TOP2-suosikiksi Aloe vera -juoman jälkeen. Vuonna 1998 kolme amerikkalaista tutkijaa sai Nobel-palkinnon osoitettuaan, miten typpioksidi (NO) rentouttaa verisuonten lihaksia, ja sydämen, keuhkojen ja muiden elinten verenkierto paranee.

ARGI+ Pakkauskoko: 300 g (30 annosta) Annostus: 10 g liuotetaan lasilliseen vettä 5 g L-arginiinia/annos Pakkaus sisältää 300 g jauhetta ja mittalusikan. Yksi 10 g:n annos mitataan mittalusikalla ja sekoitetaan huolellisesti lasilliseen vettä n. 1 minuutin ajan. Väri on tummanvihreä, mutta muuttuu vaaleanpunaiseksi, kun jauhe on kokonaan liuennut.

Vitamiiniyhdistelmä C-vitamiini (100 % RDA) D-vitamiini (100 % RDA) - Immuunijärjestelmän normaalin toimintaan D-vitamiini (100 % RDA) - Tärkeää solunjakautumiselle K-vitamiini (100 % RDA) - Auttaa luuston terveenä pysymisessä

6 12 9 Vitamiiniyhdistelmä B6-vitamiini (100 % RDA) - Tärkeää suorituskyvylle ja hormonitoiminnalle Foolihappo (B9-vitamiini) (100 % RDA) - Tärkeää veren muodostumisessa B12-vitamiini (100 % RDA) - Tärkeää aineenvaihdunnalle 12 9

Hedelmä- ja marjauute Granaattiomena Vadelma Mustikka Mustaherukka Kirsikka Karhunvatukka Seljanmarja + Punaviini Luonnollisia antioksidantteja Luonnolliset antioksidantit auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka hajottavat mm. typpioksidia.

Kiinnostus arginiinia kohtaan kasvaa! 50 prosentin kasvu top-10 arginiinituotteissa Saksassa 2009–2010 Kohderyhmä: - Aktiiviurheilijat - Henkilöt, joiden tulee jaksaa

Markkinat Forever toi ARGI+:n Saksan markkinoille marraskuussa 2010 Yhdessä päivässä sitä oli myyty 8 000 purkkia, ja tuote valloitti 3. sijan arginiinituotteiden top 10 -listalla Pohjoismaissa ei ole myytävänä ARGI+:n kaltaista tuotetta! ARGi+ on aivan ainutlaatuinen. Pohjoismaissa ei ole myytävänä tuotetta, joka sisältää samanlaisen yhdistelmän L-arginiinia, vitamiiniyhdistettä ja hedelmäuutetta kuin ARGI+.

Uusi kohderyhmä Keskitymme liikunta-, urheilu- ja elämäntapamarkkinoille Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka urheilevat ammattimaisesti tai harrastuksekseen Kiinnostus kasvaa etenkin yli 40-vuotiaiden aktiivi- ja harrastelijaurheilijoiden keskuudessa. 40–59-vuotiaiden triatlonharrastajien määrä Dansk Triatlon Forbund -yhdistyksessä kasvoi 83 prosentilla 1 374:ään vuonna 2010. Tanskan tutkimuskeskuksen mukaan kuntoilua harrastavien tanskalaisten määrä oli 15 prosenttia vuonna 1964 ja vuonna 2004 jo 59 prosenttia. Vuodelta 2010 olevan ruotsalaisen ”Hälsa på lika villkor” -kansanterveyskyselyn mukaan 20 000 osallistujasta n. 60 prosenttia on fyysisesti aktiivisia ja yli 80 prosenttia pyrkii lisäämään aktiivisuutta.

Ammattilaiset käyttävät ARGI+:aa Saksassa kolme huippu-urheilijaa on käyttänyt ARGI+:aa hyvin tuloksin ARGI+:ssa on ominaisuuksia, joita ei muissa arginiinituotteissa ole: - luonnollisia antioksidantteja hedelmistä ja marjoista - 100 % kuuden tärkeän vitamiinin RDA:sta Miksi ammattilaisurheilijat käyttävät ARGI+:aa? Koska se on ainutlaatuinen tuote, joka toimii.

Tutkija suosittelee ARGI+:aa Ferid Murad Nobelin palkinnon voittaja Lääkäri ja farmakologian fil. toht. George Washington -yliopiston biokemian ja molekyylibiologian laitoksen professori ”ARGI+:n koostumus on täysin ainutlaatuinen. Olen vieraillut Forever Living Productsilla ja minun on tunnustettava, että olen vaikuttunut.” Ferid Murad on yksi kolmesta tutkijasta, jotka saivat vuonna 1982 Nobelin palkinnon osoitettuaan typpioksidin merkityksen sydän- ja verenkiertoelimistölle. Murad osallistui vierailevana luennoitsijana edelliseen Super Rally -tapahtumaan, joka pidettiin Washingtonissa. Hän ilmaisi ihastuksensa ARGI+:aan ja Foreveriin.

Günther Weidlinger Kuuluisa itävaltalainen maratonjuoksija käyttää ARGI+:aa On mitannut aikansa parantuneen 6 sekunnilla Kokee palautumisen parantuneen ja nopeutuneen Kokee ARGI+:n juoksun uutena ulottuvuutena Käyttää ARGI+:aa kolme kertaa päivässä: - ennen juoksua, juoksun aikana ja juoksun jälkeen Yksi kolmesta ammattilaisurheilijasta on itävaltalainen Günther Weidlinger.

ARGI+ on uusi alku Vaikuttaa nopeasti – tuottaa nopeasti uusia tilauksia Hyvä portinavaaja urheilijoille Muita tuotteita: Aloe vera, Aloe2Go, First, Heat Lotion ja MSM ARGI+ voi olla uusi alku liiketoiminnallesi. Nyt voit ottaa yhteyttä kaikkiin, joiden kanssa olet aiemmin puhunut liiketoiminnasta, koska nyt sinulla on aivan uusi tuote ja uusi kohderyhmä. Voit myös ottaa yhteyttä kaikkiin vanhoihin asiakkaisiisi. Anna urheilijoiden kokeilla ARGI+:aa ja muita tuotteita.

Mitä voit sanoa ARGI+-tuotteesta Uusi tuote aktiivisille henkilöille, jotka harrastavat liikuntaa Ainutlaatuinen sisältö, jossa on tärkeää aminohappoa, L-arginiinia, ja vitamiiniyhdistelmä Tärkein argumentti: Oma kokemuksesi, esim. ”Käytän ARGI+:aa, koska silloin olen vähemmän väsynyt juoksulenkin jälkeen. Minusta tuntuu, että palaudun nopeammin.”