FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Asenne kohilleen- ja tuas jaksaa!
Advertisements

Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Pelisilmää asiakaskohtaamisiin Mikko Ojanen. Kauraa • Valitsin kirjan hiljattain pidetyillä myyntipäivillä buukattuja tapaamisia varten. • Asiakastapaamisia.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Sijaisvanhemmuus ja henkinen hyvinvointi. 1.Palauta usein mieleesi, ettet ole syypää lapsen ongelmiin, et ole niistä vastuussa, mutta voit toimia ensisijaisena.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
HEKMI OY/ PALVELUKESKUS KASKI
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Turun seurakuntayhtymä Valmennusraportti
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Toimintaohjeet opelle
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Opitaan ja työskennellään yhdessä
Nuoret puhtausalan kesätöissä
Hyvä toimituksen esimies
10 vinkkiä voimaantumiseen
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Virtuaalinen työmenestysvalmennus Työmenestysvalmennus © Mindwind Oy1 TUTKI VISIOI MAHDOLLISTA Selkeä näkemys siitä, mikä on juuri sinulle mielekäs työ.
Mä mistä löytäisin sen aiheen?
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Rakkaat ystäväni!.
Taide on terapiaa! Jorma Heikkinen Tsemppi talo,
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
Turvallisuussuunnitelma 2010 RA-SK Oy Marko Lahtinen.
”Jos voit avata solmun kielelläsi, miksi käyttää siihen hampaita?”
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Yhteiskuntaoppi kunnialla läpi!
NAISEN ITSETUNTO.
Työrauha ja haastavat tilanteet
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Ajatuksia työpaikkaohjaajalle Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijan ohjaamisesta ja motivoinnista työpaikalla.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Avaimia itsensä valmentamiseen
Vertaistuki ja vertaisammatillisuus osana työtämme Neljästä eri näkökulmasta: -Työllistetyt -Työntekijät joilla oma ”historia” -Työntekijät -Esimies 1.Keiden.
TYÖHYVINVOINTI- MITÄ SE ON VAI ONKO SITÄ?
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Seiso kuin vuori, virtaa kuin joki – näkökulmia työhyvinvointiin Valtakunnallinen Hyvinvointipäivä Salla Tapio Malinen
OPISKELIJAA TUKEVA PALAUTE
AKTIIVINEN KOULUPÄIVÄ IDEAIMURI. Ideaimuri –työskentelyn teema: HYVÄ KOULUPÄIVÄ LUOSTARIVUOREN KOULUSSA JA MITEN VOIMME SITÄ EDISTÄÄ?
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
TYÖSUHTEEN ALUSSA: Työelämän pelisääntöjä
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Mitä asenne tarkoittaa?
A SIAKAS YKKÖSEKSI Feargal Quinn. F AKTAT KIRJASTA Kirjoitettu 1990 Kirjoittaja Feargall Quinn Kirjoittaa omakohtaisesta kokemuksesta Perustanut ruokakauppa.
Haastatteluun valmistautuminen
Kertausta tärkeimmistä asioista
Toimintaohjeet opelle
Formare 2015 Motivaatio.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Työhyvinvointi JOULUKUU. Mitkä ovat kolme parasta asiaa työssäsi? © Työterveyslaitos 2016 ? ISTOCK.
TERVEYSTIETO 8 1. Tunne itsesi. Tunne itsesi Itsetunto tarkoittaa omien hyvien puolien ja heikkouksien tuntemista sekä niiden arvostamista. Kukaan ei.
Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen omiin arvoihin sitoutumalla
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Harjoituksia II.
Työhyvinvointi JOULUKUU.
Oppiminen oppilaan omien kiinnostuksenkohteiden kautta
VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi.
Ammatinkuvaus Etunimi Sukunimi.
Päätösitsearviointi Nimi: Ryhmä: Päivämäärä:
Tiedot, taidot ja osaaminen – osaamisesta kertominen
Esityksen transkriptio:

FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa! Stephen C. Lundin, Harry Paul & John Christensen 1 p

MITEN SAADAAN AIKAAN INNOVATIIVINEN JA VASTUULLINEN TYÖILMAPIIRI, missä leikkisä, huomaavainen ja myönteinen asennoituminen innostaa, synnyttää energiaa ja lisää tuottavuutta ja luovuutta?

Nauti siitä mitä teet Etsimme koko ajan unelmatyötämme ja keskitymme vain tulevaan  emme huomaa miten upeaa elämä on nyt, juuri tällä hetkellä. Miten oppia nauttimaan siitä mitä tekee, vaikkei juuri sillä hetkellä tekisikään sitä mistä nauttii eniten? Löydä sisälläsi oleva energian-, luovuuden ja innostuksenlähde. Mikä tahansa työ voi olla tylsää, mutta minkä tahansa työn voi myös tehdä energisesti ja innokkaasti.

Aina voi valita, miten työnsä tekee, vaikkei voisikaan valita sitä, mitä tekee.

Kun teet, mitä teet, millainen silloin olet? asenne Kun teet, mitä teet, millainen silloin olet? Millaisia haluamme olla kun teemme töitä?

asenne Voimme valita, millaisella asenteella tulemme töihin. Tullessasi töihin aamulla voit asennoitua huonotuulisesti, jolloin päivästä tulee masentava. Tai voit asennoitua iloisesti, jolloin päivästä tulee mukava. Valitse itse. Tartutat energiaasi koko työyhteisöösi  haluatko huonona aamuna, että kaikilla muillakin on huono aamu vai jätätkö negatiivisen energian työpaikan ovien ulkopuolelle ja teet aamusta hyvän? Paljasta parhaat piirteesi töissä!

leiki Pidä hauskaa töitä tehdessäsi  hauskanpito synnyttää energiaa Leikkiminen lisää luovuutta ja auttaa unohtamaan turhan stressin Yksitoikkoiset ja tylsät työtehtävät tuntuvat mukavammilta ja sujuvat nopeammin, jos otat niihin energisen asenteen ja leikit samalla Leikki lisää positiivista energiaa ja vireystasoa  iloiset ihmiset kohtelevat muita hyvin Saat tuuletettua ajatuksia (Muista kuitenkin kohteliaisuus ja tilannesidonnaisuus)

Piristä muiden päivää Toisten päivän piristäminen synnyttää hyviä muistoja ja hyvää ilmapiiriä Se luo positiivista energiaa työpaikalle Kun piristät jotakuta, hän voi tartuttaa positiivista energiaa ja hyvää mieltä muihinkin  jatkuva positiivisen energian kehä Mitä enemmän positiivista energiaa annat, sitä enemmän sitä saat Huomiosi kääntyy pois omista ongelmistasi ja keskittyy siihen, mitä hyvää voit tehdä muille

Ole läsnä Ole sata prosenttisesti läsnä, keskustelit sitten työtoverisi tai asiakkaasi kanssa Keskity tilanteeseen, anna jakamaton huomiosi Älä vaivu omiin ajatuksiisi tai näprää puhelintasi Silloin muista tuntuu, että kunnioitat heitä ja olet oikeasti kiinnostunut siitä, mitä heillä on sanottavanaan  muut kohtelevat sinua samoin Pystyt huomaamaan asiakkaan piilossa olevat tarpeet helpommin ja löytämään uusia lisämyynnin kohteita Läsnä oleminen tekee sinusta paremman työtoverin ja työntekijän

Mitä näistä seuraa? Energinen ilmapiiri Enemmän hymyä Työhön ja sen tekemiseen suhtaudutaan myönteisesti Työpaikalle on mukava tulla Työyhteisön onnellisuus lisääntyy Luovuus pääsee kukoistamaan

 Innovatiivinen & vastuullinen työilmapiiri