Rukoustapahtuma Suomen puolesta Turkuhallissa 17.-18.10.2008.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Perusevankeliumia tähän päivään
Rukous JEESUKSEN nimessä.
• Miksi on rukoiltava asioita, jotka Jumala haluaa joka tapauksessa toteuttaa? • Miksi on niin tärkeää rukoilla yhdessä oman paikkakunnan puolesta? •
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Pikkupoika kysyi isältään...
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Työ on kesken Maailman evankelioiminen Tilanne vuonna 2004.
Totuus.
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
• Rukousta Suomen puolesta • Rukousta seurakuntien puolesta • Rukousta evankelioimisen puolesta Teemavuoden tavoitteet:
Vapaa-aikaohjaajat puh huoneesta 791/tai ma , ti , ke 8-20, to 10–20, la 9-18, su 9-17! Muutokset vapaa-aikaohjelmissa ovat.
SUOMEN KULTTUURIRAHASTON KIRJATALKOOT SKR. Kirjatalkoot -Suomen Kulttuurirahaston kaikkien aikojen suurin tukihanke, johon Svenska litteratursällskapet.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Joensuun Alue-Fidan syyskuu: Kauneutta ja rentoutumista sekä Syyskokous.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tikkurilan Palloseura
1 MARKKINAKATSAUS RAHASTOPÄÄOMA SUOMALAISISSA SIJOITUSRAHASTOISSA.
1. Tim 2: 1-4 Arvoisa Sisärengaslainen, 1. Timoteuskirjeen 2. luvussa Paavali antaa käytännön ohjeita oikeaan jumalanpalveluksen viettämisen. Kysymyksiä,
Paavalin kirje Filemonille
Luther, regimenttioppi, lähetys
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
KILPAILUT 2014.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
A ja O Ilm.1:8. "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
Luuk. 11:1 Luukkaan evankeliumin luvun 11 alkupuolella opetetaan erityisesti rukouksesta. Kysymyksiä, esirukousaiheita yms voit lähettää osoitteeseen
VALMISTELU Andreas 1. Rukoilemme yhdessä koko Kristuksen seurakunnan kanssa herätystä. 2. Etsimme parhaat keinot ja tavat lähestyä alueen ihmisiä. 3.Kutsumme.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille” Mark 16:15 Kuka käskee ja ketä ? Mikä on minun paikkani ja osuuteni ? Yhdessä.
Gymnaestrada
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Markkinointiviestinnän panostusten kehittyminen vuonna 2006 vuoteen 2005 verrattuna SALDO % 43% 33% Kuva 1 Mainosbarometri.
Rukouksessa sekä MÄÄRÄLLÄ JA LAADULLA on merkitystä Eri asioita varten tarvitaan eri määrä rukousta ja voimaa. Mark. 9:28-29 "Tätä lajia ei saa lähtemään.
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
OIKEUS KUULLA Lähetyskonferenssi Joensuussa
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
”Neljä grillikoipea!” ”Haloo päämaja, täällä vyöhyke 2! Vaara ohi tältä erää, ne rukoilivat taas vain itsensä ja laulajien ja soittajien puolesta.
TAVOITE Teemavuoden tavoitteena on vahvistaa Helluntaiherätyksen lapsi- ja perhetyötä käynnistämällä yhteinen kehittämishanke.
Pyhiinvaellus Lainkuuliaisesta kansalaisesta Jumalan lapseksi
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Tietoja muuttoliikkeestä Yhteenvetoa PKS = Vantaa, Espoo, Helsinki ja Kauniainen KUUMA = muu Helsingin seutu (10 kuntaa)
Onnettomuusanalyysi Tilastokeskuksen aineisto 10 v ( ) ja 5 v ( ) iLIITU-paikkatietoaineisto 5 v ( ) Lempäälässä tapahtuu vuosittain.
Mitä kieltä sinä puhut. Minä puhun saksaa
Jyväskylän yliopisto tänään  maan suurimpia  maan tuloksellisimpia  maan valtakunnallisin opiskelijoiden taustalta  opiskelijaa 85 maasta 
Tutorkoulutus - kanditutorit Yläkertsi. Tutorkoulutus - Ohjelma Agenda Pääsihteerin terveiset Orientaatioviikko.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Suomi palaa 2011 EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi Mahdollisuus vaikuttaa lähetyskäskyn toteutumiseen Itämeren alueella EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi.
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
Tuhoisa maanjäristys iski Nepaliin huhtikuussa 2015
Kirkkohistoria Kirkon syntyhetkestä tähän päivään
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Kolmastoista etappi
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
Luterilaisuus Luterilaisuus on protestanttinen kristinusko
Lähetysopetus rippikoulussa
Luterilaisuus Luterilaisuus on protestanttinen kristinusko
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

Rukoustapahtuma Suomen puolesta Turkuhallissa

Edustus jokaisesta Suomen 415 kunnasta Tavoite: - Koko Suomen kattava rukouksen verkosto - Jatkuva rukous joka kunnan puolesta mennessä: 282 kuntaa edustettuna

Rohkaisu jokaiselle kristitylle toimia oman paikkakuntansa parhaaksi NÄKY: Jokaisella Suomessa asuvalla ainakin yksi esirukoilija.

”Te näette, missä kurjuudessa me olemme, kun Jerusalem on autio ja sen portit tulella poltetut. Tulkaa, rakentakaamme uudestaan Jerusalemin muuri.” (Nehemia 2:17) Tule rakentamaan rukouksin suojaa kaupunkiemme ja kyliemme ympärille.

Maanlaajuista rukousverkostoa kuvaa kuntien vaakunalipuista ja lipunkantajista muodostettava risti.

Jokaisesta kunnasta tarvitaan lipunkantaja ja hänen rukousparinsa. He ovat sitoutuneet viemään rukoushaasteen kotikuntaansa Kristus-päivästä. Kaikkien kuntien vaakunaliput on painatettu ja koottu valmiiksi.

TURUN HELLUNTAISEURAKUNTA - Kristus-päivän esikuva - yli ihmistä - Edustus jokaisesta n kunnasta Christustag vuonna 2004 Baselissa, Sveitsissä Tavalliset kristityt kantoivat kotikuntansa lipun ristin eteen avunpyyntönä Jumalalle: Tarvitsemme sinun muutosvoimaasi.

Kristus-päivän ohjelma klo Isä meidän klo Tapahtukoon sinun tahtosi klo Tulkoon sinun valtakuntasi

Kristus-päivän aattona rukoillaan lähetyskäskyn toteutumista kaikissa kansoissa Kansainvälinen ilta

Ilmoittautuminen mennessä: puh Osallistumismaksu 10€ Tule mukaan rukoilemaan Pääsylippuja saa Turkuhallin ovelta vielä perjantaina ja lauantaina