Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: ":,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa."— Esityksen transkriptio:

1

2 :,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. :,:

3 Sinun valkeuttasi olkoon täynnä tämä maa
Sinun valkeuttasi olkoon täynnä tämä maa. Sinun kunniaasi minä tahdon julistaa. Sinun voimassasi kaikki siteet aukeaa. Sinun armossasi uuden voiman minä saan.

4 Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.

5 Sinun valkeuttasi olkoon täynnä tämä maa.
Sinun kunniaasi minä tahdon julistaa. Sinun voimassasi kaikki siteet aukeaa. Sinun armossasi uuden voiman minä saan. Uuden voiman minä saan.

6 :,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. :,:


Lataa ppt ":,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google