Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Vastauksia 19 kpl. Keskiarvo:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Näkökulmia järjestövetoisten kehittämishankkeiden ja kuntien yhteistyölle - Miten saada kehittämistyön tulokset pysyviksi toimintatavoiksi Antti Pelto-Huikko.
Advertisements

KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Vastuullisuus verkkokalastuksessa
1 Ostopaikkakysely Heli Rauman Anu Simonen. 2 Kyselyn toteutus •Riihimäen kotitalouksiin lähetettiin yhteensä 2780 kyselyä •Kotitaloudet valitsimme postinumeroiden.
AUTTAAKO UUSI KALASTUSLAKI?
Kestävä käyttö kalavedenhoidon ja kalastuksen järjestämisen perusteena KKL 2011.
Työhönvalmennuksella työelämään
Kirsi Juva1 MILLAINEN KOULUTUS VALMENTAISI 2020-LUVUN TÖIHIN? Koulutuksen tulevaisuudennäkymät Pohjois-Savossa Jarmo Immonen
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
NYKYTILAKARTOITUS HANGOSSA - KOTIHOIDON ASIAKKAAN KÄYTÖSSÄ OLEVAT APUVÄLINEET JA TULEVAISUUDEN APUVÄLINETARPEET HENKILÖKUNNAN ARVIOIMANA (TOTEUTUS VIIKOT.
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
FC WILD Tyytyväisyyskysely Yleistä/taustaa • Tyytyväisyyskysely järjestettiin toista kertaa tavoitteena saada kuuluviin kentän ääni,
Katja Mikkonen Kari Niklander
ILO ELÄÄ JÄRJESTÖISSÄ – Pohjois-Karjalan järjestöpäivät , Kitee PALAUTTEEN PURKU Hanna Kääriäinen 2013.
Kalastuslain kokonaisuudistus 3/2010 mmm:n hahmotelma kalastuslain uudesta organisaatiomallista sekä kalatalouden suunnittelujärjestelmästä.
1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen.
Kohtuullinen korvaus. •Kohtuullinen korvaus tässä yhteydessä tarkoittaa kohtuullista korvausta tekijänoikeuden siirron osalta. •Muissakin tekijänoikeudellisissa.
KYT/ph-p 2006 Erityisryhmien asuminen Jyväskylän kaupungin alueella Seminaari Nikolainsali Asumisneuvojatoiminnan näkökulma.
Keskustelutilaisuus hedelmöityshoitotoiminnasta Jussi Holmalahti, FaT Johtaja Valvira.
1. varapresidenttien koulutus
Olisiko oppineesta rotasta astronautiksi avaruuslennolle Marsiin?
Kalastuslain kokonaisuudistuksesta järjestöpäällikkö Risto Vesa Kalatalouden Keskusliitto.
Kokemuksia etäpalvelupilotista Etelä-Pohjanmaalla Marko Rossinen Etelä-Pohjanmaan liitto.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Elinkeinokalatalouden strategian ja toimintaohjelman valmistelu
TTL Sosiaalisessa mediassa
Päättäjien näkökulma Suurpelto-hankkeeseen
Ohjaustarvearvio ja ohjaustarve kartta/ Ryhmänohjaajan näkökulma
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
1 ©TNS 2012 NEUVOLOIDEN VASTAANOTTOJEN ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUS Neuvolat - suurten kaupunkien vertailu 2012 Kaupunkikohtainen vertailu.
Hyvään virkakieleen! Virkakielikampanja − Hyvään virkakieleen oppiminen Suosituksia yliopistoille ja ammattikorkeakouluille.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Marja Toivonen gsm Tuumasta toimeen – seminaarin päätös Aktiivi
TPO-oppilaitoskysely keväällä 2010 Toimintaympäristö ja talous Oppilaat Henkilöstö Opetustarjonta.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
Tutkimuksen taustaa  Aula Research Oy toteutti poliittisten vaikuttajien parissa tutkimuksen julkisista palveluista Suomessa ja Euroopassa – Tutkimuksen.
MILLAINEN METROPOLIKAUPUNKI? Myyrmäki Mikko Pukkinen Kuntajakoselvittäjä.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
LC Ylivieska/Savisilta
KOTITALO-LEHDEN LUKIJATUTKIMUS 2014 N971. Lehteä luetaan useampana päivänä Keskimäärin lehteä luetaan 2,2 päivänä.
Vastuullinen Vapaa- ajankalastaja Suomen Vapaa- ajankalastajien Keskusjärjestön hanke Aloitettu vuonna 2012.
Helsingin seudun yhteistyön arviointi 2008 kaupunginjohtaja Jussi Pajunen
TUOTTAVAA YRITYSTEN PALAUTTEENHALLINTAA Suomen Yrittäjät Yrittäjyysalan tutkintotoimikunta Yrittäjäkoulutuksen vaikuttavuus.
Laajennetussa työssäoppimisessa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus.
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
– SUOMEN EKONOMILIITTO – – FINLANDS EKONOMFÖRBUND – EkonomiEsimies - Lähikoulutus: itsetuntemuksen kautta muutokseen Tahko ja
Kalastusoikeudet – tilanne Merenkurkussa
Kehittämishankkeet kalastuselinkeinon tukena rakennemuutoksessa Timo Halonen Maa- ja metsätalousministeriö Kala- ja riistaosasto.
Mihin metsiä käytetään tulevaisuudessa? – Ota kantaa -kyselyn tulokset
Vapaa-ajankalastus ja kalavesien hoito Metsähallituksen alueilla - kommenttipuheenvuoro päivän aiheisiin - Mika Laakkonen, ylitarkastaja Metsähallitus,
Valmistuneiden seuranta. Seurannan tausta ja kohderyhmä  Valmistuneiden nykyisten tilanteiden selvittäminen ja seurannan mallin luominen  Ammattiopistoissa.
Vapaa-ajankalastuksen toimintaympäristön muutos Petri Heinimaa, Päivi Eskelinen ja Pekka Salmi Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos Kalastuslain kokonaisuudistamisen.
ESH / Yleislääketieteen akuuttiosasto
Tutustumistreeni  Nimi, ammatti, mistä tulee,  tilaisuuden teemaan liittyvä ajatus  Mikä oli kauhein kouluruoka?  Kirja, jota parhaillaan luen  Lapsuuden.
Pohjois-Savon ELY-keskus Euroopan kalatalousrahasto Pohjois-Savossa Tuleva ohjelmakausi Pohjois-Savon maakunnan yhteistyöryhmä
Vapaaehtoistyön kansallinen strategia – hanke Aspa yhteistyössä Kansalaisareena ry:n kanssa Jatta Vikström
Alueellinen kalataloushallinto uudistui – mikä muuttui?
Kalatalouden tulevaisuuden mahdollisuudet
Forssan kaupungin hankintapolitiikka, järkivihreät hankinnat
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
Laajennetussa työssäoppimisessa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus.
Sähköisen asioinnin visio, toiminta- ja tietoarkkitehtuuri
ETELÄ - KARJALAN KALATALOUSKESKUS RY VUOSIKOKOUS 2015
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Uudistutaan yhdessä -seminaari
TE-keskus kalastuksenvalvojana
Esityksen transkriptio:

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Vastauksia 19 kpl. Keskiarvo: 5,11 Kyselyyn vastasi kaikkiaan 46 henkilöä ( 82 % netin kautta ilmoittautuneista) Minkä arvosanan annat Maa- ja metsätalousministeriölle kalastusmatkailun kehittämisstrategian toteuttamisesta? (1 = erittäin huono,… 10 = erinomainen ) En tunne kyseistä kehittämisstrategiaa: 19 kpl / 41% vastanneista

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Mainitse kaksi konkreettista asiaa, joissa MMM on onnistunut kalastusmatkailun kehittämisstrategian toteuttamisessa (15 vastausta) : - Itse strategian tekeminen on sinänsä hyvä asia. Toinen asia on, että ko. strategiasta on tiedotettu - Kalastuslain 8§:ään saatu kuitenkin parannus, vaikkei ihan tappiin saakka - Opaslupa - Virtavesien kunnostustoimet: kalatiestrategia Kalastusoppaiden koulutus, tutkimuksen lisääminen ja tiedon lisääminen - Strategia sinänsä on onnistunut, mutta kalastuskohteet eivät vastaa sitä mitä kalastusmatkailu vaatisi -Avaamaan keskustelun siitä, että jotain pitäisi tehdä - Tiedottaminen

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Mainitse kaksi konkreettista asiaa, joissa MMM on epäonnistunut kalastusmatkailun kehittämisstrategian toteuttamisessa (13 vastausta): -Strategian seuranta on ollut heikkoa sekä sen vastuuttaminen -Lupakäytännöt edelleen sekavat. Hyvänä esimerkkinä Ruotsissa ei ole kalastuksenhoitomaksu nimistä veroa ja vain yhden luvan tarve selkeyttää, helpottaa ja houkuttaa satunnaisen kalastajan esim. suomalaisen kalastus- matkailijan menemistä naapuriin kalalle!!! -Kalastuslain uudistus vapaa-ajankalastusta ja kalakantojen hoitoa koskevilta osilta - Opaslupien osalta: vuokraveneenkuljettajatutkinnon antama asiakasmäärä ja opaslupien asiakasmäärä olisi voinut olla sama. Miten isojen asiakastilaisuuksien luvat hoidetaan, onko lupa venekohtainen ym.

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama - Aluetason kalastusmatkailun kehittämishankkeet. Niitä ei kovin paljoa ole ja niilläkin jotka on, ei ole mitään tekemistä MMM:n kanssa -Päätoimisen kalastusmatkailuneuvojan tehtävän perustaminen alan järjestöön - Yhteistyö oppaiden kanssa (keskustelut, tapaamiset, toiveet, yms... jolla yhdessä rakennetaan kalastusmatkailua) - Hyvien kalapaikkojen luominen ei ole onnistunut, sehän on kaiken perusta - Kalastusmatkailun tunnettuuden lisääminen

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Kuinka hyvin katsot Kalatalouden Keskusliiton palvelevan kalastusoppaiden ja kalastusmatkailuyritysten toiminnan edellytyksiä: (1=erittäin huonosti,…10=erinomaisen hyvin): Vastauksia 24 kpl. Keskiarvo: 5,08

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Mainitse kaksi asiaa, jotka Kalatalouden Keskusliitto hoitaa hyvin (vastauksia 16 kpl): -Tutkimustoiminnan ja kalasta tiedottamisen. - En tunne ko klubin toimintaa - Pisteet KKL:lle vuotuisesta kalastusmatkailu-teemanumerosta jäsenlehdessään - Selkeät nettisivustot / Nettipalvelu ahven.net - Lupa asiat, materiaalin saatavuus, kirjallisuus, esitteet - Tiedonlevitys ja viestintä sekä neuvonta - Laatuluokitukset kalastusmatkailupalveluyrittäjiä koskien (proagrian kautta) - Vesialueiden omistajien edunvalvonta, ammattikalastuksen edunvalvonta, verkkomiesten ja ammattikalastajien asiat - Sisäisen hierarkian - Omien budjettiensa kasvattaminen

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Mainitse kaksi asiaa, joissa Kalatalouden Keskusliitolla on parantamista (vastauksia 14 kpl): -Toiminnan sovellukset yrityselämään, yrittäjien huomioiminen on heikkoa. Kalastusmatkailuyritysten huomioiminen toiminnassa. En ole havainnut liiton mitenkään lähestyneen alan yrittäjiä. - Kalavesiä hoidetaan liikaa maan/vedenomistajien intressien mukaan. Useimmiten heidän mielenkiintonsa on hoitaa vesiä ja tehdä kalastusjärjestelyjä vain oman ns. "kotitarvekalastuksen" näkökulmasta. Jos hyvää tahtoa kalastusmatkailuun olisikin niin teot jäävät lähinnä puheisiin sillä osakaskuntien vanhuksilla ei ole kalastusmatkailuvisiota.

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama -Kalastusmatkailu voisi olla merkittävä ja tuottoisa tapa hyödyntää kalakantojamme (esimerkiksi vaelluskalat). KKL ei kuitenkaan vaikuta olevan tosissaan kalastusmatkailun kehittämisessä. Hyödyn ohjaaminen vesialueen omistajille ja yhteistyön kehittäminen tässä suhteessa on iso haaste. -Kielelliset palvelut (Ahvenanmaan malli) - Ei sen tarvitse parantaa, koska se tekee tehtävänsä, eli jäseniensä edunvalvonnan hyvin. Jäseninä ammattikalastajat ja vesialueiden omistajat. - Kalatalouden keskusliitto yrittää (rahoituksensa ja profiilinsa turvaamiseksi) profiloitua myös vapaa-ajankalastuksen ja kalastusmatkailun asioiden hoitajaksi, mutta ei pysty sitä tekemään jäseniensä edunvalvonnan vuoksi. - Opas-asiat, oppaiden toiminnan tukeminen - Kalastusmatkailun ottaminen vahvaksi osaksi omaa toimintaansa

Webropol- kyselyn tulokset EU investoi kestävään kalatalouteen. Hanke on Euroopan Kalatalousrahaston (EKTR) osarahoittama Kiitos vastauksista ! Heli Walls, hankevetäjä, Uudenkaupungin ammatti- ja aikuisopisto Novida