Me eliminoimme heikot kohtasi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Filosofian Praktikum 2008 Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin neljäs praktikum-kokoontuminen.
Vaatimukset ja testaus
Lieksan kaupungin maaseutu
Innovatiivista tekniikkaa Dimplex - esittely. Glen Dimplex Group Irlantilainen omistaja Tehtaita 17:ssa maassa Myynti yli 80:ssa maassa Omia myyntikonttoreita.
Lasikuitu ja sen käyttö
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Tuotantokompleksi TOROS
Toimitusjohtajan katsaus. Liikevaihto Kotimaa Vienti.
Liikennevalojen vaihejako HARJOITUS. Vaihejako Pelisäännöt – Lainsäädännön vaatimus 1. Suoraan ajavien keskenään risteävien ajosuuntien ja suojateiden.
Pylvästuotanto Jerolpylväät valmistetaan
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Tuoteen ominaisuudet. Voit luoda ratoja ilman pisteiden poimintaa Ei tarvetta robotin opettamiseen.
Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan..  Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta.
Fysioterapeutti Petri Jalava
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Keijo Ullakko toimitusjohtaja
Matchsaver esitelmä Markku Syväniemi – Regional Sales Director
STONEL-TIILIVERHOUS ISÄLTÄ POJALLE!
Avainlippu- bränditutkimus Avainlippu-bränditutkimuksen toteutus ja tavoitteet  Toteutustapa 1. Kvalitatiivinen tutkimus (kaksi ryhmähaastattelua,
FIT IN SEVEN SECONDS Patentoitu. Ovenpainikkeiden uusi sukupolvi Maailman ensimmäinen painikesetti oveen asennettuna seitsemässä sekunnissa Patentoitu.
Kuinka rakentaa tietokone itse
Talonrakennuksen jatkokurssi 4 ov Kosteus
Monikäyttöinen paperi
Tulikivi tulevaisuudessa. Tuottaa koteihin lämpöä ja viihtyisyyttä korkealaatuisilla, sisustukseen sopivilla merkkituotteilla. Liiketoiminta-alueetLiikeidea.
Avainopistojen Lake-hanke ”Avainhanke II”
8/16/2014 Laaja valikoima useimpiin sovelluksiin Lujaa ja kierrätettävää PET-kalvoa Ympäristöystävällinen vesipohjainen pinnoite Korkea värin imeytyminen.
INNOVATION AND BUSINESS SERVICES Nuotion alusta Seppo Valavuo Ajurinkatu 3 A Rauma Puh
Mihin seikkoihin ihmiset kiinnittävät huomiota taloa hankkiessaan:
Luomutilan mahdollisuudet omavaraiseen rehuvalkuaisen tuotantoon
1.5. Trigonometriset yhtälöt
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
YSE 1998 TALOYHTIÖN NÄKÖKULMASTA
AGCO-yhtymä Valtra on osa AGCO-yhtymää, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden valmistaja. AGCOn liikevaihto on 6,8 miljardia dollaria.
Projektin nimi: Iso rinkeli
Oy OJE Finland Ab Y AdBlue- maahantuonti.
Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.
Yhdessä pelastamme henkiä
Tuotanto ja hoitaminen Anu kopra & Kirsti Laakso hokl 2001
Gasek oy.
Ääni!.
Energiatehokkaat rakenteet: Läpiviennit
Dekstraanimikropartikkelit ja niiden nasaaliantotapa 4 Nasaaliantotavan edut –lääkeaineen nopea imeytyminen –nopea vaikutus –ensikierron metabolian välttäminen.
Aktivoi opiskelijoitasi!
N:n tuotteen analyysi ( ) 1
Venäjä Viennin keskeinen panostusalue. Toiminnan painopiste jakelutien rakentaminen. Panostusalueet Pietari, Moskova, muut miljoonakaupungit. Kohderyhmänä:
2009 Uudet tuotteet. Clic TUOTENUMERO: MITAT: 141.3mm x 12.7mm OMINAISUUDET: Muoviraaka-aine on valmistettu uusiutuvasta materiaalista Kiiltävät niklatut.
Lämpö Lämpö on energiaa. Kappaleet voivat luovuttaa ja vastaanottaa lämpöenergiaa. Lämpöenergia voi myös varastoitua.
Koneagria WIKAR OY AB / KRONOS. WEIDEMANN Wikar Oy AB vastaa Weidemannin suomen edustuksesta Wikar Oy AB vastaa Weidemannin suomen edustuksesta.
Ilmastonmuutos.
Metalliseoksia.
Energiatehokkaat rakenteet: Läpiviennit
SAUMALEVY Saumalevyn rakenne vaihtelee sen mukaan, onko se tehty havupuusta vai koivusta. Havupuusta levyt tehdään tasalevyisistä kappaleista, kun taas.
KORROOSIONESTO SUUNNITTELULLA MT Korroosionestotekniikka
Entellus Loprofile, käyttöohjeet. Indikaatiot Otsaontelokanavan, kitaontelon ostiumin ja poskiontelon ostiumin pallolaajennukseen Entellus pallolaajentimen.
SISÄILMAN LAATU Mika Korpi Sisäilman määritelmä Sisäilma on sisätiloissa hengitettävä ilma, jossa ilman perusosien lisäksi saattaa olla eri.
SISÄILMAN LAATU Mika Korpi
Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
Screen Cleaner T y ö h v i n o t a s A j e l
Betonin ominaisuudet ja käyttö
Maanjäristykset.
Ajautuminen diktatuuriin
Äänen ominaisuuksia Kaiku syntyy, kun ääni heijastuu kovasta ja tasaisesta pinnasta. Ominaistaajuus on taajuus, jolla esine värähtelee parhaiten. Resonanssi.
SISÄILMAN LAATU Mika Korpi
CE-merkintä JA MUUTA ERISTYSINFOA.
Oppilaiden omiin laitteisiin Antti Karvonen
Kari Tuutti Yksikönjohtaja, Long Products Outokumpu
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
SUOMEN VIENTI ja TUONTI
Esityksen transkriptio:

Me eliminoimme heikot kohtasi Ruiskutettava eristys. Palosuojaukseen, äänieristykseen, lämpöeristykseen ja kondenssieristykseen.

Palo-, ääni-, lämpö-, kylmä- ja kosteuden torjuntaan Nokkela ratkaisu kaikkiin tarkoituksiin.

Perinteinen eristys vakiokokoisilla eristelevyillä

Itsekiinnittyvä lasi- tai kivivilla ruiskutetaan suoraan kohteeseen

Etusi Tarttuu helposti kaikkiin pintoihin ilman mekaanista kiinnitystä Tiivis /tarttuva = Ei ilmataskuja, ei korroosi ongelmia Ei rakoja tai halkeamia – täysin saumaton eristys! Kiinnittyy hyvin yksinkertasiin epätasaisiin ja hankaliin paikkoihin. ... Ilmastointihuoneisiin kulmiin, erilaisiin läpivienteihin ym asennuksiin Täysin asbesti- sementti- ja liuotinvapaa tuote Kestää liikkeen ja värinän

Sitä edullisempaa ruiskueristys on Ruisku eristyksen edut • Nopea levittää • Helppo korjata • Pieni ainehävikki Mitä vaikeampi kohde Sitä edullisempaa ruiskueristys on

Certifioitu laatu Ovacon, yritys SprayTec:in takana on hankkinut kaikki tarvittavat certifioinnit mitä vaaditaan paloturvallisuus ja varustamo toiminnassa. Certifioinnin on myöntänyt Det Norske Veritas (DNV) Ovacon’ täyttää ISO 9001 laatusertifioinnin.

Ympäristö edut Ei jatkoja, rakoja tai halkeamia. Täysin tiivis eristys Täysin liuotin-, asbesti- ja betonivapaa Erittäin pieni ainehävikki

Dae Hyup SpreFix™* CO Täydellinen eristys Paloeriste Lämpöeriste EteläKorea: Dae Hyup SpreFix™* CO Täydellinen eristys Paloeriste Lämpöeriste Kondenssieriste Äänieriste Yhteistyössä suurimpien laivanvarustamoiden kanssa *Järjestelmää markkinoidaan Skandinavian ulkopuolella SpreFix tuotemerkillä”

Statoil Oljynporauslautat Pohjanmeri: Statoil Oljynporauslautat Palosuoja Lämpöeriste Kondenssieriste Äänieriste

Uudet ja uudistetut junanvaunut Eurooppa: Uudet ja uudistetut junanvaunut Lämpö ja kosteuseristykset SJ (Ruotsi), Talgo Trans(Suomi), sekä muissa maissa* Äänieristys Yli 1500 vaunua *Järjestelmää markkinoidaan Skandinavian ulkopuolella SpreFix tuotemerkillä”

Kuningas Faisalin Moskeija Dubai: Kuningas Faisalin Moskeija Akustinen eristys, kaikuvaimennus Seinät ja holvikatot 40,000 m2 Arkkitehti määritelmien mukaan!

SprayTec S Paloeriste SprayTecTM S on läpäissyt kovimmat paloeriste testit mm.laivan- rakennus teollisuudessa Saanut D tuotesertifikaatit Sertifikaatit useimilta johtavilta Certifiointi laitoksilta mm; DNV, USCG, Lloyds, ABS Kestää kuumuutta yli 1100o C Saumaton itsekiinnittyvä eriste. Ei tarvitse mekaanista kiinnitystä

SprayTec G Lämpöeriste Kevyt, tiheys 45-50 kg/m3 Palonkestävä, aina 600oC:een) Saumaton eriste, Itsekiinnittyvä ei tarvitse mekaanista kiinnitystä.

SprayTec G Kosteuseriste Imee kosteutta 360 g/m2 / päivä, Luovuttaa kosteutta 760 g/m2 / päivä. SprayTec™ sitoo ja luovuttaa kosteutta nopeammin ja täydellisemmin kuin perinteinen eriste.

SprayTec G Äänieriste Vaimentaa kaikilla hz taajuuksilla erilaisissa rakennuksissa ja ajoneuvoissa. Erittäi tehokas eristys rakenteesta aiheutu-vassa melussa (SBST)

Eristeet SprayTec G (valkoinen) SprayTec S (harmaa-vihreä)

SprayTec™ metodi 1 2 3 1. Varma kiinnittyvyys Ruiskuta eristet- tävälle alueelle LPA liimaa 2. Seos sisältää: LPA LPB eristettä 3. Varmista eristevahvuus kovuus reunat kulmat ym. 4. Pintaviimeistely SprayTec Seal:illa tai akrylivärillä. 4

Arkkitehtuurisia etuja Kiehtova “elävä” pinta. Helppo eristää niin sisä kuin ulkotiloissa, hankalissa ja ahtaissa paikoissa. Off-White sellaisenaan tai maalattuna akryylivärillä. Erittäin hyvät akustiset ominaisuudet Säästää aikaa ja rahaa!

Maailmanlaajuinen Skandinavia Eurooppa * Asia * Pohjois Amerikka * * MarkkinoidaanSpreFix TM nimellä

Certifioidut urakoitsijat Vahvaa osaamista SprayTec™ metodeilla ja aineilla Jatkuvaa koulutusta ja käytännön harjoitusta Jakavat Ovacon:in tavoitetta laadusta ja asiakaspalvelusta

Ovacon AB Yksinen omistuspohja Asemapaikka Trosa, Ruotsi Sopimusvalmistajia Maailmanlaajuinen certifioitu alihankkija verkosto Certifioitu laatujärjestelmä ISO 9001 mukaan

Kiitos mielenkiinnostasi