Tuotantokompleksi TOROS

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Venäjän läheisyyden merkitys Suomen matkailulle Jaakko Lehtonen
Advertisements

Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy :: © TAK Oy Venäläisten matkailijoina Suomessa maaliskuu 2012 Kapustat Kaakkoon.
Tervetuloa eLiiketoiminnan tietoiskuun 1. / / /
Prosessiteollisuus monessa mukana.
CityGiant Iisalmi LED-suurnäyttöjen mediaverkko Iisalmessa.
VisitKarelia.fi & VisitKarelia.ru sähköiset mahdollisuudet Case: Museot.
Raimo Päivärinta Luokite-esitelmä.
Tiedotustilaisuus Rakennustoimisto Pohjola Oy •Vuonna 1989 perustettu perheyritys •Toiminta-alue Pirkanmaa ja Etelä-Suomi •Liikevaihto n. 35,5.
Renor Oy VAPAAT TILAT 1.krs: 135 m 2 Höyläämötie 3, Helsinki Vuokrausesite toimistotilaa 2012.
Heikki Saarilampi Kot9sn2 Syksy 2011
Uuden ulottuvuuden sohvat ympäristöystävällisesti jätemuovista.
Toimitusjohtaja Mikael Aro
Sri Lanka.
Uusiutuvat energialähteet
Pidä turvallisuusväli
Paneeli – Tehokkuutta ja toimivuutta laadulla ja kilpailulla?
Raasepori Lähde Wikipedia. Raasepori • Kaupunki Länsi-Uudellamaalla • Raasepori muodostui kunnista • Tammisaari • Karjaa • Pohja • Noin 70 km Helsingistä.
Renor Oy VAPAAT TILAT 2.krs: 366 m 2 3.krs: jaettavissa 201 m 2 Höyläämötie 3, Helsinki Vuokrausesite toimistotilaa 2010.
Perheyritykset - Suomen talouden selkäranka
Kerca uudistaa logistisen ajattelun • Yhdistää maantie- ja rautatiekuljetukset o Vuosaaren satamaradan sekä pää- ja oikoratojen yhtymäkohdassa  ainutlaatuiset.
Digi Electronics Limited
Urheiluopetus – urheilukasvatus Miskolcin kaupungissa Miskolcin Urheilukoulun (MISI) esittäytyminen Fuhrmann Géza rehtori, Miskolcin urheilukoulu.
© Stuba Nikula, Kiinteistö Oy Kaapelitalo, , 5 HEHTAARIA KULTTUURIA 250 VUOKRALAISTA 16.
Logistiikka/Varasto Enontie 2, Kauhajoki Enontie 2, Kauhajoki.
LIETTUA LIETUVA.
TYÖNHAKUTAIDOT, -TAVAT JA -KANAVAT
Venäjän merkitys kyselyn perusteella on ollut kasvussa: Tänä vuonna sen ilmoitti merkittävimmäksi ulkomaalaisten vieraiden lähtömaaksi jo 70 prosenttia.
Mitä Mistä Miten Paljonko? Suomen Puheentunnistus Oy Esa Rimpiläinen.
Kirjastojen muuttuva toimintaympäristö Kirjasto 10 ja Lasipalatsin Kohtaamispaikka: uudet yhteistyömallit.
ÖSTERSUNDOM – UUSI KAUPUNKI ASUKKAALLE
UNKARIN KIERTOMATKA.
Älykäs verkostomainen kaupunki Keski-Uudenmaan kaupungin visio.
ONNELAN ALUE. 4 Onnelan alue sijaitsee keskustasta noin 2 km Niemenkylälle päin 4 Onnelan alueella on myynnissä kolmella eri kortteli alueella viisi tonttia:
Suomen kartta.
Kansalaistoimijalähtöinen kehittäminen joensuun kaupunkialueilla kaupunginsihteeri Jari horttanainen
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
LOIMAAN ASUKASMARKKINOINTI
T A M P E R E E N K A U P U N K I Liikuntayhtiöt ja kunnan liikuntapolitiikka Pekka P. Paavola liikuntatoimenjohtaja
Harri Kainulainen 1 Keskinäisyys yritysmuotona tunnetaan varsin huonosti. Yksinkertaistettuna keskinäisyys on vakuutusalan osuustoimintaa. Asiakkaat.
T e e m u a h o Herää yrittäjäksi Maanantaina Arto Nykänen Visma Services Teemuaho Oy Osuvaa tuuraamassa ”Yrittäjäksi ostamalla toimiva liikeidea”
Suomen kasvukäytävän keskipisteessä Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö
Hyvinvointialan yrittäjyyden kasvuohjelma HYRRÄ Ohjelmajohtaja Jarmo Kauppinen Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy Alueet ja hyvinvointi.
Nelostieseminaarin loppusanat Eduskunta Samuli Pohjamo Maakuntahallituksen puheenjohtaja.
Oskelle ominaiset toimintamallit: Verkostoituminen (matala kynnys, avoimet kehittämisen ympäristöt) Uudet avaukset (viestintä, asiantuntijat, FinNode …)
Tähän otsikko (Arial Narrow, koko 28 p) – Tähän tekstiä… (Fonttina Arial Narrow, koko 20 p) tähän tekstiä – tähän tekstiä Tekijä, pvm.
Lahti kansalliseksi ympäristökaupungiksi sekä edelläkävijäksi kansallisen ilmasto- ja energiastrategian toteuttamisessa.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Maahanmuuttajayrittäjyyden tarjoamat mahdollisuudet Vantaalle Vantaan kaupunki, elinkeinopäällikkö Raimo Koskenkanto Vernissa.
Vilma: Liettua sijaitsee balttiassa, helsingistä 600km etelään.
NEFCO:n tarjoamat rahoitusvaihtoehdot rakennusalalla Venäjällä Maria Maliniemi Sijoituspäällikkö Pohjoismaiden ympäristörahoitusyhtiö Espoo,
Höyläämötie 3 Pitäjänmäki, Helsinki Vapaat toimitilat 2015
PKC Group Oyj PKC Group tarjoaa johdinsarjojen, kaapelistojen sekä elektroniikan suunnittelu- ja sopimusvalmistuspalveluita hyötyajoneuvo-, tietoliikenne-
Innovatiiviset julkiset hankinnat – yritysten mahdollisuudet uuteen liiketoimintaan Tuomas Lehtinen HSY Älykäs Vesi
Oulu-Kemi-Pori ArcMaTe - Suomi-konsortiolla kehitetään arktisen alueen tuotteita ja palveluita sekä yritysten liiketoimintaa , Helsinki Johtaja.
Vaihto-opiskelua Tanskan Aarhusissa Jenny Rosberg.
Финский лесной бизнес в г. Костомукше Suomalainen Metsä bisnes Kostamuksessa.
Pk-yritysbarometri, kevät 2017
Pk-yritysbarometri, kevät 2017
asemakaava-arkkitehti Hannele Kelavuori
Teknologiateollisuus
Miten tekemänne alihankintatilaukset ovat viimeisten
Pk-yritysbarometri, kevät 2017
Kaivosteollisuuden sähkökäytöt
Pk-yritysbarometri, kevät 2017
Paanajärven kansallispuisto
Klikachev Denis 7.luokka koulu 17
Provesta Oy Messi Provesta luottamuksellinen
Uudellemaalle kilpailukykyä asuntopolitiikan kautta
Kuntoutussäätiön alueverkostotyö Malminkartanon alueella
Tarvitsemme kirjaston
2.2 Tutustutaan rakennuspaikkaan
Esityksen transkriptio:

Tuotantokompleksi TOROS shosse Gornjakov 153, Kostamus, Karjalan tasavalta Tuotantokompleksi TOROS

Tuotantokompleksi Toros sijaitsee 0,5 km päässä valtatiestä Valtionraja-Kotshkoma, 34 km päässä Suomen rajasta. Tuotantokompleksin alueella on Karjalan tullin Kostamuksen tulliasema.

Tarjoamme vuokralle suoraan omistajilta Toros-tuotantokompleksissa sijaitsevia tuotanto- ja varastotiloja, joiden pinta-ala on 200 - 20 000 neliömetriä, tai etsimme yhteistyökumppaneita, joiden kanssa me voisimme tehdä yhteistyötä tuotantotiloissamme.

Tuotantokompleksi Toros on suomalaisten rakentama rakennus, jonka yhteispinta-ala on 40 000 neliömetriä. Tilojen sisäkorkeus on keskimäärin noin 6,5 metriä. Rakennukseen on rautatieyhteys, joka antaa mahdollisuuden purkaa tai lastata kahta viisitoistavaunuista junaa samanaikaisesti.

Rakennus sijaitsee vartioidulla ja aidatulla tontilla, jonka yhteispinta-ala on 8 ha, tontin alue on täysin asfaltoitu. Ajo alueelle tapahtuu ympäri vuorokautisesti toimivan tarkastusaseman kautta, tarkastusasemalla on myös vaaka ajoneuvojen punnitusta varten.

Rakennuksessa on useita sisäänkäyntejä ja lastauslaitureita Rakennuksessa on useita sisäänkäyntejä ja lastauslaitureita. Ja rakennus on liitetty sähköverkkoon, keskuslämmitysjärjestelmään, vedenjakeluun ja viemäröintiin. Rakennuksessa on CCTV-järjestelmä, Internet-verkosto ja puhelinkaapelointi.

Nykyään tuotantokompleksin alueella toimivat seuraavat vuokralaiset: marjojen jalostustehdas Jagody Karelii (yagody.ru), leipomo Slavjane Hleb, Karjalan tulli, ZAO (suljettu osakeyhtiö) Rostek, ZAO Wurth (wuerth.spb.ru), muut paikalliset jälleenmyyjät, tukkuvarastot, huonekalutehtaat ja muut.

Tuotantokompleksi Toros on erittäin sopiva paikka uudelle tuotantoyksikölle tai jo olemassa olevalle ja Pohjoismaista siirrettävälle tuotannolle. Tuotannon siirrosta ja sen eduista todistavat suomalaisten yritysten kokemus. Matala palkkataso ja edullinen vuokrahinta antavat mahdollisuuden säilyttää ja parantaa hintakilpailukykyä. Tuotantoa voi helposti kasvattaa hyvän infrastruktuurin ja työvoiman helpon saatavuuden vuoksi. Suomalaiset yritykset voivat helposti saavuttaa sekä alhaisemmat tuotantokustannukset että pääsyn Venäjän valtaisille, nopeasti kehittyville markkinoille.

Kostamuksen kaupunki (kaupungin asukasluku on noin 32 000 asukasta) sijaitsee Karjalan tasavallan luoteisosassa Suomen ja Venäjän valtionrajan lähellä. Liikenneyhteys Venäjältä Suomeen on hyvin toimiva ja tapahtuu Lyttä-Vartius –kansainvälisen rajanylityspaikan kautta.

Kostamuksen merkittävin työnantaja on rautamalmirikastamo OAO (avoin osakeyhtiö) Karelski Okatyš. Sen lisäksi kaupungissa toimivat mm. seuraavat tuotantoyhtiöt: Sweedwood (IKEA) harjoittaa puunjalostusta, Jagody Karelii harjoittaa marjojen ja sienien jalostusta ja toimitusta. Lähialueen yrittäjyyden menestyksellisenä esimerkkinä on suomalais-venäläinen yhteistyöyritys AEK, joka on PKC Groupin alihankkija.