Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Höyläämötie 3 Pitäjänmäki, Helsinki Vapaat toimitilat 2015

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Höyläämötie 3 Pitäjänmäki, Helsinki Vapaat toimitilat 2015"— Esityksen transkriptio:

1 Höyläämötie 3 Pitäjänmäki, Helsinki Vapaat toimitilat 2015
Valokuva: © 2014 BLOM, Image courtesy of Simmons, © 2015 Microsoft Corporation Luottamuksellinen

2 Sijainti Höyläämötie 3 Luottamuksellinen Pitäjänmäki on Helsingin keskustasta n. 7 kilometrin päässä sijaitseva perinteinen teollisuusalue. Konepajateollisuuden on korvannut enenevässä määrin ICT-alan toimijat. Alueella on yhä edelleen myös vanhaa valmistavaa teollisuutta. Asutus on aiemmin sijainnut lähinnä rantaradan pohjoispuolella, mutta viimeisen n. kymmenen vuoden aikana asuntorakentamista on tapahtunut merkittävästi myös aivan teollisuusalueen tuntumaan. Asukkaita on n Höyläämötie 3 sijaitsee kilometrin päässä Valimon rautatieseisakkeesta. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevia Vihdintietä ja Pitäjänmäentietä kulkee kymmeniä bussivuoroja. Historiallisen kasvun paikkoja.

3 Höyläämötie 3 Kiinteistö
Luottamuksellinen Vuonna 1958 rakennettu pohjakerroksen tuotantotilan ja kolme toimistokerrosta käsittävä rakennus. Kohde on loivaharjainen, teräsbetonirunkoinen, rapattu rakennus, jonka pohjakerrokseen on ajoyhteys maanpinnan tasossa. Kiinteistössä on lastauslaituri ja tavarahissi. Rakennus on peruskorjattu 1998 – Koko rakennuksen kattava ilmastointi ja jäähdytys on uudistettu Rakennuksessa on CAT5-mukainen tiedonsiirtojärjestelmä. Historiallisen kasvun paikkoja.

4 Höyläämötie 3 Vapaat toimitilat VAPAAT TILAT: 2. Kerros
Luottamuksellinen VAPAAT TILAT: 2. Kerros Toimisto 261 m² RENOR – Historiallisen kasvun paikkoja.

5 Höyläämötie 3 Vapaat toimitilat VAPAAT TILAT: 3. Kerros
Luottamuksellinen VAPAAT TILAT: 3. Kerros Toimisto 172 m² + yhteistilat 36 m² Toimisto 315 m² Toimisto 187 m² + RENOR – Historiallisen kasvun paikkoja.

6 Valokuvia ja yhteystiedot
Höyläämötie 3 Luottamuksellinen RENOR OY Hanna Nurminen kiinteistöpäällikkö puhelin Pursimiehenkatu 26 C, 6. krs PL 199, Helsinki Vaihde Historiallisen kasvun paikkoja.


Lataa ppt "Höyläämötie 3 Pitäjänmäki, Helsinki Vapaat toimitilat 2015"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google